Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój to 444 :D jeszcze takiego fajnego nie miałam, będę z jednym z 3 samoyedów. 2 będzie miała Pani Jaśkiewicz a ja będę tak bardziej rozrywkowo :D

Guest Karmel
Posted

Hej kto mi powie jak dosc od stacji PKP na teren wystawy???
a tak wogole to najakiej stacji trzeba wysciasc?:eviltong::roll:
z gory dziekuje;)

Posted

[quote name='Guciek']Do przejścia to kawałek jest ;) Poszukam, na którymś temacie pisałam, który autobus spod dworca (PKS i PKP są obok siebie) jedzie na Wernera :)

edit:

[url=http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10136151&postcount=79]tutaj[/url] ktoś pisał, swojego posta nie znalazłam ;)[/QUOTE]
Wystarczy poczytać ;)
Nie wiem ile jest stacji PKP w Radomiu, ale wysiada się na najgłówniejszym, takim koło PKSu ;)

Guest Karmel
Posted

[quote name='Guciek']Wystarczy poczytać ;)
Nie wiem ile jest stacji PKP w Radomiu, ale wysiada się na najgłówniejszym, takim koło PKSu ;)[/quote]

dzieki wielkie...
co jest wstecz nie zobacze:( bo mam taki cudowny net ze idzie sie pochlastac..;/:placz::angryy:

Posted

[quote name='Karmel']dzieki wielkie...
co jest wstecz nie zobacze:( bo mam taki cudowny net ze idzie sie pochlastac..;/:placz::angryy:[/QUOTE]
Rozumiem :) Dla mnie to wszystko i tak ma na razie 1 stronę, bo mam po 100/strona postów ustawione :)

Kida i Olo - Nova Scotia Duck Tolling Retriever, nr 569, wchodzimy jako pierwsza rasa na ringu XIV, suczka z klasy pośredniej ;) Hah, no brzmi prawie jak profesjonalne zamówienie.. ;)

Guest Karmel
Posted

a ja prosze focic Haszczaki:):loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='pati1033']ja bym chetnie zobaczyla zdjecia- amstaffy- psy kl. championow :)[/quote]
Nie ma sprawy:cool3:

[QUOTE]Kida i Olo - Nova Scotia Duck Tolling Retriever, nr 569, wchodzimy jako pierwsza rasa na ringu XIV, suczka z klasy pośredniej ;-) Hah, no brzmi prawie jak profesjonalne zamówienie.. ;-) [/QUOTE]
O, chętnie Was zobaczę i obfocę. [SIZE=1]10 zł od zdjęcia :evil_lol::lol:[/SIZE]

Karmel, haszczaki też się znajdą.

Nie wiem tylko jeszcze jaki sprzęt będę miała. Jak dobrze pójdzie to będzie C. S3 IS, jak źle O. FE270.

Posted

Niska i okrągła :eviltong: z rudą suczą i także Canonem S3 IS ;) Generalnie ruda sucz to mój znak rozpoznawczy ostatnio :eviltong: [size=1]chociaż oprócz nas jest jeszcze piesek w młodzieży ;)[/size]

generalnie to ja jestem pazerna na zdjęcia moich psów ;) tak jakoś nikt ich zbytnio nie lubi focić :( ;)

Posted

[quote name='Guciek']generalnie to ja jestem pazerna na zdjęcia moich psów ;) tak jakoś nikt ich zbytnio nie lubi focić :( ;)[/quote]

to tak jak i ja- tez pazerna jestem- tyle, ze nikt nigdy nie robi zdjec amstaffom :( a jak juz jakies sa to nigdy mojego nie ma :placz:
no ale moze tym razem :) chociaz oprocz mnie sa jeszcze 2 inne psy w naszej klasie- wiec z moim szczesciem sie nie zalapie... :-(