Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu zebrałam się w sobie i mam obiecane rzeczu na bazarek. Tylko brak mi czasu na wystawianie i nie wiem jak to zrobić... Szpilka może podam do Ciebie przez Halinę? Dałabyś radę wystawić mna Hektorka?

Posted

[quote name='Kudłata']W końcu zebrałam się w sobie i mam obiecane rzeczu na bazarek. Tylko brak mi czasu na wystawianie i nie wiem jak to zrobić... Szpilka może podam do Ciebie przez Halinę? Dałabyś radę wystawić mna Hektorka?[/quote]
Dziękujemy Kudłata, że pamiętasz o Hektorze :loveu:.
Mamy dużo psów pod opieką, a adopcje stanęły... Każda pomoc jest na wagę złota!!

Posted

[quote name='Kudłata']W końcu zebrałam się w sobie i mam obiecane rzeczu na bazarek. Tylko brak mi czasu na wystawianie i nie wiem jak to zrobić... Szpilka może podam do Ciebie przez Halinę? Dałabyś radę wystawić mna Hektorka?[/quote]

Nie wiem jak teraz bede stała z czasem ale powinnam dac rade:)

Posted

dla Hektusia trafia 50 zl od [B]Alicji M[/B].-dziekuje:loveu::loveu:

Hektora bolala cos tylnia nozka,musial sobie naciagnac.Profilaktycznie dostaje przez 3 dni Rimadyl.
Dzis mialam o niego tel....wszytsko fajnie,mialby mieszkac w domu...ale...na zewnatrz mieszka uwiazany pies...Jesli Pani sie jeszcze odezwie to ktos pojdzie sprawdzic.Jesli ten drugi pies zyje non stop na lancuchu to nie ma mowy...