supergoga Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Orion to młody (może niewiele ponad roczny) podopieczny naszej Fundacji. Duży, silny, ale radosny i kochający ludzi pies umieszczony w ciasnym kojcu razem z innym psem - jest niezwykle nieszczęsliwy. Idą upały - a tam ciasno i ponuro. I żadnych perspektyw. Orion nie wykazuje agresji do ludzi, to przyjacielski psiak. Kasia była z nim na spacerze - ale to niewiele. Tylko tylemożemy zrobić, nic poza tym. Orion jest nieco dominujący w stosunku do innych psów - siedzi z mniejszym od siebie Pankracym i niestety bardzo go zdominował. Pankracy boi się, chyba nie najada się do syta - ze strachu. Dziewczyny nakarmiły go poza klatką - jadł jak dziki. Niestety nie ma miejsca żeby przenieść psiaki. Orion to pies który potrzebuje wybiegania, człowieka, zajęcia. Będzie świetnym kumplem - pojetny i chętny do pracy z człowiekiem. Ma niezwykłe hienie umaszczenie - jest bezapelacyjnie piękny. Prosze pomóżcienam - żeby zabrać Oriona - do własnego domu, do własnego człowieka. Zdjęcia wstawi za chwilę Kasia. Orion będzie ogłoszony w: allegro alegratka kupsprzedaj eurocity 4łapy eoferta gazeta.pl mój pupil Kasia dopisze, jeśli jeszcze gdzies się uda. Niezwykły pies - jedyny taki - pilnie błaga o pomoc - a my razem z nim. Quote
supergoga Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 A to piękny Orion Wyglądam zza krat - czy nie widać gdzieś mojego kochanego człowieka Niestety, nadal nie ma nikogo, ktoby chciał mnie pokochać - Wasz Orion Siedzę w ciasnej klatce, więc jak wyjdę, tak się cieszę, całym sobą Czy pomożesz mi znaleźć dom, taki mój własny, kochający. Zobacz jak ładnie proszę. Pomóż mi... Quote
malgooska Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jaki on śliczny!!!!!! Na pewno szybko znajdzie domek tym bardziej, że z tego co widzę jest w baaaaardzo dobrych rękach i w wielu miejscach będzie ogłoszony... Będę trzymać za niego kciuki!!! Quote
supergoga Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Orion na allegro http://www.allegro.pl/item373465348_orion_niezwykly_pies_pomozmy_mu_szuka_domu.html I taka sama treść na pozostałych portalach. Sprawa domu dla niego jest bardzo pilna. Quote
supergoga Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Podniose Oriona - tak nisko upadł. Myślę kogo przypomina mi ten pies i nie mogę sobie uzmysłowić. Ale jest wspaniały. Super mix - prosi o dom. Quote
snuszak Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 tak wspanialy supermix na długich nogach, jest duzy ale nie tak bardzo masywny, tylko wspaniale dlugie nogi jak u modelki robia swoje :crazyeye: Orion szybko potrzebuje domu, aby nie stracił swojej radości i młodości Quote
supergoga Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Supermix Orion - pies - hiena przypomina się Wystawowy ring Oriona Orion pilnie szuka domu. Popilnuje, pobawi się. Za miskę, za dach nad głową, za ludzkie serce odda całą psią miłość. Quote
snuszak Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 faktycznie troche jak hiena wyglada :crazyeye: bardzo oryginalny psiak :loveu: Quote
malgooska Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
supergoga Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Za młody, za zdrowy, w za małej potrzebie, stąd tak mało osób do niego zagląda. Kasiu, pewnie niebawem same zostaniemy. Quote
malgooska Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Co z tego, że młody, zdrowy i piękny skoro nie doznaje takiej miłości na jaką zasługuje?? :-( !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
snuszak Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 malgooska z nami jeszcze bedzie ;) Orion odwiedze Cie jak tylko bede miala czas! Quote
malgooska Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 snuszkak napisał(a):malgooska z nami jeszcze bedzie ;) snuszkak - to bez wątpienia :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
snuszak Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 miałam tel z allegro w sprawie Oriona, pani z Poznania dzwonila chce zobaczyc pieska w tym tygodniu :) jest jeden problem pani ma wyzla i koooota a my nie wiemy jak on na koty :crazyeye: Goska czy w razie czego jakbym mi nie pasowalo sie umowic z pania bo jeszcze bedzie dzwonic to moge podac do ciebie tel, no i bys jakos sie z nia umowila? Quote
supergoga Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Mysle, że tak - jakoś wymysle coś. Tylko czarno widzę wyżła samca. Nie widziałam Oriona na żywo - nie wiecsz jak on sie do psów odnosił w schronisku. Quote
malgooska Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Super, że ktoś sie wkońcu zainteresował Orionkiem :multi: Dziewczyny piszcie jak juz będzie coś wiadomo w sprawie tego domku... Quote
supergoga Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Zainteresowała się tez psem Pani z Mazur. Ale to kawal drogi, a do tego w domu jest kot. Nie wiem niestety jakie by były te relacje. I za daleko jednak, żeby próbowac. Tym bardziej, że Pani nie ma doświadczenia z psami.:shake: Quote
snuszak Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mazury to zdecydowanie za daleko, bo kto odwiezie psa jesli bedzie chcial zjesc towarzysza kota. Quote
malgooska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No moim zdaniem to lepiej nie ryzykować... Tym bardziej, że Orion jest już dorosłym psiakiem a pani jest bez doświadczenia :roll: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malgooska Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ludzie zaglądajcie tu !!!!!!!!!!!!!! Może znajdzie się ktoś kto pomoże śliczniastemu psiakowi !!!! Quote
malgooska Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 halo?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! piesek szuka kochających właścicieli!!! :-( Quote
Recommended Posts