Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

musia :D fajnie ze sie odezwalas :) szkoda ale nic straconego, moze i dobrze bo w tramwaju to Cynka byla zdeczko zestresowana ;)

jak poszlo gonczakom?

ciepla pozdrowka :)

jenn i Cynka

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
czy to Ty bylas ta mila dziewuszka ktora robila fotki lokatowym psiakom na ringu chartow?

Czy "miłą dziewuszką" to nie wiem :D ale fotki robiłam, dzisiaj sporą częśc z nich powinnam już mieć, bo niestety mój aparat cyfrówką nie jest, więc wywołanie trochę trwa... A wszystkie zdjęcia, jakie wyjdą najprawdopodobniej pokażą się na stronie klubu charta. Oczywiście chętnym też mogę porozsyłać :)

Posted

Taa kojarze panne Kate,szkoda ze dopiero teraz 8)

BTW.przepraszam za taki brak kontaktowania na ringu,ale bylam w szoku z powodu pierwszego,ciut wiekszego zwyciestwa :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Czy "miłą dziewuszką" to nie wiem :D ale fotki robiłam, dzisiaj sporą częśc z nich powinnam już mieć, bo niestety mój aparat cyfrówką nie jest, więc wywołanie trochę trwa... A wszystkie zdjęcia, jakie wyjdą najprawdopodobniej pokażą się na stronie klubu charta. Oczywiście chętnym też mogę porozsyłać :)

kate_m i jak tam zdjecia??? jestem bardzo ciekawa.... :D jesli mozesz to przeslij na [email protected]

pozdrawiamy jenn i Cynka

Posted
i ja dziękuję serdecznie za zdjęcie Matrixa z Krakowa!!!

Matrix...Nie ma sprawy :D

jenn- Już od co najmniej dwóch lat po krakowskiej wystawie pojawia się katalog powystawowy więc myślę, że teraz też będzie. Tylko rzeczywiście trzeba się uzbroić w cierpliwość...