Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ylonne napisał(a):Jeszcze nie mogę w to uwierzyć.... Ale Hariettka znalazła domek w Ostródzie :lol::lol::lol::lol::lol: Jeju Cioteczko!!!!! Mów wszystko!!!! Quote
agata51 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 agata51 napisał(a):Zasługuje na domek i będzie go miała! Lada moment. Biegniemy, suniu! Nigdy tego nie robię, ale choć raz w życiu pozwólcie mi powiedzieć: "a nie mówiłam?!" Domku, odezwij się! Quote
Talcott Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ciotka sadystka - nic nie powiedziała więcej Wrrrrr:angryy: Quote
ylonne Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Bo nic więcej na razie nie wiem ;) Ale ty była chyba taka zwykła-niezwykła historia.... KTOŚ przyszedł do schroniska, wypatrzył i ZABRAŁ :) Do siebie, do domku... Hariettka będzie mieszkała w bloku, miejmy nadzieję że nikt jej już do schroniska nie odda, i że będzie szczęśliwa w nowym domeczku! Powodzenia kochana Harietko! Quote
agata51 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Buziaki od ciotki, Harietto. Chociaż ty nie musiałaś czekać zbyt długo. Quote
Olusia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Łiii :loveu: Harietko życzymy szczęscia w nowym domku! :) Quote
Olusia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Czy ktoś wie może co tam u Harietki, jak w nowym domku? ;) Quote
lidka_park Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Harietta ma teraz na imie Leta i czasami widujemy ją na mieście :) W nowym domku jest bardzo grzeczna, uwielbia się przytulać i nie odstepuje swojej pani na krok :loveu: Quote
Recommended Posts