Rodzice Maciusia :) Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 troszkę lubi chodzić, ale nie widzę hjakiejś różnicy między nią a Gawinem. Jeśli jest z nią człowiek to jest to absolutnie nieabsorbujący pies. Leży sobie i nie przeszkadza. Quote
mru Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 hej, jestem :) muszę się ogarnąć i dogo przejrzeć :eviltong: nadrobienie zajmie mi chwilę... słyszę dobre wieści o Xantusiu :) a u Loli jak? Quote
Charly Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 w ogole czekam na odpowiedz w spraiwe tego lubelskiego speca od oczu dla zwierzakow. W miedzycasie pytam tu na wątku- moze wiecej osob zobaczy i ktos akurat wie..:) Quote
Angie :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Lolak, co Ty tak spadłaś??? ciotki się wyparły??? Mru na wakacjach, Charly nie wiadomo, Angie też... :evil_lol: A Lolka dziś zjadła sobie płatki na mleczku na śniadanko, i trochę jogurciku brzoskwiniowego :evil_lol: jestem jestem :) jogurt brzoskwiniowy???? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 podrzucę biedną zxapomnianą Lolitę.. :razz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 czy jest jakieś zainteresowanie Lolą? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Charly, nic się nie dowiedziałaś o tym lubelskim okuliście? ja też zaraz zerknę. Quote
Charly Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 jeszcze nic. napisalam dwa pw i na forum i ni emam odpowiedzi. poszukam w necie. jest chyba tylko jeden Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 jeden w Lublinie tak? ja patrzyłam w necie, ale albo nie jestem w tym za dobra, albo... :) Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no wlasnie. ja tez nie mam. teraz znow patrze. wiem, ze jest gdzies na watku slepego Tobika od Iryska wymieniony. Przegladam wlasnie. Lolcia w góre Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ok, przeglądaj. No i oczywiście Lola w górę marsz!!!!!!!!! Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Znalazlam w internecie... Więc w Polsce jest 4 specjalistów od oka- w tym jeden oczywiscie Garncarz, jeden we Wroclawiu i dwoch w Lublinie, ale to koledzy, bo pracuja oboje w AR... 2. Dr Jacek Madany, Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chorób Wewnętrznych Zwierząt, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, (0-81) 445-61-84 [SIZE=3]4. Dr Ireneusz Balicki, Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, 0-603-066-376 Quote
Angie :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 pamietam o Lolci - jak mozna zapomniec tak sliczny pyszczek :loveu: Quote
mru Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Lol - hopson! ;) 2. Dr Jacek Madany, Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chorób Wewnętrznych Zwierząt, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, (0-81) 445-61-84 [SIZE=3]4. Dr Ireneusz Balicki, Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, 0-603-066-376 ooo :) [SIZE=3] Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To co, kto zadzwoni? Ja bym mogła bez problemu, ale nie wiem bardzo o co pytać. Ale jeśli nikt inny nie może to zadzwonię po dokładnych wskazówkach. Quote
mru Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 opowiedz, że Garncarz ja widział i że ślepa całkiem i że zalecił krople (nazwa) i że była poprawa z 50 do 30 (czegoś tam, nieważne, on zrozumie przecież :P ) no i że G. zalecił ten zabieg on będzie pewnie wiedział jaki ale powiedz, że taki, żeby zbić jej ciśnienie że się nie znasz, ale taki polegający na tym, że on jej tam miał lekarstwo zapodać w te oczka potem czy robią takie zabiegi i ile kosztuje u nich od oka :eviltong: (napomknij, że G. zrobiłby za połowę ceny, ale to pies ze schronu więc nie mamy kasy, żeby ją tam do niego wozić i to błędne koło) ;) ja nie mogę zadzwonić, bo w pracy jestem szef dziś siedzi... Quote
Charly Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no waże jest zeby powiedziec ze jest ze schronu i Ty ją tylko przetrzymujesz do czasu az znajdzie dom... Quote
mycha101 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ja też o Lolci pamiętam, o niej się nie da zapomnieć:loveu:. Kibicuję jej i mam nadzieję, że znajdziecie w pobliżu lekarza, tak dobrego jak Garncarz i że będzie człowiekiem i nie zedrze kasy. Pozdrawiam wszystkich, a Lolcię głaszczę po główce. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 dzwonię dzwonię i nikt nie odbiera Charly, czy masz gdzieś godziny ich urzędowania? Bo to bez sensu, non stop jest normkalny sygnał i nicu :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 JUŻ sama sobie odpowiadam :) otwarte od 15, więc już wszystko jassssssne :) Quote
mru Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 aaaaah, no tak :) fajno, że Mycha nas odwiedziła ;) też mam nadzieje, że ten pan doktor ulituje sie nad Lolem i strzeli jaką zniżkę :razz: Quote
Recommended Posts