Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adopcje staruszków cieszą najbardziej. Donka ma fajny zwierzyniec, na pewno sobie poradzi, ciekawe czy z którymś się zaprzyjazni. Fotki ładne, podoba mi się mops i rudy kot. Bądz szczęśliwa Doneczko !

Posted

ponka1 napisał(a):

Adopcje staruszków cieszą najbardziej. Donka ma fajny zwierzyniec, na pewno sobie poradzi, ciekawe czy z którymś się zaprzyjazni. Fotki ładne, podoba mi się mops i rudy kot. Bądz szczęśliwa Doneczko !

a mnie też Mops i ta czarna sunia-klon mojego Jacka-ona też przygarnięta z ulicy-druga kudłata tak samo.
Donka przypomina mi mojego Dyzia-tylko że czarna-urocza diabliczka:loveu:

Posted

tak więc oficjalnie jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ- LEPSZEGO NASZA KOCHANA "PITBULKO" :buzi: :buzi:

czekamy na Twoje bajdurzenia z nego Domu :)

a wracajac do zdjeic , gdy tylko je dostalam na maila, całej tej Donkowej kompanii , oczu nie mogłam oderwać.. każdy inny a wszyscyc tak pieknie splatają się w całośc Przyjazni :) niesamowite:D

:multi: :multi: :multi:

:bluepaw:

Posted

i jeszcze jedna widomosc w piatek trafil do Kundelka 5 letni niewidomy owczarek collie , COLA, spokojny igrzeczny ,ale poacztek w shcornisku bedzie dla niego bardzo trudny, bedzie musiał nauczyc sie wsyztskiego na nowo, poznac rytm dnia, przyzwyczaic sie do nowych warunków. :(:( piekny jest :

Posted

kolejny rasowIak doma:d MAKBECIKU WSZYSTKIEGO NAJ :):) :d

-------------

wczoraj do kundelka trafił mieszaniec malamuta , CHARON , trochu spanikowany i zalękniony dlatego narazie nie możemy o nim nic powiedzieć

Posted

Śliczne rasowiaki :cool3:
Makbecikowi wszystkiego naj życzę :loveu:
A malamucik hmm bliski memu sercu strasznie choć go jeszcze nie znam, wtajemniczeni wiedzą dlaczego :cool3: :cool3: :cool3: Tak już mam :oops:

Posted

[quote name='matinestka']

kolejny rasowIak doma:d MAKBECIKU WSZYSTKIEGO NAJ :):) :d

Ale ze mnie gapa :oops:
Makbet juz doma a ja go wystawiłam ciemna masa :mad:
ale juz poprawiam !!!!!

Wszystkiego dobrego Makbeciu :loveu:

Posted

nasza Frida właśnie zapewne stawia pierwsze kroki w swoim nowym Domy ze swoja ukochaną Rodzina:D::d za chwilke wrzuce fotki z tej jakże radosnej chwili :D:d ( i w końcu zaktualizuje pierwszy post:oops:)

FRIDUŚ WSZYSTKIEGO NAJ !!! :multi::multi: