kajkoowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Hej weekendowo:hand: Wpadam zaprosić na foty:)
LadyK Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [CENTER]Cześć wszystkim :hand: Ledwo się rok szkolny zaczął a już masa zadań domowych :mdleje: Ale cóż.. Jutro Was poodwiedzam, bo dzisiaj już nie mam siły. Być może będę miała okazję się zapisać w szkole na jazdę konną :multi::multi: Mama się zgodziła, gorzej będzie z tatą (jeszcze nie pytałam :evil_lol:). Ale mam nadzieję, że się uda :eviltong:[/CENTER]
taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 No to bedziesz jeszczse bardziej zajeta :D
Anusia&Saba Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='LadyK'][CENTER]Być może będę miała okazję się zapisać w szkole na jazdę konną :multi::multi: Mama się zgodziła, gorzej będzie z tatą (jeszcze nie pytałam :evil_lol:). Ale mam nadzieję, że się uda :eviltong:[/CENTER] [/quote] Jak w szkole na jazde konną? Gdzie będziecie jeździć? Zazdroszczę :oops:
LadyK Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [CENTER][quote name='deer_1987']No to bedziesz jeszczse bardziej zajeta :D[/QUOTE] No niestety :D Mam nadzieję, że nie będzie najgorzej ;) [quote name='Anusia&Saba']Jak w szkole na jazde konną? Gdzie będziecie jeździć? Zazdroszczę :oops:[/QUOTE] Mamy przy szkole stadnine :eviltong: Bo dawniej to była rolnicza szkoła :eviltong: Tzn. dalej jest, ale już nie ma takich kierunków, no pomijając jeszcze obecną czwartą klasę, która jest na kierunku technik rolnik ;) Jeszcze u nas w szkole pierwsze klasy są: technik weterynarz i technik hodowca koni ;) Oprócz tego jest technik handlowiec, technik ekonomista no i moja klasa - hotelarze :P[/CENTER]
Anusia&Saba Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Kurczę, zazdroszczę Ci :lol: A gdzie jest ta szkoła? W Krakowie?
Pestka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 U nas też juz niektorzy zaczeli zadawać prace domowe...
LadyK Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [CENTER][quote name='Anusia&Saba']Kurczę, zazdroszczę Ci :lol: A gdzie jest ta szkoła? W Krakowie?[/QUOTE] Koło Krakowa ;) W miejscowości Czernichów ;) Przy szkole jest internat, w którym można mieszkać, jak się ma zły dojazd albo coś ;) [quote name='Pestka']U nas też juz niektorzy zaczeli zadawać prace domowe...[/QUOTE] U nas to już normalne..:roll: Potem Was wszystkich poodwiedzam ;) [/CENTER]
Kashdog Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja mogę odrobić prace domowe ze wszystkiego tylko nie z matematyki- nienawidzę jej i połowy rzeczy nie rozumiem D:
Bartiśkowa_ Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ale macie fajne kierunki :crazyeye::loveu: no u mnie też już zadawają a nawet pierwsze oceny już poleciały ;)
Karolina. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hej :) U nas też zadają, ale najwięcej z matmy. Z innych przedmiotów to albo mieliśmy PSO, albo bardzo mało zadane :multi: No ale już od jutra pewnie się zacznie... :placz: Ja chcę wakacji!!! :-(
Tequila1017 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Heej :hand: A u mnie pierwsze zadanie domowe zadał pan od histy w środe :placz: , a ja dopiero w I gim . :roll:
Feigned Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Mqrtynq']Heej :hand: A u mnie pierwsze zadanie domowe zadał pan od histy w środe :placz: , a ja dopiero w I gim . :roll:[/quote] nic nie mówcie.. z fizyki mam full pr. dom. :roll: , z niemieckiego tyż, z chemii jutro sprawdzian.. matko kochana co ja robię na tym biol chemie :shake:
C&B Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja mam jutro test z angola xD I pozadawali nam z polaka, matmy i gegry... Odechciewa się wszystkiego....:shake:
bianka19 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Kashdog']Ja mogę odrobić prace domowe ze wszystkiego tylko nie z matematyki- nienawidzę jej i połowy rzeczy nie rozumiem D:[/quote] To tak , jak ja :eviltong:
bianka19 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cześć wam :loveu: Dodaj nowe zdjęcia :cool3:
kajkoowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Hej:hand: CZekam na zdjecia:razz: A ja mam najmniej zadawane z matmy, do tej pory nic:d A tak to tylko po jednym zadaniu:multi: I dobrze, bo narazie ładna pogoda, to można jeszcze na dworzu posiedziec :)
halgre Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="5"][B][COLOR="DarkRed"]Cześć ... [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][IMG]http://i28.tinypic.com/117wd9t.jpg[/IMG]
LadyK Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [CENTER]Witam wszystkich ;) [IMG]http://img2.myimg.de/DSC08614c65ea.jpg[/IMG] Strasznie dużo nauki w tej szkole, a to dopiero początek roku :cool1: Praktycznie moja nauka trwa dziennie od 7.20 do 13.40 lub 14.30 i potem jeszcze w domu 3 godziny :cool1: Byle do weekendu. Mam trochę fot, ale narazie tylko Soni, bo ona ze mną biega (po około 1-2km) codziennie (Neski nie mogę niestety brać na bieganko, bo Sonia biegnie bez smyczy przy nodze, a z Neską się tak nie da iść przy gospodarstwach gdzie są kury).[/CENTER]
Feigned Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 to i tak nieźle. mnie ostatnio (tak średnio) nie ma w domu od 9 do 16, a później lekcje i nauka. :cool1: wykończyć nas chcą czy co? :lol:
Recommended Posts