Tosia2 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ten cudny szczeniak został przez jakiegoś "człowieka" wrzucony na posesję gdzie były 3 dobermany... Psy generalnie obśliniły zawiniątko, ale nie zrobiły mu krzywdy co bardzo zaskoczyło ich właściciela... Szczeniak przebywa w przytulisku na terenie Warszawy... Bardzo pilnie trzeba mu znaleść dom, gdyż ma już ok. 3-4 mies, a jest to czas na oswajanie go z psami, ludźmi i ulicą..... Niestety wśród kilkunastu, starsza kobieta u której przebywa nie ma takiej mozliwości... Jest zdrowy i zaszczepiony. Bardzo Was proszę, pomóżcie mu znaleść dom... Jest taki piękny.... :) Do jakiej rasy mozna go porównać? :) Quote
lavinia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jaki słodziak :-) przypomina mi jakąś rasę pasterską...nie wiem jaką... Tosiu, a jak tam Panda ? Quote
lothia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 cudo,ale to chyba olbrzym będzie?ja bym rzekła że to skrzyzowanie baska[zmarszczki i uszy]/ogara[nie wiem czemu takie skojażenie]/i coś jeszcze:lol: Quote
Tosia2 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Hihi... Nieźle... Tylko chyba ma kompleksy bo wspina się jak najwyżej moze... Nawet krzesło to za mało, wchodzi na szafki, parapet... Wspominając zachowanie Hery mama się śmiała że tio chyba przypisane rasie jest... ;) Hera ją napastuje, była zazdrosna gdy tamta siedziała u mnie na rękach i próbowała jej dziurę w tyłku wykopać... :evil_lol: Pozostałe zwierzaki ją "olały".... Niestety Panda "zjada " koty.... Nie ma gadki z nią, po protu capie od razu... Quote
lavinia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a jak zobaczyła kota na ulicy, obok samochodu, to go olała.... a mamie się spodobała ?? a szczeniak cudny, bedzie duży i ma mądre spojrzenie Quote
Tosia2 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Mojej mamie każde stworzenie na 4 łapach się podoba...nawet wyjątkowo na 3... ;) Fakt że jest wyjątkowo cudna, jak księżniczka, ale to zaprasam na pw lub jej wątek jak złożysz... :eviltong: Szczeniol jest piekny i będzie na pewno duży !!! :) Quote
lavinia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tosiu i co ze szczeniakiem ? Jak długo moze być w DT ? Czy on umie się zachowywać w domu ? Jest ktoś zainteresowany nim, podam mu namiary do Ciebie, tak ? zapomniałam wczoraj o kasie dla Ciebie :oops: a tu wątek Pandy; http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113205 Quote
beka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tosiu gdzie ten szczeniorek jest? w razie co to kontakt przez Ciebie? Quote
Tosia2 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tak, najlepiej do mnie, natomiast psiak jest wraz z kilkunastoma u starszej Pani, której coraz trudniej z nim sobie poradzić..... :shake: Quote
Tosia2 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Dziewczyny, jak go ogłaszać? Jako mix onka? Chorobcia, nie wiem... Ale musicie przyznać że psiak jest wyjątkowo cudny, co??? :loveu: Quote
mysza 1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Przesliczny, uroczy. :loveu:Myslę, że jako mix ONka zadecydowanie. Łapy ma wielkie jak nie wiem. Quote
lunarmermaid Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Cudo a nie pies! Wziełabym go gdybym miała możliwości,a te niestety pojawią się dopiero pod koniec wakacji.Wielka szkoda!!! On jest po prostu boski!!! Quote
lunarmermaid Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Gdyby była możliwość przetrzymania go przez miesiąc to chętnie go adoptuję. Quote
lunarmermaid Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Bedę miała warunki,żeby go zabrać.Na razie mieszkam w wynajętym mieszkaniu.Za ok.miesiąc będę u siebie. Quote
lunarmermaid Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ale jeżeli będzie ktoś zainteresowany to jakoś to przeżyję,ważne,zeby znalazł kochający dom.:multi: Quote
mysza 1 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 lunarmermaid napisał(a):Bedę miała warunki,żeby go zabrać.Na razie mieszkam w wynajętym mieszkaniu.Za ok.miesiąc będę u siebie. No tak, nie ma to jak u siebie;) Dobry dom najwazniejszy. Quote
Tosia2 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Świetnie, a mogłabyś skontaktować się ze mną telefonicznie? :) pozdrawiam serdecznie ! ;) Quote
Tosia2 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 "Oneczek" się nadal przypomina i domku szuka... Szczeniak jest bardzo silną osobowością, niezwykle inteligentny i pojętny... Powinien mieć doświadczonego z psami i "czasowego" opiekuna, by nie zaprzepaścić jego potencjału... ;) ...no i co ważne, z Warszawy lub okolic.... Quote
mysza 1 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Uuuu, miałam nadzieję, że taka pięknota to juz dawno w domku Quote
Tosia2 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Chłopak m już dom!!! Jedzie do córki koleżanki do Francji!!! Odszedł jej staruszek, a gdy bedąc w Polsce zobaczyła malucha zakochała się o razu... Będzie miał tam wspaniale, to bardzo dobra kobieta, ma dom z ogrodem, psiak oczywiście bedzie mieszkał w domu.... :loveu: Quote
mysza 1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tosia2 napisał(a):Chłopak m już dom!!! Jedzie do córki koleżanki do Francji!!! Odszedł jej staruszek, a gdy bedąc w Polsce zobaczyła malucha zakochała się o razu... Będzie miał tam wspaniale, to bardzo dobra kobieta, ma dom z ogrodem, psiak oczywiście bedzie mieszkał w domu.... :loveu: :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts