agamika Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 a ile jeszcze brakuje \? zeby za hotel zapłacić ? Quote
karusiap Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='agamika']a ile jeszcze brakuje \? zeby za hotel zapłacić ?[/quote] uuu Aga nie zadawaj bolesnych pytan;) kastracje licze ok 150 zl....wiec na hotel za lipiec mamy.....0...a nawet mniej bo zostaje 30 zl a musze zaplacic badanie krwi+ badanie kalu......czyli na kastracje zostanie 100 zl.... [B]dlug hotelowy[/B]: 450 zl za lipiec i lecacy sierpien:placz: Quote
agamika Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='karusiap']uuu Aga nie zadawaj bolesnych pytan;) [/quote] :diabloti: znajduje w tym taką samą dziką satysfakcje , jak ktoś w mówieniu psom o ich kastracji .. taki mały fetysz ... hahahahaaaaaaa Quote
karusiap Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='agamika']:diabloti: znajduje w tym taką samą dziką satysfakcje , jak ktoś w mówieniu psom o ich kastracji .. taki mały fetysz ... hahahahaaaaaaa[/quote] a to dran straszny musi byc....:evil_lol:ehhh ze Hektus jeszcze nie gotowy na to:siara::siara: Quote
karusiap Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Wystawiłam Hektora ponownie na allegro[/quote] dziekuje:loveu: Quote
agamika Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a ja mam niespodziankę od israela :cool3: ... który to odwiedzał "krakowskie" ONki w hoteliku, ale z resztą "gości" tez musiał sie zapoznać :razz: oczywiście ... tak wiec troszkę cierpliwości , i będą tu nowe foty Hektora Quote
karusiap Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 pilnie potrzebna osoba do sprawdzenia domu w Nowym Saczu...nie obeicuje sobie za wiele,ale.... Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Moze wpisac w temacie ze szukamy kogos do sprawdzenia domu? Quote
karusiap Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Hektor ma lamblie:shake: tyle wiem od agamiki,ktorej mowila wetka.Jutro zadzwonie.Dostanie antybiotyk... Pan czeka na wizyte,zgadza sie by kastracja byla u niego...ja wolalabym dac mu zdrowego i kastrata ale nie wiem czy zechce czekac....zreszta bez wizyty mowy nie ma Quote
karusiap Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 ciesze sie,ze jednak porobilismy wszytskie badania,mozna leczyc malucha....jeszcze oczywiscie nie poplacone,ale nie to najwazniejsze Quote
Kudłata Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Biedactwo, to pewnie dlatego taka chudzina z niego mimo dobrego jedzonka. Karusiap pamiętam o obiecanych Tobie rzeczach na bazarki, tylko byłam na urlopie, a teraz mam nawał pracy do nadrobienia. Ale pamiętam. Quote
karusiap Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Kudłata']Biedactwo, to pewnie dlatego taka chudzina z niego mimo dobrego jedzonka. Karusiap pamiętam o obiecanych Tobie rzeczach na bazarki, tylko byłam na urlopie, a teraz mam nawał pracy do nadrobienia. Ale pamiętam.[/quote] Dobrze,ze choc Ty pamietasz:oops:dziekuje,nic sie nie dzieje;) Quote
karusiap Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Badanie parazytologiczne wyszlo ujemne,badanie na lamblie pozytywne.Zeby miec pewnosc bada sie trzy probki,ale my damy lek na lamblie i potem zobaczymy czy poszly sobie;) Quote
Kudłata Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Oby szybko się paskudztwa pozbyć, bo to chyba też mogłoby odstraszyć potencjalne domki... Quote
karusiap Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Pieknie dziekuje za wizyte [B]aisaK[/B]:loveu::loveu::loveu: Hektor dzis po poludniu jedzie do nowego domu w Nowym Saczu,gdzie leczenie bedzie kontynuowane i zostanie przeprowadzona kastracja.Nasza Kasia bedzie trzymac na miejscu reke na pulsie:) z mniej przyjemnych spraw...zostaje mi dlug w lecznicy co dzis postara sie uregulowac oraz dlug w hotelu 600 zl,ktorego nie mam z czego regulowac:( Quote
karusiap Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 i pojechalo malenstwo...przyjechali dwaj bardzo mili Panowie,Hektor wladowal sie do auta i ani myslal wysiadac:loveu:mialam juz telefon,ze pogonil kota:cool1:chodzi ,zwiedza dom,tuli sie na kazdym kroku a najbardziej byl w szoku,gdy zobaczyl....swoje odbicie w lustrze:evil_lol::evil_lol: Pan ma odratowane koty i bernardyny....trzymajcie kciuki:lol: Quote
Recommended Posts