Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podróż minęła bardzo spokojnie.Dziadzio jamnik przespał ją całą i chyba nawet nie wiedział że zmienił miejsce pobytu:evil_lol: Zębuś troszkę się stresował odgłosami na dworcu :shocked!:ale był bardzo grzeczny.
Ich nowa pani okazała się bardzo miłą i ciepłą osobą która kocha wszystkie staruszki.Swój nowy przychówek pokochała od pierwszego wejrzenia :lol:

Co do wsparcia finansowego (za które bardzo dziękujemy) to na transport (jeśli wpłyną wszystkie obiecane wpłaty) nic już nie potrzebujemy.
Będziemy jednak potrzebować pieniędzy na leczenie dziadzia który był na tyle w złym stanie(i niestety nie jest lepiej :-() że musiał zostać w DT gdzie jest intensywnie ratowany.
Mam jednak nadzieję że i z tym staruszkiem nam się uda i za kilka tygodni będziemy się zastanawiać jak przetransportować go do Krakowa gdzie nadal czeka na niego kochający domek

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogromna prośba do cioteczki Izadora7 o zrobienie obiecanej aukcji cegiełkowej.
Pani zabrała od nas jamnisia z mocznicą (i nie tylko) dalsze leczenie takiego psa jest bardzo kosztowne i musimy pomóc tej wspaniałej osobie w tym tak jak obiecałyśmy.

Posted

[quote name='ciapuś']Ogromna prośba do cioteczki Izadora7 o zrobienie obiecanej aukcji cegiełkowej.
Pani zabrała od nas jamnisia z mocznicą (i nie tylko) dalsze leczenie takiego psa jest bardzo kosztowne i musimy pomóc tej wspaniałej osobie w tym tak jak obiecałyśmy.

Tak ja pamiętam. Czyli podawać numer konta który podała mi bunia? I prośba niech mi ktoś podeśle zdjęcia na maila. Proszę, mam tego trochę do dziergania i wierzcie mi nie mam czasu trzepać wątków.

Mój mailik: [email protected]

Bardzo prosze n maila nie na priva.

:)

:cool1:

Posted

[quote name='ciapuś']Podróż minęła bardzo spokojnie.Dziadzio jamnik przespał ją całą i chyba nawet nie wiedział że zmienił miejsce pobytu:evil_lol: Zębuś troszkę się stresował odgłosami na dworcu :shocked!:ale był bardzo grzeczny.
Ich nowa pani okazała się bardzo miłą i ciepłą osobą która kocha wszystkie staruszki.Swój nowy przychówek pokochała od pierwszego wejrzenia :lol:

Co do wsparcia finansowego (za które bardzo dziękujemy) to na transport (jeśli wpłyną wszystkie obiecane wpłaty) nic już nie potrzebujemy.
Będziemy jednak potrzebować pieniędzy na leczenie dziadzia który był na tyle w złym stanie(i niestety nie jest lepiej :-() że musiał zostać w DT gdzie jest intensywnie ratowany.
Mam jednak nadzieję że i z tym staruszkiem nam się uda i za kilka tygodni będziemy się zastanawiać jak przetransportować go do Krakowa gdzie nadal czeka na niego kochający domek

Wpłata dokonana w czwartek, tak jak obiecałam :lol:
Cieszę się, że psiaki już w domku :multi: