Tengusia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 zauwazyliscie gdzie przeniesli Mirabelke??? trzeba napisac do moda przeciez ona ma byc w adopcjach a nie w grupie rasy :( Quote
Tengusia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 napisalam juz do moda mam nadzieje ze przeniosa dziewczyne ;) Quote
Szczurosława Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Dziewczyny jest problem. Mirabelka jest zaciążona:shake: Sądząć po jej obecnym wyglądzie za ok.2 tyg można sie spodziewać szczeniaków. Kolejny problem to kasa! W schronisku jest i druga zaciążona sunia. Schronisko nie zrobi nic w związku z tym,ale jeśli bylyby pieniądze to byłaby możliwość sterylek dziewczyn. Quote
Tengusia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 zalamka bo co wiecej :mdleje: Szczuroslawa powiedz mi jak uzbiera sie kasa czy jest szansa na sterylke aborcyjna dla suczek??? jesli tak to koniecznie trzeba ruszyc z bazarkami i sprobowac temu zaradzic ... Quote
Doda_ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ehh.. gdybym mogla to bym wziela szczeniaki i znalazla im domki, bo dla mnie sterylka aborcyjna = morderstwo... :shake: Quote
Szczurosława Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Tengusia napisał(a):zalamka bo co wiecej :mdleje: Szczuroslawa powiedz mi jak uzbiera sie kasa czy jest szansa na sterylke aborcyjna dla suczek??? jesli tak to koniecznie trzeba ruszyc z bazarkami i sprobowac temu zaradzic ... No kurcze, trzeba właśnie na powaznie pomyśleć nad aborcyjnymi. Dla dwóch panien 200 zł musi być jak nic, postaram sie załatwić taniej i jak najszybciej, najlepiej byłoby w tym tygodniu.... Tylko zaraz po sunie wróciłby do schroniska:-( Quote
Tengusia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Szczuroslawa postaraj sie wiec zalatwic te sterylki i popros o czas na zaplate bo trzeba conamniej tyg moze dwoch zeby udalo sie cosik uzbierac, wiesz jak jest ;) Quote
Szczurosława Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Doda_ napisał(a):ehh.. gdybym mogla to bym wziela szczeniaki i znalazla im domki, bo dla mnie sterylka aborcyjna = morderstwo... :shake: Tak,ale czasem trzeba wybrac mniejsze zło....:-( Quote
Szczurosława Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Tengusia napisał(a):Szczuroslawa postaraj sie wiec zalatwic te sterylki i popros o czas na zaplate bo trzeba conamniej tyg moze dwoch zeby udalo sie cosik uzbierac, wiesz jak jest ;) Wiem, wiem;) W tygodniu będe u weta i postaram sie już ugadać wszytsko, tylko kierowcy będe musiała jeszcze poszukać... Quote
Tengusia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 zmien tytul z apelem o bazarki i o pomoc finansowa to moze troche pomoc Quote
Argat Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Finansowo nie pomogę, ale postaram się o bazarki. Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]Tymczasem podniosę ..............[/FONT] Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]Dziewczyny a zrobił ktoś jakiś bazarek na maleńką :cool1:....teraz oddałam wszystko co miałam na nasze bezdomniaki ale ludziska sie ogłaszają że mają rzeczy ....piszcie PW .... czasu coraz mniej .....:-([/FONT] Quote
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Iv kupiła koszulki i namalowała motylki, i chciała je przekazać na bazarek Mirabelki. Czy może być taka forma pomocy? O ile koszulki się sprzedadzą :nerwy: Quote
Argat Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Selket napisał(a):Iv kupiła koszulki i namalowała motylki, i chciała je przekazać na bazarek Mirabelki. Czy może być taka forma pomocy? O ile koszulki się sprzedadzą :nerwy: Z pewnością warto spróbować! Ja wieczorem postaram się wystawić bazarek z kolczykami. Quote
Szczurosława Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Każdy bazarek sie przyda, byleby zdążyć... Quote
Tengusia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Szczuroslawa sa jakies wiesci od weta ??? przeciez ja trzeba juz ciachnac potrzebujemy czasu na zaplate, moze jak powiesz ze to sunia ze schronu i ze kasa na 100% bedzie ale tak za tydz czy dwa moze da ci kredyt zaufania i zrobi sterylke czekajac na pieniazki ... Quote
Szczurosława Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Tengusia napisał(a):Szczuroslawa sa jakies wiesci od weta ??? przeciez ja trzeba juz ciachnac potrzebujemy czasu na zaplate, moze jak powiesz ze to sunia ze schronu i ze kasa na 100% bedzie ale tak za tydz czy dwa moze da ci kredyt zaufania i zrobi sterylke czekajac na pieniazki ... Jutro będe u weta i postaram się załatwić odroczenie zapłaty, inaczej nie damy rady...:-( Quote
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Będzie dobrze :glaszcze: Damy radę, obaczysz :calus: Quote
Recommended Posts