Bejotka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 (edited) CZOKO HRABIA ROXI JACK na razie na Alegratce i Tablicy i na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited September 12, 2013 by Bejotka Quote
moni12 Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Poszukuję osoby, która mogłaby zrobić wizytę przedadopcyjną w Olsztynie ul.Bolesława Laszki.Prosze o pomoc Quote
Ania_i_Kropka Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Wójt trafił do schroniska z ogródków działkowych. Całe swoje życie znał tylko swojego opiekuna. Żył w sworze psów. Jest bardzo nieśmiały i nie socjalny, ale powoli nadrabia zaległości. Nadal gdy ktoś obcy wchodzi do jego boksu ucieka i chowa się za budę. Pracowników zaakceptował i zaczął sam szukać z nimi kontaktu. Wójt pozwala nałożyć sobie smycz i wyprowadzić na spacer. Szukamy dla niego cierpliwego i wyrozumiałego domu najlepiej z innymi psiakami. Wójt ma ok 2-3 lat. Pola ma ok 5 lat. Jest uroczą suczką w typie ONka. Jest bardzo energiczna i zawsze gotowa na spacer. Nie przepada za towarzystwem innych suczek. Z psami dogaduje się dobrze. Jest troszkę niesforna, widać, że do tej pory nikt niczego jej nie uczył. Dla suni idealny byłby dom z ogrodem z aktywnymi opiekunami. Quote
anetek100 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 a ja myślałam, że Wójt to starszy piesek, tiaa ja już wszędzie seniorów widzę;P Quote
Doma17 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Serwus przeszedł dużą zmianę. Już chodzi na spacery, ładnie pozuje do zdjęć, jest kontaktowym psiakiem. ;) Nadal przed nim dużo pracy, ale widać już dużą poprawę. Serwus szuka doświadczonego domu który poradzi sobie z jego trudnym charakterkiem. Nie może zamieszkać z innym psem ani dziećmi. Potrzebuje właściciela który będzie chciał pracować z psem, jeżeli znajdzie odpowiedniego człowieka na pewno będzie cudownym przyjacielem. Edited September 7, 2013 by Doma17 Quote
Doma17 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Edited September 7, 2013 by Doma17 Quote
Doma17 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Dakar (Ania zrobi mu opis) Edited September 7, 2013 by Doma17 Quote
Doma17 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 (edited) Edited September 7, 2013 by Doma17 Quote
Ania_i_Kropka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Dzisiaj nowe domki znalazły: Riki i Kala ( młoda ONka, która w tym tyg skończyła kwarantannę) oraz 3 szczeniaczki :multi: Sznaucerek Filipek pojechał do DT :multi: Quote
Doma17 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Doda to około 1,5 roczna energiczna, wesoła i kontaktowa suczka. Uwielbia się przytulać widać, ze brakuje jej kontaktu z człowiekiem bo od razu pcha się na kolana. To bardoz kochana i grzeczna sunia. Kiedy się ją pozna od razu się ją pokocha :loveu: Śliczne zdjęcia Dody wykonała Monika, cieszymy się, że Monia wraca do nas z aparatem ;) Quote
Doma17 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Samba to około roczna bardzo energiczna sunia. Sambusia to kontaktowa i towarzyska suczka. Jest wulkanem energii, uwielbia biegać, skakać i się przytulać. Szuka aktywnego domu który będzie wstanie zapewnić jej wystarczająco dużo ruchu. To kochane i wesołe psisko :lol: Rocky: Quote
Doma17 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 (edited) Piękne zdjęcia Rockiego i Samby wykonała Monika ;) Edited September 8, 2013 by Doma17 Quote
Ania_i_Kropka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Dakar ok 8-9 letni psiak w typie DONka. Jak na swój wiek jest w dobrej kondycji. Na spacerach jest spokojny i grzeczny. Dakar ma silny charakter i potrafi wykorzystać słabość człowieka. Powinien trafić do doświadczonego domu bez małych dzieci i innych zwierząt. Pręga trafiła do schroniska po śmierci właściciela. Jest młodą ( ma ok 2 lat) sunią miksem amstaffa ( wygląda jak mieszaniec amstaffa z beaglem. Jest wielkości beagla). Pręga jest bardzo nieśmiała i przestraszona. Potrzebuje czasu żeby zaufać. Gdy już przekona się do człowieka jest łagodna i towarzyska. Sunia mieszkała w bloku. Quote
Bejotka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 O Rockym jeszcze napisz Aniu parę słów... Quote
megi007 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Dzisiaj nowe domki znalazły Megi i Hrabia - pojechały razem do jednego domu :) Oraz Figaro :) Quote
Jagoda1 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Figaro będzie miał dwie dziewczyny....:) Quote
dessiak Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Figaro trafił do mojego kolegi. Na pewno będzie miał dobrze :) Wie ktoś może jak Figaro trafił do schronu? Bo kolega się mnie pyta, a ja nie pamiętam :( Quote
Ania_i_Kropka Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 dessiak napisał(a):Figaro trafił do mojego kolegi. Na pewno będzie miał dobrze :) Wie ktoś może jak Figaro trafił do schronu? Bo kolega się mnie pyta, a ja nie pamiętam :( Strasznie się cieszę, że Figaro ma super domek. To taki cudowny i kochany pies Figaro rok temu przybłąkał się do ludzi w Barczewskim Dworze. Był wychudzony i przestraszony. Quote
Recommended Posts