Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dopiero tu wpadłam:oops: Bardzo się cieszę, że Donka znalazła dom:multi: Oby więcej takich adopcji:loveu: Quote
Kaya93 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dona już domek ma,:klacz: teraz kolej na kolejne rasowiaki:-P hop hop Quote
oktawia6 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dostałam zdjęcia Doneczki od jej pani i całe Donkowe towarzystwo jakie ma::loveu::multi: << PrevNext >> Quote
oktawia6 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 to całe towarzystwo:lol: warto zaktualizowac na pierwszej stronie w czołówce-że Donka ma dom-i zdjęcia są na tej stronie:loveu: Quote
GuniaP Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Farba, 10-letnia dalmatynka domek znalazła :) Quote
ponka1 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Adopcje staruszków cieszą najbardziej. Donka ma fajny zwierzyniec, na pewno sobie poradzi, ciekawe czy z którymś się zaprzyjazni. Fotki ładne, podoba mi się mops i rudy kot. Bądz szczęśliwa Doneczko ! Quote
oktawia6 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 ponka1 napisał(a): Adopcje staruszków cieszą najbardziej. Donka ma fajny zwierzyniec, na pewno sobie poradzi, ciekawe czy z którymś się zaprzyjazni. Fotki ładne, podoba mi się mops i rudy kot. Bądz szczęśliwa Doneczko ! a mnie też Mops i ta czarna sunia-klon mojego Jacka-ona też przygarnięta z ulicy-druga kudłata tak samo. Donka przypomina mi mojego Dyzia-tylko że czarna-urocza diabliczka:loveu: Quote
Kasieńka86 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Życzymy Donie i Farbie: Wszystkiego naj w nowych domkach :loveu::loveu::loveu: Quote
matinestka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 noo w kóncum dotarla:) powracam zatem jeszcze do adopcji Dony , czyli historia zawiązywania nowej Przyjaźni :loveu:: :D:D:D:D :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 tak więc oficjalnie jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ- LEPSZEGO NASZA KOCHANA "PITBULKO" :buzi: :buzi: czekamy na Twoje bajdurzenia z nego Domu :) a wracajac do zdjeic , gdy tylko je dostalam na maila, całej tej Donkowej kompanii , oczu nie mogłam oderwać.. każdy inny a wszyscyc tak pieknie splatają się w całośc Przyjazni :) niesamowite:D :multi: :multi: :multi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Domek i swoja ukochana rodzine odnalazła tez w piątek FARBA , nasza dystyngowana i urocza dalmatynka:) : WSZYSTKIEGO NAJ KOCHANA:loveu: :multi: :multi: :multi: :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 i jeszcze jedna widomosc w piatek trafil do Kundelka 5 letni niewidomy owczarek collie , COLA, spokojny igrzeczny ,ale poacztek w shcornisku bedzie dla niego bardzo trudny, bedzie musiał nauczyc sie wsyztskiego na nowo, poznac rytm dnia, przyzwyczaic sie do nowych warunków. :(:( piekny jest : :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kolejny biedaczek....:shake: Dobrze, ze przynajmniej Farba znalazla domek... Quote
ewatr Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wszystkie psy zasługuja na dom ale takie jak Cola to juz na szybko ...:roll: Quote
matinestka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 kolejny rasowIak doma:d MAKBECIKU WSZYSTKIEGO NAJ :):) :d ------------- wczoraj do kundelka trafił mieszaniec malamuta , CHARON , trochu spanikowany i zalękniony dlatego narazie nie możemy o nim nic powiedzieć :bluepaw: Quote
ala56 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 samotne pieski szukają domków. Może ktoś je wybierze? Quote
Kasieńka86 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Śliczne rasowiaki :cool3: Makbecikowi wszystkiego naj życzę :loveu: A malamucik hmm bliski memu sercu strasznie choć go jeszcze nie znam, wtajemniczeni wiedzą dlaczego :cool3: :cool3: :cool3: Tak już mam :oops: Quote
Paulina_mickey Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Piękny Charon:loveu: Trzymam kciuki za niego i pozostałe rasowiaki:loveu: Quote
Chikinchan Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Makbeciku wszystkiego naj! :loveu: Quote
ewatr Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='matinestka']kolejny rasowIak doma:d MAKBECIKU WSZYSTKIEGO NAJ :):) :d Ale ze mnie gapa :oops: Makbet juz doma a ja go wystawiłam ciemna masa :mad: ale juz poprawiam !!!!! Wszystkiego dobrego Makbeciu :loveu: Quote
Mike i Morgan Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Fajny ten wasz Charon:loveu: Lubię takie duże psy :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja również się witam z rzeszowiaczkami rasowiaczkami :loveu: Quote
matinestka Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 nasza Frida właśnie zapewne stawia pierwsze kroki w swoim nowym Domy ze swoja ukochaną Rodzina:D::d za chwilke wrzuce fotki z tej jakże radosnej chwili :D:d ( i w końcu zaktualizuje pierwszy post:oops:) FRIDUŚ WSZYSTKIEGO NAJ !!! :multi::multi: :bluepaw: Quote
Recommended Posts