Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

BAMBI
GABRYŚ
KOREK
TIGA
MAJKI

na Tablicy i Alegratce
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Bambi dodatkowo na SOS dla Jamników.

LUSIA

na Tablicy, Alegratce i zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, e-zwierzak.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl

Edited by Bejotka
Posted

anetek100 napisał(a):
to ja oglosilam Lusię malutka jeszcze na adopcjapsa, morusek, gumtree, alegratka, cafeanimal - powodzenia amleństwo kochane

Na Alegratce przecież napisałam, że ogłoszenie już ma.... To ja już na tych stronach mam jej nie ogłaszać? A będziesz miała czas na odświeżanie i odnawianie ogłoszeń?

Posted (edited)

możesz zrobic swoje ogloszenia jak najbardziej, moze dublowac się ja robię w swoim zakresie dla psiaków, nie wszystkich, po prostu Lusię poznalam osobiście wiec chce jej pomoc...także na mnie nie patrz rób jak uważasz:)
a co do odswieżania,to jak najbardziej odswieżam, bo jeszcze kilka innych psiakow oglaszam, wiec żaden problem

Edited by anetek100
Posted

anetek100 napisał(a):
możesz zrobic swoje ogloszenia jak najbardziej, moze dublowac się ja robię w swoim zakresie dla psiaków, nie wszystkich, po prostu Lusię poznalam osobiście wiec chce jej pomoc...także na mnie nie patrz rób jak uważasz:)

Hmmm.... no zrobiłam swoje. To Ty korzystasz z tekstu, który napisałam :) Jak najbardziej możesz, lecz.... nie będę Lusi ogłaszać na morusku, cafeanimal, gumtree, bo Ty już tam mój tekst wrzuciłaś, ale zdejmij chociaż z Alegratki, bo jakiś admin gotów nam konto usunąć. Albo napisz nowe ogłoszenie dla tego samego psa.

Posted

ok moglam spytac czy moge wziąc tekst, ale nie spytalam, bo kiedys moglam brac tekst z Twoich ogloszen, wiec tmy razem nie zpaytaalm myslac, ze moge...dobra kasuję z alegratki

Posted

anetek100 napisał(a):
ok moglam spytac czy moge wziąc tekst, ale nie spytalam, bo kiedys moglam brac tekst z Twoich ogloszen, wiec tmy razem nie zpaytaalm myslac, ze moge...dobra kasuję z alegratki

Nie musiałaś pytać :) Mogłaś! :) Ale wcześniej napisałam, że Lusia ma już na Alegratce. Jakiegoś porządku się trzymajmy, bo szkoda mieć potem nieprzyjemności z powodu dublowania się ogłoszeń.

Posted

spoko nie zauważyłam tego, zerknęłam że tablica i alegratki nie zobaczyłam...to ja jak coś następnym arzem będe robiła swoje ale z innym tekstem i wtedy nikt nam niczego nie pozamyka, pousuwa, itp:)

Posted

dessiak napisał(a):
Bejotka, Freddie niestety wrócił.... :( Czy mogłabym Cię prosić o wznowienie ogłoszeń? Przepraszam za kłopot :(

Oj, szybko... :angryy: Żaden kłopot - jutro rano będzie miał komplet ogłoszeń. Co za ludzie... :-(

Posted (edited)

FREDDIE

na razie na Tablicy i Alegratce
i na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

"Przycupnęłam" przed kompem i zrobiłam mu wszystkie ogłoszenia już dziś. Biedny psiak, nie rozumie co się stało, zabierają, oddają... jak jakąś rzecz... Jaki jest powód tego zwrotu?

Edited by Bejotka
Posted

Dziękuję Ci bardzo. Pies ponoć nie zaakceptował drugiej córki, która wróciła wczoraj z obozu, warczał na nią i ją dziabnął. Nie wiem czy to wszystko prawda, coś ostatnio przestaję wierzyć ludziom i już nie chce mi się nawet o tym pisać. Mam po prostu nadzieję, że teraz będzie lepiej.

Posted

[quote name='Bejotka']No i chyba ze cztery maile w sprawie Freddiego :)[/QUOTE]
Bejotka, jeśli możesz to proszę odsyłaj ich na mój telefon. Freddie jest na razie zarezerwowany, ale nic pewnego. Jest dużo chętnych, ale zawsze coś jest nie do końca w porządku, a nie chcę żeby znów cierpiał, gdy się do kogoś przyzwyczai i znowu będzie musiał się z nim pożegnać. Po za tym Freddie musi u mnie zostać jeszcze ok. 2 tygodni, więc jest czas żeby znaleźć domek idealny :)