karusiap Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Niestety nie:( dlatego mimo,ze jestesmy na minusie bedziemy robic chyba badania krwi...ja mysle,ze on wyrosl i teraz zacznie tyc,dobki tak maja... dom z Bielska na razie odpada,bo Pani chciala go zarezerwowac do konca sierpnia az wroca z urlopu.....mam nadzieje,ze do tego czasu znajdzie dom i Panstwu zaproponujemy innego dobka:) Quote
Neczka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No to rzeczywiście pewnie dla tego nie tyje, bo rośnie. Ale jak przypomnę go sobie, jak wyglądał w schronisku... te kości na wierzchu, to aż mnie dreszcze przechodzą:shake: A domek się musi znaleźć, to taki piękny pies, że nie ma innej opcji ;) Quote
karusiap Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Hektor mial dzis pobierana krew,zobaczymy jak wyniki. Quote
karusiap Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 z 3 chetnych domow zostal.....Hektor w hotelu.... Quote
karusiap Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 wzniki krwi w porzadku,przy okazji zbadamy kal.... bardzo prosze o pomoc w szukaniu domu,juz nie wiem gdzie go oglaszac:( za lipiec mamy jakies 150 zl,ale z tego musze oplacic badania..........brakuje wiec prawie calosci za lipiec.o kastracji nie ma co marzyc Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dziewczyny, jak to jest, że wszystkie domki są dobre dla innych dobków, a dla Hektora jakoś żaden nieodpowiedni ? (niestety nie mam już sił przeglądać kilku stron wstecz...) Quote
karusiap Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Neczka']Dziewczyny, jak to jest, że wszystkie domki są dobre dla innych dobków, a dla Hektora jakoś żaden nieodpowiedni ? (niestety nie mam już sił przeglądać kilku stron wstecz...)[/quote] Neczka nie wiem czy sugerujesz,ze wybrzydzam??uwierz mi,ze znalazlam juz domy dla kilkunastu dobkow i to nie jest proste,dla jednego szukalam miesiac dla drugiego 13 mscy,ale zadnego ZADNEGO dobka ani innego psa nie wydam byle gdzie byle wydac.:shake: a stalo sie tak,gdyz dwa domy zrezygnowaly same a trzeci chcial by Hektor czekal na nich do konca sierpnia a tak wlasciewie to wola suke.....do ktorego go wiec zawiesc? Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='karusiap']Neczka nie wiem czy sugerujesz,ze wybrzydzam??uwierz mi,ze znalazlam juz domy dla kilkunastu dobkow i to nie jest proste,dla jednego szukalam miesiac dla drugiego 13 mscy,ale zadnego ZADNEGO dobka ani innego psa nie wydam byle gdzie byle wydac.:shake: a stalo sie tak,gdyz dwa domy zrezygnowaly same a trzeci chcial by Hektor czekal na nich do konca sierpnia a tak wlasciewie to wola suke.....do ktorego go wiec zawiesc?[/quote] Nie sugeruję, że wybrzydzasz. Poprostu nie czytałam wcześniejszych postów i myślałam, że 3 dobki pojechały do domków, a Hektor został. Quote
karusiap Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Neczka']Nie sugeruję, że wybrzydzasz. Poprostu nie czytałam wcześniejszych postów i myślałam, że 3 dobki pojechały do domków, a Hektor został.[/quote] a to przepraszam.Juz Ci pisze,dom nr 1 zrezygnowal bo Panstwo stwierdzili,ze majac juz jednego psa i 4 koty jednak sobie nie poradza, dom nr dwa byl w hotelu ale wybral inna sunie bo nie ma czasu by poswiecic go Hektorkowi (potrzeba nauki od czystosci po chodzenie na smyczy)....dom nr 3 to ten co pisalam....mamy pecha cos:( Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dzięki za wytłumaczenie... I dobranoc everybody, bo Neczka już nie ma siły klikać ;) ! Quote
karusiap Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Neczka']Dzięki za wytłumaczenie... I dobranoc everybody, bo Neczka już nie ma siły klikać ;) ![/quote] dobranoc;) Quote
karusiap Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Hektorek dostal od naszej wspanialej Pani Magdy 100 zl na zabieg:loveu::loveu::loveu: dziekuje:) jak tylko troszke go podtuczymy bedzie ciachanko;) Quote
Recommended Posts