Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamika']a ile jeszcze brakuje \? zeby za hotel zapłacić ?[/quote]
uuu Aga nie zadawaj bolesnych pytan;)
kastracje licze ok 150 zl....wiec na hotel za lipiec mamy.....0...a nawet mniej bo zostaje 30 zl a musze zaplacic badanie krwi+ badanie kalu......czyli na kastracje zostanie 100 zl....

[B]dlug hotelowy[/B]: 450 zl za lipiec i lecacy sierpien:placz:

Posted

[quote name='karusiap']uuu Aga nie zadawaj bolesnych pytan;)
[/quote]
:diabloti: znajduje w tym taką samą dziką satysfakcje , jak ktoś w mówieniu psom o ich kastracji .. taki mały fetysz ... hahahahaaaaaaa

Posted

[quote name='agamika']:diabloti: znajduje w tym taką samą dziką satysfakcje , jak ktoś w mówieniu psom o ich kastracji .. taki mały fetysz ... hahahahaaaaaaa[/quote]
a to dran straszny musi byc....:evil_lol:ehhh ze Hektus jeszcze nie gotowy na to:siara::siara:

Posted

a ja mam niespodziankę od israela :cool3: ... który to odwiedzał "krakowskie" ONki w hoteliku, ale z resztą "gości" tez musiał sie zapoznać :razz: oczywiście ... tak wiec troszkę cierpliwości , i będą tu nowe foty Hektora

Posted

Hektor ma lamblie:shake:
tyle wiem od agamiki,ktorej mowila wetka.Jutro zadzwonie.Dostanie antybiotyk...
Pan czeka na wizyte,zgadza sie by kastracja byla u niego...ja wolalabym dac mu zdrowego i kastrata ale nie wiem czy zechce czekac....zreszta bez wizyty mowy nie ma

Posted

Biedactwo, to pewnie dlatego taka chudzina z niego mimo dobrego jedzonka.
Karusiap pamiętam o obiecanych Tobie rzeczach na bazarki, tylko byłam na urlopie, a teraz mam nawał pracy do nadrobienia. Ale pamiętam.

Posted

[quote name='Kudłata']Biedactwo, to pewnie dlatego taka chudzina z niego mimo dobrego jedzonka.
Karusiap pamiętam o obiecanych Tobie rzeczach na bazarki, tylko byłam na urlopie, a teraz mam nawał pracy do nadrobienia. Ale pamiętam.[/quote]
Dobrze,ze choc Ty pamietasz:oops:dziekuje,nic sie nie dzieje;)

Posted

Badanie parazytologiczne wyszlo ujemne,badanie na lamblie pozytywne.Zeby miec pewnosc bada sie trzy probki,ale my damy lek na lamblie i potem zobaczymy czy poszly sobie;)

Posted

Pieknie dziekuje za wizyte [B]aisaK[/B]:loveu::loveu::loveu:
Hektor dzis po poludniu jedzie do nowego domu w Nowym Saczu,gdzie leczenie bedzie kontynuowane i zostanie przeprowadzona kastracja.Nasza Kasia bedzie trzymac na miejscu reke na pulsie:)

z mniej przyjemnych spraw...zostaje mi dlug w lecznicy co dzis postara sie uregulowac oraz dlug w hotelu 600 zl,ktorego nie mam z czego regulowac:(

Posted

i pojechalo malenstwo...przyjechali dwaj bardzo mili Panowie,Hektor wladowal sie do auta i ani myslal wysiadac:loveu:mialam juz telefon,ze pogonil kota:cool1:chodzi ,zwiedza dom,tuli sie na kazdym kroku a najbardziej byl w szoku,gdy zobaczyl....swoje odbicie w lustrze:evil_lol::evil_lol:
Pan ma odratowane koty i bernardyny....trzymajcie kciuki:lol: