Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ponka1']
Żal Welona, piękny staruszek, ale obawiam się, że one wspólnego domku nie znajdą. Dona- mała piękność a tkwi w schronie, a co dopiero wystawiać je razem. Naprawdę, tak wrażliwych ludzi jest jak na lekarstwo. Jednak z całego serca życzę im, żeby w tym samym czasie dom znalazły.[/quote]
tu chodzi o ich przyjaźń-to takie piękne:placz:
widziałam jej allegro-naprawdę dobrze sprawdzajcie dom-pytajcie się o warunki-bo taki pies jak ona musi miec ciszę i spokój żadnych małych dzieci-to nie maskotka-tylko kilkunastoletni piesek wielkości królika.
wejśc na allegro jest 505!:crazyeye:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oktawia6']wejśc na allegro jest 505!:crazyeye:[/quote]

I 3 obserwatorów ;)

ale jak narazie miałam dwa maile i dobrze Oktawio mniemasz ze ludziom sie podobał piesek dla dzieci :angryy:

Posted

[quote name='ewatr']
I 3 obserwatorów ;)
ale jak narazie miałam dwa maile i dobrze Oktawio mniemasz ze ludziom sie podobał piesek dla dzieci :angryy:
[/quote]
tiaaa, znam życie wiem jak jest-takie dyrdymały to klepac do sklepu Chicko-tam mnóstwo pierdół dla dzieci-niech sobią kupią-Dona nie jest gratisem dla ich bachorni.

zlewaj takich po prostu Ewatr-wyłuszcz osoby odpowiednie tylko i wyłącznie, dom spokojny, miłośnik rasy może-lub ten kto miał już płaskonosa.

Posted

Tyle ładnych i młodych psów trafia do schronisk, że pozostałe mają małą szansę -chyba, że wzbudzą w kimś litość. Jednak rzeszowiaki, to mądre i piękne psy a każdy zasługuje na wspaniały dom !

Posted

[quote name='ponka1']Allegro Donka ma śliczne, opis, zdjęcia...i żaden sensowny domek nie zgłosił się ?[/quote]

Cisza .....ani do mnie nikt nie pisze ani ze schronu nie mam info ze cos sie ma na rzeczy :shake:

Posted

Tyle było wejść na allegro i nic...ludziom się wydaje że wezmą szczeniaka i będzie żył kilkanaście lat, a zdarzyć się może, że zachoruje nieuleczalnie po paru latach i też z nimi będzie krótko. Szkoda, że ten Rzeszów tak daleko, bo ta maleńka coś ma w sobie, że do miłości zniewala.