jenn Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 musia :D fajnie ze sie odezwalas :) szkoda ale nic straconego, moze i dobrze bo w tramwaju to Cynka byla zdeczko zestresowana ;) jak poszlo gonczakom? ciepla pozdrowka :) jenn i Cynka Quote
kate_m. Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 czy to Ty bylas ta mila dziewuszka ktora robila fotki lokatowym psiakom na ringu chartow? Czy "miłą dziewuszką" to nie wiem :D ale fotki robiłam, dzisiaj sporą częśc z nich powinnam już mieć, bo niestety mój aparat cyfrówką nie jest, więc wywołanie trochę trwa... A wszystkie zdjęcia, jakie wyjdą najprawdopodobniej pokażą się na stronie klubu charta. Oczywiście chętnym też mogę porozsyłać :) Quote
tunio Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Taa kojarze panne Kate,szkoda ze dopiero teraz 8) BTW.przepraszam za taki brak kontaktowania na ringu,ale bylam w szoku z powodu pierwszego,ciut wiekszego zwyciestwa :lol: Quote
jenn Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Czy "miłą dziewuszką" to nie wiem :D ale fotki robiłam, dzisiaj sporą częśc z nich powinnam już mieć, bo niestety mój aparat cyfrówką nie jest, więc wywołanie trochę trwa... A wszystkie zdjęcia, jakie wyjdą najprawdopodobniej pokażą się na stronie klubu charta. Oczywiście chętnym też mogę porozsyłać :) kate_m i jak tam zdjecia??? jestem bardzo ciekawa.... :D jesli mozesz to przeslij na [email protected] pozdrawiamy jenn i Cynka Quote
kate_m. Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Zdjęcia już są wstawione na stronę Klubu Charta. Oczywiście nie wszystkie, bo dalej nie wywołałam drugiej kliszy... Jenn- fotki cp lecą do Ciebie :) Quote
kate_m. Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Nie ma za co :D Chętnie pstryknę kolejne fotki przy najbliższej okazji :) Quote
matrix..... Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 i ja dziękuję serdecznie za zdjęcie Matrixa z Krakowa!!! Quote
jenn Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 nie wiecie czy bedzie katalog powystawowy na stronie krakowskiego ZKwP??? jenn i Cynka Quote
matrix..... Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 jen - pewnie katalog powystawowy się pojawi ale trzeba jeszcze trochę czasu. W ubiegłym roku wydaje mi się, że katalog był opublikowany Quote
kate_m. Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 i ja dziękuję serdecznie za zdjęcie Matrixa z Krakowa!!! Matrix...Nie ma sprawy :D jenn- Już od co najmniej dwóch lat po krakowskiej wystawie pojawia się katalog powystawowy więc myślę, że teraz też będzie. Tylko rzeczywiście trzeba się uzbroić w cierpliwość... Quote
Recommended Posts