Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten cudny szczeniak został przez jakiegoś "człowieka" wrzucony na posesję gdzie były 3 dobermany... Psy generalnie obśliniły zawiniątko, ale nie zrobiły mu krzywdy co bardzo zaskoczyło ich właściciela...

Szczeniak przebywa w przytulisku na terenie Warszawy... Bardzo pilnie trzeba mu znaleść dom, gdyż ma już ok. 3-4 mies, a jest to czas na oswajanie go z psami, ludźmi i ulicą..... Niestety wśród kilkunastu, starsza kobieta u której przebywa nie ma takiej mozliwości...

Jest zdrowy i zaszczepiony.

Bardzo Was proszę, pomóżcie mu znaleść dom... Jest taki piękny.... :)

Do jakiej rasy mozna go porównać? :)

Posted

cudo,ale to chyba olbrzym będzie?ja bym rzekła że to skrzyzowanie baska[zmarszczki i uszy]/ogara[nie wiem czemu takie skojażenie]/i coś jeszcze:lol:

Posted

Hihi... Nieźle... Tylko chyba ma kompleksy bo wspina się jak najwyżej moze... Nawet krzesło to za mało, wchodzi na szafki, parapet... Wspominając zachowanie Hery mama się śmiała że tio chyba przypisane rasie jest... ;)

Hera ją napastuje, była zazdrosna gdy tamta siedziała u mnie na rękach i próbowała jej dziurę w tyłku wykopać... :evil_lol:

Pozostałe zwierzaki ją "olały"....

Niestety Panda "zjada " koty.... Nie ma gadki z nią, po protu capie od razu...

Posted

Mojej mamie każde stworzenie na 4 łapach się podoba...nawet wyjątkowo na 3... ;)
Fakt że jest wyjątkowo cudna, jak księżniczka, ale to zaprasam na pw lub jej wątek jak złożysz... :eviltong:

Szczeniol jest piekny i będzie na pewno duży !!! :)

Posted

Tak, najlepiej do mnie, natomiast psiak jest wraz z kilkunastoma u starszej Pani, której coraz trudniej z nim sobie poradzić..... :shake:

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Bedę miała warunki,żeby go zabrać.Na razie mieszkam w wynajętym mieszkaniu.Za ok.miesiąc będę u siebie.

No tak, nie ma to jak u siebie;) Dobry dom najwazniejszy.

• 3 weeks later...
Posted

"Oneczek" się nadal przypomina i domku szuka... Szczeniak jest bardzo silną osobowością, niezwykle inteligentny i pojętny... Powinien mieć doświadczonego z psami i "czasowego" opiekuna, by nie zaprzepaścić jego potencjału... ;) ...no i co ważne, z Warszawy lub okolic....

Posted

Chłopak m już dom!!! Jedzie do córki koleżanki do Francji!!! Odszedł jej staruszek, a gdy bedąc w Polsce zobaczyła malucha zakochała się o razu... Będzie miał tam wspaniale, to bardzo dobra kobieta, ma dom z ogrodem, psiak oczywiście bedzie mieszkał w domu.... :loveu:

Posted

Tosia2 napisał(a):
Chłopak m już dom!!! Jedzie do córki koleżanki do Francji!!! Odszedł jej staruszek, a gdy bedąc w Polsce zobaczyła malucha zakochała się o razu... Będzie miał tam wspaniale, to bardzo dobra kobieta, ma dom z ogrodem, psiak oczywiście bedzie mieszkał w domu.... :loveu:

:multi::multi::multi: