ciapuś Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Podróż minęła bardzo spokojnie.Dziadzio jamnik przespał ją całą i chyba nawet nie wiedział że zmienił miejsce pobytu:evil_lol: Zębuś troszkę się stresował odgłosami na dworcu :shocked!:ale był bardzo grzeczny. Ich nowa pani okazała się bardzo miłą i ciepłą osobą która kocha wszystkie staruszki.Swój nowy przychówek pokochała od pierwszego wejrzenia :lol: Co do wsparcia finansowego (za które bardzo dziękujemy) to na transport (jeśli wpłyną wszystkie obiecane wpłaty) nic już nie potrzebujemy. Będziemy jednak potrzebować pieniędzy na leczenie dziadzia który był na tyle w złym stanie(i niestety nie jest lepiej :-() że musiał zostać w DT gdzie jest intensywnie ratowany. Mam jednak nadzieję że i z tym staruszkiem nam się uda i za kilka tygodni będziemy się zastanawiać jak przetransportować go do Krakowa gdzie nadal czeka na niego kochający domek Quote
danka1234 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cudownie ze jamnis juz w swoim domku i na drugiego tez domek czeka. Quote
ciapuś Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ogromna prośba do cioteczki Izadora7 o zrobienie obiecanej aukcji cegiełkowej. Pani zabrała od nas jamnisia z mocznicą (i nie tylko) dalsze leczenie takiego psa jest bardzo kosztowne i musimy pomóc tej wspaniałej osobie w tym tak jak obiecałyśmy. Quote
ciapuś Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Wątek rudego staruszka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10316653#post10316653 Quote
Isadora7 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='ciapuś']Ogromna prośba do cioteczki Izadora7 o zrobienie obiecanej aukcji cegiełkowej. Pani zabrała od nas jamnisia z mocznicą (i nie tylko) dalsze leczenie takiego psa jest bardzo kosztowne i musimy pomóc tej wspaniałej osobie w tym tak jak obiecałyśmy. Tak ja pamiętam. Czyli podawać numer konta który podała mi bunia? I prośba niech mi ktoś podeśle zdjęcia na maila. Proszę, mam tego trochę do dziergania i wierzcie mi nie mam czasu trzepać wątków. Mój mailik: [email protected] Bardzo prosze n maila nie na priva. :) :cool1: Quote
paros Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='ciapuś']Podróż minęła bardzo spokojnie.Dziadzio jamnik przespał ją całą i chyba nawet nie wiedział że zmienił miejsce pobytu:evil_lol: Zębuś troszkę się stresował odgłosami na dworcu :shocked!:ale był bardzo grzeczny. Ich nowa pani okazała się bardzo miłą i ciepłą osobą która kocha wszystkie staruszki.Swój nowy przychówek pokochała od pierwszego wejrzenia :lol: Co do wsparcia finansowego (za które bardzo dziękujemy) to na transport (jeśli wpłyną wszystkie obiecane wpłaty) nic już nie potrzebujemy. Będziemy jednak potrzebować pieniędzy na leczenie dziadzia który był na tyle w złym stanie(i niestety nie jest lepiej :-() że musiał zostać w DT gdzie jest intensywnie ratowany. Mam jednak nadzieję że i z tym staruszkiem nam się uda i za kilka tygodni będziemy się zastanawiać jak przetransportować go do Krakowa gdzie nadal czeka na niego kochający domek Wpłata dokonana w czwartek, tak jak obiecałam :lol: Cieszę się, że psiaki już w domku :multi: Quote
bunia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 isadora7 bardzo prosimy o aukcję cegiełkową dla biedaka. On musi być nadal intensywnie leczony na mocznicę :-( Quote
Isadora7 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 bunia napisał(a):isadora7 bardzo prosimy o aukcję cegiełkową dla biedaka. On musi być nadal intensywnie leczony na mocznicę :-( Będę dzisiaj robić. Quote
Recommended Posts