Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę zrozumieć czego nikt nie chce tych rasowych psiaków:shake: Przecież one ładne są i rasowe:eviltong: zazwyczaj zdawało mi się ze ludzie wolą rasowe psy niż kundelki :diabloti: dziwi mnie ten fakt ze Duduś i jego koledzy nie mają domków:-(

Posted

Dziewczyny a może załóżcie mu osobny wątek, wiem że wszystkie macie dostęp do aparatów i robicie śliczne zdjęcia. Może jak będzie miał swój wątek to ktoś go wtedy wypatrzy?:cool3:

P.S Do Dudusia już ponad 200 osób zaglądnęło :D

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Dziewczyny a może załóżcie mu osobny wątek, wiem że wszystkie macie dostęp do aparatów i robicie śliczne zdjęcia. Może jak będzie miał swój wątek to ktoś go wtedy wypatrzy?:cool3:

To dobrze że tyle osób do niego zagląda :loveu:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Dziewczyny a może załóżcie mu osobny wątek, wiem że wszystkie macie dostęp do aparatów i robicie śliczne zdjęcia. Może jak będzie miał swój wątek to ktoś go wtedy wypatrzy?:cool3:

Można mu założyć wątek, można. :razz: Tylko co możnabybyło w nim o nim napisać, żeby ten pierwszy post był w miarę rozbudowany? ;)

Posted

[quote name='psiulka']Można mu założyć wątek, można. :razz: Tylko co możnabybyło w nim o nim napisać, żeby ten pierwszy post był w miarę rozbudowany? ;)Najlepiej to napisać nie taki normalny opis tylko tak bardziej oryginalnie, może coś w stylu,że to on się wypowiada w jakich okolicznościach trafił do schroniska itd,że już nie jest młody... Jakbym miała więcej danych to mogła bym coś spróbować sklecić. :cool3:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Czasem trafny i oryginalnie napisany opis daje więcej niż niejedna fotka.:cool3:

Ale ludzie zazwyczaj najpierw patrzą na zdjęcia a potem czytają opisy:eviltong: