Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER]Cześć wszystkim :hand: Ledwo się rok szkolny zaczął a już masa zadań domowych :mdleje: Ale cóż.. Jutro Was poodwiedzam, bo dzisiaj już nie mam siły. Być może będę miała okazję się zapisać w szkole na jazdę konną :multi::multi: Mama się zgodziła, gorzej będzie z tatą (jeszcze nie pytałam :evil_lol:). Ale mam nadzieję, że się uda :eviltong:[/CENTER]

Posted

[quote name='LadyK'][CENTER]Być może będę miała okazję się zapisać w szkole na jazdę konną :multi::multi: Mama się zgodziła, gorzej będzie z tatą (jeszcze nie pytałam :evil_lol:). Ale mam nadzieję, że się uda :eviltong:[/CENTER]
[/quote]
Jak w szkole na jazde konną? Gdzie będziecie jeździć? Zazdroszczę :oops:

Posted

[CENTER][quote name='deer_1987']No to bedziesz jeszczse bardziej zajeta :D[/QUOTE]

No niestety :D Mam nadzieję, że nie będzie najgorzej ;)

[quote name='Anusia&Saba']Jak w szkole na jazde konną? Gdzie będziecie jeździć? Zazdroszczę :oops:[/QUOTE]

Mamy przy szkole stadnine :eviltong: Bo dawniej to była rolnicza szkoła :eviltong: Tzn. dalej jest, ale już nie ma takich kierunków, no pomijając jeszcze obecną czwartą klasę, która jest na kierunku technik rolnik ;)
Jeszcze u nas w szkole pierwsze klasy są: technik weterynarz i technik hodowca koni ;) Oprócz tego jest technik handlowiec, technik ekonomista no i moja klasa - hotelarze :P[/CENTER]

Posted

[CENTER][quote name='Anusia&Saba']Kurczę, zazdroszczę Ci :lol: A gdzie jest ta szkoła? W Krakowie?[/QUOTE]

Koło Krakowa ;) W miejscowości Czernichów ;) Przy szkole jest internat, w którym można mieszkać, jak się ma zły dojazd albo coś ;)

[quote name='Pestka']U nas też juz niektorzy zaczeli zadawać prace domowe...[/QUOTE]

U nas to już normalne..:roll:

Potem Was wszystkich poodwiedzam ;)
[/CENTER]

Posted

Hej :)
U nas też zadają, ale najwięcej z matmy. Z innych przedmiotów to albo mieliśmy PSO, albo bardzo mało zadane :multi: No ale już od jutra pewnie się zacznie... :placz: Ja chcę wakacji!!! :-(

Posted

[quote name='Mqrtynq']Heej :hand:
A u mnie pierwsze zadanie domowe zadał pan od histy w środe :placz: , a ja dopiero w I gim . :roll:[/quote]

nic nie mówcie..
z fizyki mam full pr. dom. :roll: , z niemieckiego tyż, z chemii jutro sprawdzian..
matko kochana co ja robię na tym biol chemie :shake:

Posted

[quote name='Kashdog']Ja mogę odrobić prace domowe ze wszystkiego tylko nie z matematyki- nienawidzę jej i połowy rzeczy nie rozumiem D:[/quote]
To tak , jak ja :eviltong:

Posted

Hej:hand:
CZekam na zdjecia:razz:

A ja mam najmniej zadawane z matmy, do tej pory nic:d
A tak to tylko po jednym zadaniu:multi:
I dobrze, bo narazie ładna pogoda, to można jeszcze na dworzu posiedziec :)

Posted

[CENTER]Witam wszystkich ;)

[IMG]http://img2.myimg.de/DSC08614c65ea.jpg[/IMG]

Strasznie dużo nauki w tej szkole, a to dopiero początek roku :cool1:

Praktycznie moja nauka trwa dziennie od 7.20 do 13.40 lub 14.30 i potem jeszcze w domu 3 godziny :cool1: Byle do weekendu.

Mam trochę fot, ale narazie tylko Soni, bo ona ze mną biega (po około 1-2km) codziennie (Neski nie mogę niestety brać na bieganko, bo Sonia biegnie bez smyczy przy nodze, a z Neską się tak nie da iść przy gospodarstwach gdzie są kury).[/CENTER]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...