Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie:(
dlatego mimo,ze jestesmy na minusie bedziemy robic chyba badania krwi...ja mysle,ze on wyrosl i teraz zacznie tyc,dobki tak maja...

dom z Bielska na razie odpada,bo Pani chciala go zarezerwowac do konca sierpnia az wroca z urlopu.....mam nadzieje,ze do tego czasu znajdzie dom i Panstwu zaproponujemy innego dobka:)

Posted

No to rzeczywiście pewnie dla tego nie tyje, bo rośnie. Ale jak przypomnę go sobie, jak wyglądał w schronisku... te kości na wierzchu, to aż mnie dreszcze przechodzą:shake:

A domek się musi znaleźć, to taki piękny pies, że nie ma innej opcji ;)

Posted

wzniki krwi w porzadku,przy okazji zbadamy kal....
bardzo prosze o pomoc w szukaniu domu,juz nie wiem gdzie go oglaszac:(
za lipiec mamy jakies 150 zl,ale z tego musze oplacic badania..........brakuje wiec prawie calosci za lipiec.o kastracji nie ma co marzyc

Posted

Dziewczyny, jak to jest, że wszystkie domki są dobre dla innych dobków, a dla Hektora jakoś żaden nieodpowiedni ? (niestety nie mam już sił przeglądać kilku stron wstecz...)

Posted

[quote name='Neczka']Dziewczyny, jak to jest, że wszystkie domki są dobre dla innych dobków, a dla Hektora jakoś żaden nieodpowiedni ? (niestety nie mam już sił przeglądać kilku stron wstecz...)[/quote]
Neczka nie wiem czy sugerujesz,ze wybrzydzam??uwierz mi,ze znalazlam juz domy dla kilkunastu dobkow i to nie jest proste,dla jednego szukalam miesiac dla drugiego 13 mscy,ale zadnego ZADNEGO dobka ani innego psa nie wydam byle gdzie byle wydac.:shake:
a stalo sie tak,gdyz dwa domy zrezygnowaly same a trzeci chcial by Hektor czekal na nich do konca sierpnia a tak wlasciewie to wola suke.....do ktorego go wiec zawiesc?

Posted

[quote name='karusiap']Neczka nie wiem czy sugerujesz,ze wybrzydzam??uwierz mi,ze znalazlam juz domy dla kilkunastu dobkow i to nie jest proste,dla jednego szukalam miesiac dla drugiego 13 mscy,ale zadnego ZADNEGO dobka ani innego psa nie wydam byle gdzie byle wydac.:shake:
a stalo sie tak,gdyz dwa domy zrezygnowaly same a trzeci chcial by Hektor czekal na nich do konca sierpnia a tak wlasciewie to wola suke.....do ktorego go wiec zawiesc?[/quote]
Nie sugeruję, że wybrzydzasz. Poprostu nie czytałam wcześniejszych postów i myślałam, że 3 dobki pojechały do domków, a Hektor został.

Posted

[quote name='Neczka']Nie sugeruję, że wybrzydzasz. Poprostu nie czytałam wcześniejszych postów i myślałam, że 3 dobki pojechały do domków, a Hektor został.[/quote]
a to przepraszam.Juz Ci pisze,dom nr 1 zrezygnowal bo Panstwo stwierdzili,ze majac juz jednego psa i 4 koty jednak sobie nie poradza, dom nr dwa byl w hotelu ale wybral inna sunie bo nie ma czasu by poswiecic go Hektorkowi (potrzeba nauki od czystosci po chodzenie na smyczy)....dom nr 3 to ten co pisalam....mamy pecha cos:(