Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orion to młody (może niewiele ponad roczny) podopieczny naszej Fundacji. Duży, silny, ale radosny i kochający ludzi pies umieszczony w ciasnym kojcu razem z innym psem - jest niezwykle nieszczęsliwy. Idą upały - a tam ciasno i ponuro.
I żadnych perspektyw.
Orion nie wykazuje agresji do ludzi, to przyjacielski psiak. Kasia była z nim na spacerze - ale to niewiele. Tylko tylemożemy zrobić, nic poza tym.
Orion jest nieco dominujący w stosunku do innych psów - siedzi z mniejszym od siebie Pankracym i niestety bardzo go zdominował. Pankracy boi się, chyba nie najada się do syta - ze strachu. Dziewczyny nakarmiły go poza klatką - jadł jak dziki.
Niestety nie ma miejsca żeby przenieść psiaki.

Orion to pies który potrzebuje wybiegania, człowieka, zajęcia. Będzie świetnym kumplem - pojetny i chętny do pracy z człowiekiem.
Ma niezwykłe hienie umaszczenie - jest bezapelacyjnie piękny.

Prosze pomóżcienam - żeby zabrać Oriona - do własnego domu, do własnego człowieka.
Zdjęcia wstawi za chwilę Kasia.

Orion będzie ogłoszony w:
allegro
alegratka
kupsprzedaj
eurocity
4łapy
eoferta
gazeta.pl
mój pupil

Kasia dopisze, jeśli jeszcze gdzies się uda.
Niezwykły pies - jedyny taki - pilnie błaga o pomoc - a my razem z nim.

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to piękny Orion

Wyglądam zza krat - czy nie widać gdzieś mojego kochanego człowieka

Niestety, nadal nie ma nikogo, ktoby chciał mnie pokochać - Wasz Orion

Siedzę w ciasnej klatce, więc jak wyjdę, tak się cieszę, całym sobą

Czy pomożesz mi znaleźć dom, taki mój własny, kochający. Zobacz jak ładnie proszę. Pomóż mi...

Posted

Jaki on śliczny!!!!!! Na pewno szybko znajdzie domek tym bardziej, że z tego co widzę jest w baaaaardzo dobrych rękach i w wielu miejscach będzie ogłoszony... Będę trzymać za niego kciuki!!!

Posted

tak wspanialy supermix na długich nogach, jest duzy ale nie tak bardzo masywny, tylko wspaniale dlugie nogi jak u modelki robia swoje :crazyeye:
Orion szybko potrzebuje domu, aby nie stracił swojej radości i młodości

Posted

Supermix Orion - pies - hiena przypomina się

Wystawowy ring Oriona

Orion pilnie szuka domu. Popilnuje, pobawi się.
Za miskę, za dach nad głową, za ludzkie serce odda całą psią miłość.

Posted

snuszkak napisał(a):
malgooska z nami jeszcze bedzie ;)

snuszkak - to bez wątpienia :lol:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

miałam tel z allegro w sprawie Oriona, pani z Poznania dzwonila chce zobaczyc pieska w tym tygodniu :) jest jeden problem pani ma wyzla i koooota a my nie wiemy jak on na koty :crazyeye: Goska czy w razie czego jakbym mi nie pasowalo sie umowic z pania bo jeszcze bedzie dzwonic to moge podac do ciebie tel, no i bys jakos sie z nia umowila?

Posted

Zainteresowała się tez psem Pani z Mazur. Ale to kawal drogi, a do tego w domu jest kot. Nie wiem niestety jakie by były te relacje. I za daleko jednak, żeby próbowac. Tym bardziej, że Pani nie ma doświadczenia z psami.:shake:

Posted

No moim zdaniem to lepiej nie ryzykować... Tym bardziej, że Orion jest już dorosłym psiakiem a pani jest bez doświadczenia :roll:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!