Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak wmiare jeszcze mały to postaraj się schować, a może jakby ktoś do ciebie podszedł z zgłoszonym psem to by sie dało coś zrobić

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya napisał(a):
Jak wmiare jeszcze mały to postaraj się schować, a może jakby ktoś do ciebie podszedł z zgłoszonym psem to by sie dało coś zrobić

Niestety - to prawie pół roczny akita. :shake:
A poza tym można by było spróbować, ale jeżeli się nie uda? Szkoda by było jechać paredziesiąt kilkometrów na darmo...

Posted

INU w związku zawsze mówią ze nie można, a ludzie i tak wchodzą ;) Gdy rozpoczyna się wystawa jest tam taki tłok, ze nawet nie zauwazą jak przemkniesz ;)

Posted

Nie pamiętam jak było w Gdyni, ale jak się wjeżdża na teren wystawy samochodem tak jak np. w Grudziądzu czy Inowrocławiu było w tym oku o ile ktoś był nie sprawdzali jakie psy przewozimy :)

Posted

W zeszlym roku nie wpuszczali - bylam swiadkiem jak ludzie chcieli yorka wniesc... 2 lata temu od parkingu wpuszczali, sprawdzali tylko szczepienia.

A pamietacie moze, o ktorej w zeszlym roku zaczynaly sie konkurencje finalowe?

Posted

mucha__ napisał(a):
INU w związku zawsze mówią ze nie można, a ludzie i tak wchodzą ;) Gdy rozpoczyna się wystawa jest tam taki tłok, ze nawet nie zauwazą jak przemkniesz ;)

Chyba tak zrobimy.
Mówię chyba, bo nie jestem pewna, czy pojadę...

Posted

Jak wiecie to podajcie też swoje numerki, ja będę się nudzić, więc chętnie podejdę i, jeśli wezmę aparat to obfocę Was. A z numerkami o wiele łatwiej ;)

INU, próbuj. :) Będę trzymać kciuki, bo to chyba zależy jak widać. Raz wpuszczą, innym razem nie ma mowy.

Posted

Viz napisał(a):

INU, próbuj. :) Będę trzymać kciuki, bo to chyba zależy jak widać. Raz wpuszczą, innym razem nie ma mowy.

Niestety będę bez psa. :-(

Posted

Więc jednak nie ryzykujecie? Łeee to teraz już na pewno Was nie znajdę. ;)

Ps. Lecę zaraz ćwiczyć, bo jak Forza ustoi 5 sekund na ringu to już będzie sukces. :lol:

Błyskotka, jak nie zapomnę to jasne. Na wystawach mam tendencję do braku myślenia, spowodowanego nadmiernym stresem. :lol:

Posted

Viz oczywiscie ja chętna do pogadania i obfocenia Forzy jestem :) napeno będzie lepiej niż w Koszalinie gdzie był ogólnie wielki bałagan z tym MP i się już tak nie stresuj ;) Ja zaraz się zabieram za zrobienie psa czyli wybieganie wycwiczenie wykapanie obstrzyżenie itp. do zobaczenia jutro.

Poszukuje psa oswojonego z wystawami łatwego przy prezentacji niezadużego na Młodego prezentera będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc :)

Posted

Viz a o której będziesz wystawiać chętnie przyjde zobaczyć malutką ja będe ze swoją na ringu 4 ( rotki)
dzisiaj byłam zobaczyć przygotowania wystawa będzie na tym małym boisku co 2 lata temu

Posted

Ja też mam nadzieję, że teraz nie będzie bałaganu. :cool3: Nam chyba już nic nie pomoże, bo nawet nie poćwiczyłyśmy... No nic, trudno. :lol:

Rotek, przed nami 3 flaty i 47 labów, więc szacuję, że koło 12.00 wejdziemy na ring. Nick Twój co prawda mi nic nie mówi, ale zgaduję, że to Basia od Astry? A jak się mylę to proszę o poprawkę. :lol:

Posted

znasz mnie z sekcji agility z tą małą rotką ćwiczyłtśmy razem na placu ja mam numer 230 małej do wystawienia też jeszcze dużo brakuje

Posted

Już wyżej zedytowałam. :evil_lol: Zerknęłam na napisane posty i się zorientowałam.
Wpadniemy na pewno do Was. Wiesz mniej więcej o której wejdziecie na ring? ;)

Posted

To mogą być o podobnych godzinach. Najwyżej bym nie zobaczyła samego wejścia na ring, ale na pewno wpadnę do Was przed życzyć powodzenia i pogadać. :cool3: Do jutra :)