FikuMiku Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Paskuda_Bandzior']Mam sie zacząć bać? :-o :cool3: Najwyżej specjalnie dla Ciebie poskaczemy jedna hopke 10 razy pod rząd, w końcu musi się udać ;)[/quote] Zapytaj Marysi co myśli o A.S. :cool3: No to liczę na współpracę w Łącku, a najlepiej na handel wymienny :evil_lol: Quote
Flaire Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='FikuMiku']ehmmm, żeby jej zrobić ostre zdjęcie na hali, będziecie musiały pokonywać tor kucgalopkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1](co chyba nie będzie specjalnie trudne zakładając mordercze zdolności pani srędziny...)[/SIZE][/quote] Spoko, wendkama specjalne szkiełko na tę halę! :cool3: [size=1]Które będzie miała szansę użyć tylko jeśli pomożecie z podnoszeniem tyczek ;) [/size] Quote
BeataG Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Oooo, mój Wermutek się jeszcze załapał [url]http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Warszawa%202008/m61.jpg[/url] Wando, dzięki! :loveu: Quote
Ludek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Aussie']Ohoho, Wanda się rozszalała z fotami :-) [URL]http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Warszawa%202008/m28.jpg[/URL] - czy przytrzymywanie się slalomu ogonkiem jest legalne? :evil_lol:[/quote] Regulamin nie zabrania, a co nie zakazane jest dozwolone:evil_lol:. Dziękuje pięknie za kolejne zdjęcia killera i wakacyjnej zawodniczki Moni.:) Quote
wendka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Magda i Saga'] Dziękuje Wando i polecam się na Łack :loveu:[/quote] [QUOTE] O nas tez w Łącku nie zapomnij :evil_lol: :razz: [/QUOTE] [QUOTE] Szkoda, że już się białas nie załapał ale co tam , do Łącka też jedziemy :cool3: [/QUOTE] Bardzo dziekuje za dobre slowo a z Łąckiem zobaczymy co sie da zrobic :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=lightblue] Ja tam bede pracowac ale aparat na wszelki wypadek wezme :cool3: I co najmniej kilku swietnych fotografow na liscie startowej widze, ktorym pamieci sie polecam :loveu:[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts