gosikf & dogs Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 :crazyeye::-o:multi: ja też czekam niecierpliwie na fotki! Quote
monikab Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 wczoraj spotkałam Hasieńka w Wawie!!!!!poznałam go oczywiscie-bez wątpienia po niesamowitych oczach.Wymiziaąłm,wyprzytulałam,wycałowałąm.Nie miałam możliwosci porozmawiac z włascicielka bo piesek chwilowo został pod opieką pracownicy.bylam słuzbowo w centrum i spotkalam bąbla w miejscu pracy jego nowej włascicielki.Prezentuje się cudownie,dumnie wyglądal w zdobionej obrózce i wzbudzał zainteresowanie wszystkich przechodniów.Jest niesamowicie radosny,żywiołowy,szczęśliwy pies któremu do pełni szczęscia potrzebna była odrobina miłości.Niestety nie miałam aparatu,ale mogę potwierdzic ze jest szcześliwy.Pozdrawiam Quote
Neczka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Monikab, dzięki za wiadomość :) :multi::multi: Quote
bubu+ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cieszę sie ża znalazł domek, jak duzo tu sie zmieniło od czasu kiedy sie nie pokazywałem:):p Quote
Recommended Posts