Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A kto dzis miział Nelulke?No kto?I ona i ja byłysmy tak obłocone,ze tylko na węch i po nr boksu....:evil_lol:Żeby mi tylko Nelus sie nie wycofał,bo chwile nie pojade:eviltong: :evil_lol:

Posted

A Nela widzi nr boksu,tak?:eviltong:Jak bym miała dobry wech to nie wyjechałabym gdzies pod Przemyslem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:do teraz sie smieje....tyle razy trasa robiona:evil_lol:Gadulstwo gubi jednak....

Posted

dokładnie,do schr.z kazdej strony,tylko do domu nie chciało mu sie wracać:evil_lol:.Do Nelika zawsze dojeżdzamy dobrze i na czas.A te Orzechowce -wieś,to same drogi mają.... w róznych kierunkach!

Posted

Ja tez,ale dziś mnie wylizały mieleckie psiaki podczas zdjęć:eviltong:A Nelik,to Nelik,niedługo utule,troszke dłuzej poczekasz,ale bede!A tymczasem dobranoc nosku czarny...

Posted

Nelka ma jakieś aktualne ogłoszenia ?
Bo jak ktoś trafi na wątek i przeczyta 1 post, to info troszkę opóźnione :eviltong:

Przydałaby się aktualizacja i tekst, mogłabym wtedy poogłaszać Neluśkę...

Posted

[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/7943/dscn0627sn9.jpg[/IMG]

radość chwil zaklętych dzisiaj solą w oku ...
Nela ... pamiętasz jeszcze ile śmiechu było wokoło Ciebie tamtego dnia? ... zapewne nie. Nie było to snem kochana, nie było w tym ani grama ludzkiej obojętności dla Ciebie chociaż dzisiaj jesteś tak bardzo sama. Było szczerze i dla Ciebie. Twój krótki moment triumfu bo udało Ci się powalić Halinkę ... tak naprawdę zrobiłas więcej tamtego dnia. Wyszłaś do nas oddając nam swoja ufnośc i kradnąc serce tej, na której tak pięknie położyłaś swoją psią łapę. Halina.

Wielki dzień to był, odzyskana psia ufność ... wielka na nas odpowiedzialność aby nie zawieść.

Posted

Szpilka zdrowiej szybko,Nelulka do snu,prosze....:eviltong:I dane z soboty...Nelik wygłaskany,Buzka która z nia siedzi śmiała i radosna, obie nie przejawiaja zazdrosci......ale opiekunka halcia spaliła se dzis w schronisku, w ognisku "przednie" włosy na łbie i nie wiem,czy Nelka rozpozna...:shake: