Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doma17 napisał(a):
A co cioci się pewnie nudzi? ;)

Ciocia nie ma czasu się nudzić - oczekiwanie na zdjęcia naszych psów zaowocowało tym, że 14 Ogonów z Białej Podlaskiej ma ogłoszenia :)

Posted

Bejotka napisał(a):
Ciocia nie ma czasu się nudzić - oczekiwanie na zdjęcia naszych psów zaowocowało tym, że 14 Ogonów z Białej Podlaskiej ma ogłoszenia :)

..."schroniskowce" zyskały... tym razem nie nasze...

Posted

Niestety cicho, bo czasu brak :( Postaram się to trochę nadrobić.

W sobotę domki znalazły:
Szczeniak Kacper:

Tiki:

Diva teraz Kamy która już pozdrawia z domku:

Na Majówce Rotariańskiej w niedziele dom znalazła Bona:

W ostatnim czasie domy znalazły również: (przepraszam jeżeli jakiś psiak się powtórzy nie wiem o których była już informacja): Taco, Szogun który dopiero co zszedł z kwarantanny i Nela.

Posted

Kaja to około 2-3 letnia sunia w typie dobermana. Jet bardzo podobna do przedstawicieli tej rasy, nie tylko z wyglądu, ale ma również cudowny dobkowaty charakterek. Kaja wie czego chce. Raczej nie powinna zamieszkać w domu z innymi psami ponieważ sunia jest dosyć zaborcza. Powinna trafić do osoby która poradzi sobie z jej charakterem. Sunia nie jest agresywna jest po prostu charakterną dziewczynką. :evil_lol:Najlepiej gdyby trafiła do osoby która zna tą rasę. Kajunia to kochana sunia, lubi się przytulać sama zaczepia, żeby ją pogłaskać. :)

Posted

megi007 napisał(a):
Dzisiaj swój nowy dom znalazł Denis i jeszcze jeden psiak ale nie jestem pewna co do imienia :)

Denisek! Super! :) A ten drugi to kto?

Posted

Bejotka napisał(a):
Denisek! Super! :) A ten drugi to kto?

Wczoraj nowe domki znalazły jeszcze Wezyr i Bowi :multi:

Bejotka mam prośbę napisz jakie psiaki ze strony nie mają jeszcze ogłoszeń. Miałam bardzo ciężki tydzień i nie wiem kto nie ma ogłoszeń. Jutro postaram się nadrobić zdjęcia i opisy.

Posted (edited)

KAJA

na Tablicy i Alegratce
oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, olx.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, adin.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Ogłoszeń jeszcze nie mają:

Bies, Skip, Atos (mały czarny), Marcel, Dakar, Grand, Jack, Pionek, Strąk, Forta, Wójt, Misiek, Roxi, Oskar Riki, Kier, Jaga

Edited by Bejotka
Posted

W niedzielę 19 maja odbyła się Rotariańska Majówka Lotnicza na Dajtkach. Dla nas był to bardzo udany festyn ponieważ dom na nim znalazła Bona. Oto kilka zdjęć z majówki:

Było z nami wiele wolontariuszy od lewej: Marta, Jacek, Karolina, Sara, Natalia, Ania i Pani Ewa oraz ja za aparatem :D Kilkoro wolontariuszy nie załapało się na zdjecie, ale była z nami jeszcze Pani Jagoda, Agata, Wojtek i Monika. Oraz trzy psiaki: Nuka, Taco i Bona.

Nasze wolontariuszki: Ania i Pani Ewa jak zawsze uśmiechnięte. :lol:

Posted

Nasze wolontariuszki od lewej: Karolina, Sara oraz Natalia

Nasza wolontariuszka Sara:

Ania która chyba zakochała się w Nuce, ale co się dziwić to cudowna sunia: :loveu:

Posted

Tablica ze zdjęciami psiaków i kociaków robiła furorę:

Katalog psów również:

Ale mimo wszystko najbardziej wszystkich zachwyciły oczywiście psiaki:

Posted

Nuka która na czas festynu postanowiła trochę zmienić image: :evil_lol:

Bona która podczas festynu znalazła dom:

Oraz Taco którym ktoś zachwycił się podczas festynu i po weekendzie przyjechał go zaadoptować.

Taco wszystkich bardzo rozbawiał bawiąc się pustą butelką po wodzie :loveu:

Posted

A zdjęcia nowych psiaków? :(
Zapytam jeszcze o Nortona - czy ktoś się kontaktował w jego sprawie, bo Pani była bardzo mocno zainteresowana psem. I czy ciągle jest do adopcji kot Teofil - wczoraj znów o niego pytano, odsyłam zawsze do dwóch nr telefonów (tego, który był podany do ogłoszenia i tego do p. Ewy), ale dalej nie wiem nic - czy ktoś dzwonił, czy nie...

Posted (edited)

[quote name='Bejotka']Halo, halo! Jest tu kto? Co słychać dzisiaj?[/QUOTE]

Czasami jeszcze jest :oops: Domki znalazły Lora, Skipper i Luna. :multi:

Edited by Doma17