Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej, jestem :)

muszę się ogarnąć i dogo przejrzeć :eviltong:
nadrobienie zajmie mi chwilę...

słyszę dobre wieści o Xantusiu :)
a u Loli jak?

Posted

w ogole czekam na odpowiedz w spraiwe tego lubelskiego speca od oczu dla zwierzakow. W miedzycasie pytam tu na wątku- moze wiecej osob zobaczy i ktos akurat wie..:)

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Lolak, co Ty tak spadłaś??? ciotki się wyparły??? Mru na wakacjach, Charly nie wiadomo, Angie też... :evil_lol:

A Lolka dziś zjadła sobie płatki na mleczku na śniadanko, i trochę jogurciku brzoskwiniowego :evil_lol:

jestem jestem :)

jogurt brzoskwiniowy????

Posted

Znalazlam w internecie... Więc w Polsce jest 4 specjalistów od oka- w tym jeden oczywiscie Garncarz, jeden we Wroclawiu i dwoch w Lublinie, ale to koledzy, bo pracuja oboje w AR...

2. Dr Jacek Madany, Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chorób Wewnętrznych Zwierząt, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, (0-81) 445-61-84

[SIZE=3]4. Dr Ireneusz Balicki, Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, 0-603-066-376

Posted

Lol - hopson! ;)

2. Dr Jacek Madany, Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chorób Wewnętrznych Zwierząt, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, (0-81) 445-61-84

[SIZE=3]4. Dr Ireneusz Balicki, Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt, ul. Głęboka 30, 20-612 Lublin, 0-603-066-376

ooo :)
[SIZE=3]

Posted

opowiedz, że Garncarz ja widział i że ślepa całkiem i że zalecił krople (nazwa)
i że była poprawa
z 50 do 30 (czegoś tam, nieważne, on zrozumie przecież :P )
no i że G. zalecił ten zabieg
on będzie pewnie wiedział jaki
ale powiedz, że taki, żeby zbić jej ciśnienie
że się nie znasz, ale taki polegający na tym, że on jej tam miał lekarstwo zapodać w te oczka

potem czy robią takie zabiegi
i ile kosztuje u nich od oka :eviltong:
(napomknij, że G. zrobiłby za połowę ceny, ale to pies ze schronu więc nie mamy kasy, żeby ją tam do niego wozić i to błędne koło)

;)

ja nie mogę zadzwonić, bo w pracy jestem
szef dziś siedzi...

Posted

Ja też o Lolci pamiętam, o niej się nie da zapomnieć:loveu:. Kibicuję jej i mam nadzieję, że znajdziecie w pobliżu lekarza, tak dobrego jak Garncarz i że będzie człowiekiem i nie zedrze kasy. Pozdrawiam wszystkich, a Lolcię głaszczę po główce.

Posted

aaaaah, no tak :)

fajno, że Mycha nas odwiedziła ;)
też mam nadzieje, że ten pan doktor ulituje sie nad Lolem i strzeli jaką zniżkę :razz: