Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny jest problem.
Mirabelka jest zaciążona:shake:
Sądząć po jej obecnym wyglądzie za ok.2 tyg można sie spodziewać szczeniaków.

Kolejny problem to kasa!
W schronisku jest i druga zaciążona sunia. Schronisko nie zrobi nic w związku z tym,ale jeśli bylyby pieniądze to byłaby możliwość sterylek dziewczyn.

Posted

zalamka bo co wiecej :mdleje:

Szczuroslawa powiedz mi jak uzbiera sie kasa czy jest szansa na sterylke aborcyjna dla suczek??? jesli tak to koniecznie trzeba ruszyc z bazarkami i sprobowac temu zaradzic ...

Posted

Tengusia napisał(a):
zalamka bo co wiecej :mdleje:

Szczuroslawa powiedz mi jak uzbiera sie kasa czy jest szansa na sterylke aborcyjna dla suczek??? jesli tak to koniecznie trzeba ruszyc z bazarkami i sprobowac temu zaradzic ...

No kurcze, trzeba właśnie na powaznie pomyśleć nad aborcyjnymi.
Dla dwóch panien 200 zł musi być jak nic, postaram sie załatwić taniej i jak najszybciej, najlepiej byłoby w tym tygodniu....
Tylko zaraz po sunie wróciłby do schroniska:-(

Posted

Tengusia napisał(a):
Szczuroslawa postaraj sie wiec zalatwic te sterylki i popros o czas na zaplate bo trzeba conamniej tyg moze dwoch zeby udalo sie cosik uzbierac, wiesz jak jest ;)

Wiem, wiem;)
W tygodniu będe u weta i postaram sie już ugadać wszytsko, tylko kierowcy będe musiała jeszcze poszukać...

Posted

[FONT=Arial]Dziewczyny a zrobił ktoś jakiś bazarek na maleńką :cool1:....teraz oddałam wszystko co miałam na nasze bezdomniaki ale ludziska sie ogłaszają że mają rzeczy ....piszcie PW .... czasu coraz mniej .....:-([/FONT]

Posted

Iv kupiła koszulki i namalowała motylki, i chciała je przekazać na bazarek Mirabelki. Czy może być taka forma pomocy? O ile koszulki się sprzedadzą :nerwy:

Posted

Selket napisał(a):
Iv kupiła koszulki i namalowała motylki, i chciała je przekazać na bazarek Mirabelki. Czy może być taka forma pomocy? O ile koszulki się sprzedadzą :nerwy:

Z pewnością warto spróbować!
Ja wieczorem postaram się wystawić bazarek z kolczykami.

Posted

Szczuroslawa sa jakies wiesci od weta ??? przeciez ja trzeba juz ciachnac potrzebujemy czasu na zaplate, moze jak powiesz ze to sunia ze schronu i ze kasa na 100% bedzie ale tak za tydz czy dwa moze da ci kredyt zaufania i zrobi sterylke czekajac na pieniazki ...

Posted

Tengusia napisał(a):
Szczuroslawa sa jakies wiesci od weta ??? przeciez ja trzeba juz ciachnac potrzebujemy czasu na zaplate, moze jak powiesz ze to sunia ze schronu i ze kasa na 100% bedzie ale tak za tydz czy dwa moze da ci kredyt zaufania i zrobi sterylke czekajac na pieniazki ...

Jutro będe u weta i postaram się załatwić odroczenie zapłaty, inaczej nie damy rady...:-(