DogMaster Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Cudny Duduś i reszta jego kompanii :loveu: Gdzie wasza domki są:eviltong: Quote
ewatr Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Zrobiłam Dudusiowi Allegro i dodałam nowe fotki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=423482910 Może tym razem się uda, trzymajcie kciuki! :kciuki: :kciuki: Dziękujemy w imieniu Dudusia :calus: Quote
DogMaster Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Nie mogę zrozumieć czego nikt nie chce tych rasowych psiaków:shake: Przecież one ładne są i rasowe:eviltong: zazwyczaj zdawało mi się ze ludzie wolą rasowe psy niż kundelki :diabloti: dziwi mnie ten fakt ze Duduś i jego koledzy nie mają domków:-( Quote
Paulina_mickey Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Dziewczyny a może załóżcie mu osobny wątek, wiem że wszystkie macie dostęp do aparatów i robicie śliczne zdjęcia. Może jak będzie miał swój wątek to ktoś go wtedy wypatrzy?:cool3: P.S Do Dudusia już ponad 200 osób zaglądnęło :D Quote
DogMaster Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Dziewczyny a może załóżcie mu osobny wątek, wiem że wszystkie macie dostęp do aparatów i robicie śliczne zdjęcia. Może jak będzie miał swój wątek to ktoś go wtedy wypatrzy?:cool3: P.S Do Dudusia już ponad 200 osób zaglądnęło :D To dobrze że tyle osób do niego zagląda :loveu: Quote
psiulka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Dziewczyny a może załóżcie mu osobny wątek, wiem że wszystkie macie dostęp do aparatów i robicie śliczne zdjęcia. Może jak będzie miał swój wątek to ktoś go wtedy wypatrzy?:cool3: P.S Do Dudusia już ponad 200 osób zaglądnęło :D Można mu założyć wątek, można. :razz: Tylko co możnabybyło w nim o nim napisać, żeby ten pierwszy post był w miarę rozbudowany? ;) Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='psiulka']Można mu założyć wątek, można. :razz: Tylko co możnabybyło w nim o nim napisać, żeby ten pierwszy post był w miarę rozbudowany? ;)Najlepiej to napisać nie taki normalny opis tylko tak bardziej oryginalnie, może coś w stylu,że to on się wypowiada w jakich okolicznościach trafił do schroniska itd,że już nie jest młody... Jakbym miała więcej danych to mogła bym coś spróbować sklecić. :cool3: Quote
DogMaster Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Nic nie trzeba pisać wystarczy tylko mnóstwo fotek :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 DogMaster napisał(a):Nic nie trzeba pisać wystarczy tylko mnóstwo fotek :eviltong:Czasem trafny i oryginalnie napisany opis daje więcej niż niejedna fotka.:cool3: Quote
DogMaster Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Czasem trafny i oryginalnie napisany opis daje więcej niż niejedna fotka.:cool3: Ale ludzie zazwyczaj najpierw patrzą na zdjęcia a potem czytają opisy:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 DogMaster napisał(a):Ale ludzie zazwyczaj najpierw patrzą na zdjęcia a potem czytają opisy:eviltong:Ale nie zawsze...Foty i opis muszą być!:cool3: Quote
Aga - Czakra Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Pozwoliłam sobie wrucić Donkę do zbiorczego ogłoszenia o pekinkach. Zobaczcie czy dobre dane kontaktowe wrzuciłam. I proszę o zdjęcie w rozdzielczości do 200x200 pikseli http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/...gl1276343.html Quote
psiulka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A więc na Waszą prośbę, Duduś ma wątek :loveu: Powiedzcie czy tekst może być, bo nie wiem. ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119344 Quote
Paulina_mickey Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='psiulka']A więc na Waszą prośbę, Duduś ma wątek :loveu: Powiedzcie czy tekst może być, bo nie wiem. ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119344 Super!:loveu::multi: Quote
DogMaster Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Fajna psina i na dodatek rasowa i nikt jej nie chce :shake: Quote
Aga - Czakra Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kasieńko86 - na pocztę proszę, obojętnie jaki format. Już mogę konfigurować Quote
psiulka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Sonia w nowym domku grzeje łapki od poniedziałku :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts