anova Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Mały juz w nowym domu:multi::multi::multi: Ma do swojej dyspozycji duzy boks, piekna budę i spacery cztery razy dziennie. Już pokochał swojego nowego Pana. Boi sie wchodzić do budynku, mozliwe, ze nigdy nie mieszkał w domu. W przyszłym tygodniu pewnie go odwiedzę, to napisze więcej. Quote
snuszak Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 tak sie ciesze ze taki dobre wiadomosci sa! Dziekuje anova! MOge zmianiac tytuł? Quote
anova Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Zmieniaj:lol: Też się bardzo ucieszyłam, ze wszystko OK. Quote
supergoga Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Uff, przynajmniej Mały bezpieczny. Superaśne wieści. Mały, wszystkiego dobrego w domku. Bądź grzeczny, ciotkom wstydu nie rób.:multi: Quote
basiaaap Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No nie - Mały, twój wątek też dopiero teraz znalazlam, taka ofiara ze mnie:shake: Ale co tam moje gapiostwo i wątek - twój schroniskowy epizod już się zakończył. Bądź piesku szczęśliwy! Quote
Recommended Posts