Tilia Posted June 30, 2004 Author Posted June 30, 2004 zaraz się postaram wygrzebać z poczty fotki od Sagit i obrobić te które mam i coś jeszcze powrzucam, tylko od paru dni coś mi ciężko sie z komputerem dogadać. Quote
kate_m. Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Troszkę "rozruszam" temat. Tak prezentowała się Druga jako świeżo upieczona (dosłownie :D ) Młodzieżowa Championka Polski na wystawie w Krakowie :) Quote
jenn Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 ach te slicznotki... ja tez chce taka.... no to ja tez wstawie zdjecie - oto siostra Dru - Beaujolais Festina: Quote
kate_m. Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 No i mamy dwie siostrzyczki w komplecie :) Kto dorzuci do kolekcji fotki reszty rodzeństwa? Bo jest spore pole do popisu:) Quote
Tilia Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 oooo ależ ona dzieciata jeszcze wtedy była :lol: no jeśli chodzi o aktualne to mało mam fotek :( BEAUTY QUEEN przepraszam jeśli duże, dajcie znać to pomniejszę jakby co Quote
taigan Posted August 28, 2004 Posted August 28, 2004 Deerhoundy są superaśne (zresztą jak kardzy chart :loveu: ). Widziałam takiego psinka na wystawie w Dobrym Mieście (rok temu), był jeden :bluepaw: Quote
Recommended Posts