halcia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A kto dzis miział Nelulke?No kto?I ona i ja byłysmy tak obłocone,ze tylko na węch i po nr boksu....:evil_lol:Żeby mi tylko Nelus sie nie wycofał,bo chwile nie pojade:eviltong: :evil_lol: Quote
halcia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A Nela widzi nr boksu,tak?:eviltong:Jak bym miała dobry wech to nie wyjechałabym gdzies pod Przemyslem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:do teraz sie smieje....tyle razy trasa robiona:evil_lol:Gadulstwo gubi jednak.... Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A ja myślałam,że Orzecholot to tak sam z siebie trafia do orzeszków...:evil_lol: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Do schroniska trafi ale do domu gorzej :D[/quote]To nie on jeden tak ma.....:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Do schroniska trafi ale do domu gorzej :D Quote
halcia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dokładnie,do schr.z kazdej strony,tylko do domu nie chciało mu sie wracać:evil_lol:.Do Nelika zawsze dojeżdzamy dobrze i na czas.A te Orzechowce -wieś,to same drogi mają.... w róznych kierunkach! Quote
gagata Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No pewnie,że strasznie..tam wszystkie drogi powinny prowadzić wyłącznie do orzeszkow....:evil_lol: Quote
halcia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ...ale z jedna do domu...Nelisia,co tam,do ciebie zawsze trafie :lol:Ciekawe kto cie teraz utuli,chwile jestem uziemiona moimi psiakami....mysle tylko o tobie Quote
halcia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja tez,ale dziś mnie wylizały mieleckie psiaki podczas zdjęć:eviltong:A Nelik,to Nelik,niedługo utule,troszke dłuzej poczekasz,ale bede!A tymczasem dobranoc nosku czarny... Quote
Neczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nelka ma jakieś aktualne ogłoszenia ? Bo jak ktoś trafi na wątek i przeczyta 1 post, to info troszkę opóźnione :eviltong: Przydałaby się aktualizacja i tekst, mogłabym wtedy poogłaszać Neluśkę... Quote
halcia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nelulek,co tam u ciebie,czarnulko?Dołożyłam słomy nie dawno,moze zimno ci nie jest? Quote
gagata Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nelka, a pogońże w końcu tą Halcię, bo ona to c nigdy nie pozwoli chodzić samodzielnie, na nogach , jak porządnej suńce przystało....:evil_lol: Quote
Neczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ogłoszenia, ogłoszenia potrzebne... :roll: Bo z tym starym tekstem i fotkami, raczej nikt nie zwróci na nią uwagi... Quote
albiemu Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/7943/dscn0627sn9.jpg[/IMG] radość chwil zaklętych dzisiaj solą w oku ... Nela ... pamiętasz jeszcze ile śmiechu było wokoło Ciebie tamtego dnia? ... zapewne nie. Nie było to snem kochana, nie było w tym ani grama ludzkiej obojętności dla Ciebie chociaż dzisiaj jesteś tak bardzo sama. Było szczerze i dla Ciebie. Twój krótki moment triumfu bo udało Ci się powalić Halinkę ... tak naprawdę zrobiłas więcej tamtego dnia. Wyszłaś do nas oddając nam swoja ufnośc i kradnąc serce tej, na której tak pięknie położyłaś swoją psią łapę. Halina. Wielki dzień to był, odzyskana psia ufność ... wielka na nas odpowiedzialność aby nie zawieść. Quote
halcia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Hej do lata,do lata,,do Neli!Do "mojej"zaprzyjażnionej Neli! Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :D no proszę az Halcie na śpiewy wzięło Quote
halcia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Szpilka zdrowiej szybko,Nelulka do snu,prosze....:eviltong:I dane z soboty...Nelik wygłaskany,Buzka która z nia siedzi śmiała i radosna, obie nie przejawiaja zazdrosci......ale opiekunka halcia spaliła se dzis w schronisku, w ognisku "przednie" włosy na łbie i nie wiem,czy Nelka rozpozna...:shake: Quote
Recommended Posts