karusiap Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 ma gotowy,Aga Ci podesle;) Hektus dostal 60 zl od naszej kochanej [B]p.Magdy[/B]:loveu::loveu: i 3 zl z bazarku [B]Brucio[/B]:loveu::loveu: Quote
Kudłata Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 W końcu zebrałam się w sobie i mam obiecane rzeczu na bazarek. Tylko brak mi czasu na wystawianie i nie wiem jak to zrobić... Szpilka może podam do Ciebie przez Halinę? Dałabyś radę wystawić mna Hektorka? Quote
Jagienka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Kudłata']W końcu zebrałam się w sobie i mam obiecane rzeczu na bazarek. Tylko brak mi czasu na wystawianie i nie wiem jak to zrobić... Szpilka może podam do Ciebie przez Halinę? Dałabyś radę wystawić mna Hektorka?[/quote] Dziękujemy Kudłata, że pamiętasz o Hektorze :loveu:. Mamy dużo psów pod opieką, a adopcje stanęły... Każda pomoc jest na wagę złota!! Quote
SZPiLKA23 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='Kudłata']W końcu zebrałam się w sobie i mam obiecane rzeczu na bazarek. Tylko brak mi czasu na wystawianie i nie wiem jak to zrobić... Szpilka może podam do Ciebie przez Halinę? Dałabyś radę wystawić mna Hektorka?[/quote] Nie wiem jak teraz bede stała z czasem ale powinnam dac rade:) Quote
karusiap Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 dzwonila dzis pewna Pani zainteresowana Hektusiem,ale to takie bardzo bardzo nic pewnego...na razie rozglada sie i mysli Quote
NaamahsChild Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Trzymam za niego mocno kciuki! Quote
karusiap Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 za bazarku ksiazkowy dla Hektorka trafia 60 zl:) Quote
aisaK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Biedactwo..juz tak długo czeka na nowy domek :( Quote
karusiap Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 dla Hektusia trafia 50 zl od [B]Alicji M[/B].-dziekuje:loveu::loveu: Hektora bolala cos tylnia nozka,musial sobie naciagnac.Profilaktycznie dostaje przez 3 dni Rimadyl. Dzis mialam o niego tel....wszytsko fajnie,mialby mieszkac w domu...ale...na zewnatrz mieszka uwiazany pies...Jesli Pani sie jeszcze odezwie to ktos pojdzie sprawdzic.Jesli ten drugi pies zyje non stop na lancuchu to nie ma mowy... Quote
SZPiLKA23 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jeden pies na łańcuch drugi do domu :o Quote
SZPiLKA23 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Dostałam fanty od Kudłatej na bazarek jak tylko skonczy mi sie obecny to wystawie na dobusia :) Quote
karusiap Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Dziekuje slicznie:loveu: dzis tel o Hektusia,do budy..ale ogrzewanej:roll: Quote
karusiap Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Mamy 50 zl z bazarku Brucio-plaszczyk i 50 zl od p.Magdy-dziekuje:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts