Guest monia3a Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wyslij mi na maila fotki ale takie nie zmniejszone :p Quote
Guest monia3a Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 W ogłoszeniach piszcie, że sunia będzie wysterylizowana. Ewa pytałyście pani doktor kiedy można ją ciachnąć ?? Quote
Ewa3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Bunie umowie na sterylke dopiero za tydzine, musze ja troche po obserwowac. Zdjecia zaraz wysle. Zaraz szczeniak przyjedzie:P Tak wygldala dzis rano: Quote
Ewa3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Przed kapiela: Po: I juz wysuszona: portki miala w takim stanie ze zostaly przyciete;) Quote
Izabela124. Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ale ona śliczna Zaraz zrobię jej bannerek Ogłosiłam ją: www.szopek.pl Quote
Ewa3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Izus dzieki:loveu: jestes kochana:loveu: I dotarala tez Beza( coreczka Buni) Wazy 7kg. Ma okolo 2 miesiace. energiczna i radosna:lol: Dostala tableteczki od robakow i od kleszczy pipete;) Bunia jest teraz jeszcze bardziej szczesliwa przy szczeniaku;) Zasypie Was dzis zdjeciami;) Quote
Ewa3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Sunia ma jakieś imię? Mama to Bunia , szczeniak to Beza;)) Quote
Ewa3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 oj chyba za malo zdjec dalam bo nikt tu nie zaglada:roll: Quote
agatkia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Sunia jest piękna!!!!! Wszystkie zresztą są boskie. Szczeniaki rozwalają maslanym wzrokiem... .... a sunia... cudo! Jak sie u Ciebie spisują? Quote
Ewa3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dzieki:loveu: hehe dopiero pare godzin sa u mnie;) ale sa narazie grzeczne;) bardzo szybko sie zaklimatyzowaly;) teraz wszystkie pieseczki spia;) Musze tylko Bunie nauczyc chodzic na smyczy, bo nie mam zamiaru jej caly czas nosic:evil_lol: Komu wyslac na meila ogloszenie do rozwieszania??:razz: Quote
Guest monia3a Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Dziś w ale okazja ukazało się ogloszenie małej Kii od rana miałam już trzy telefony jedna Pani zadzwoni do Ciebie Ewa w sprawie Bezy :p W kramiku dziś ukazują się ogłoszenia dziewczyn ale na telefon pani Ali bo ogłoszenie było dawane dużo wcześniej ale mam nadzieję, że jakby co to przekaże do was potencjalnych chętnych ... Quote
Ewa3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 hehe no to super;) Mama mi cos mowila ze z Siemiatycz Pani przyjedzie ja zaobczyc we czwartek;) Quote
Ewa3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 wszystkie zdjecia nie zmniejszone sa tu trzeba tylko pobrac caly album lub pojedyncze zdjecia;) poczta mi sie zacina przy wysylaniu takej ilosci zdjec;) Quote
dreag Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Mam nadzieję, że szybko znajdą się amatorzy na psiunie, pozdrawiam i trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts