Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusia ja nie wiem czemu się w niej zakochałam...:oops: jakbym nie maial Łatki, która pewnie na zawsze u mnie zostanie to bym ją zabrała na tymczas...

A gdzie szukac murki...?

Posted

iwop napisał(a):
Agusia ja nie wiem czemu się w niej zakochałam...:oops: jakbym nie maial Łatki, która pewnie na zawsze u mnie zostanie to bym ją zabrała na tymczas...

A gdzie szukac murki...?

Jest miejsce u Murki za 240-248 zl na miesiac... Jesli chcesz to napisz do jej meza PM, jego nick to "Szerman"....

Posted

No tak, ale na 300 zł miesiecznie to mnie nie stac, mam swoje stworzenia, koty bezdomne na utrzymaniu i Łacia tymczasowa napewno u mnie zostanie.. więc odpada :( chyba, ze wydawca podpisze ze mną stąła umowę, ale tobedę wiedziec dopiero po wakacjach:oops:

Posted

Na tak mala sunie potrzeba ok. 240 zl miesiecznie, plus dodatkowe wydatki, ktore moga wyskoczyc. Kolejka jest chyba spora do hoteliku,
my mamy duza ilosc psow z Mielca, a adopcje stoja. Jest Agusek, Amisia, Gacek, Puma, przyjedzie jeszcze Magia i wyzel.
Trzeba by naprawde dawac mase ogloszen, zeby adopcje szly i miejsca sie zwalnialy.

Posted

To trzeba mala wziac na wspolne miejsce hotelikowe oplacane przez kilku dogomaniakow, tylko, ze jest spora kolejka i musimy wyadoptowac te psiaki, ktore czekaja w hoteliku na dom. Nie widze innego wyjscia.

• 2 weeks later...
Posted

ja jej tez robiłam allegro...

Bardzo prosżę czy ktos mógłby mi napisac jakiś ładny tekst?

Ja zupełnie nie mam głowy a na dogo jestem z doskoku. Dopiero w sierpniu bede mogła normalnie działać...:shake: