kasienka__26 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dzisiaj rano po cieżkiej chorobie zostala uśpiona moja kochana psinka Negra miała 16 lat.Od 3 lat chorowała. nie mogę się z tym pogodzić, chodzę po domu i jej szukam. nawet teraz pisząc tego posta łzy mi same lecą:placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Wiem, rozumiem, mam to za sobą Trzymaj się. Negrusia [*] Quote
ARESIK_B Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Musisz byc teraz silna siła o której nie masz nawet pojęcia. Wiem, że teraz nic nie ma sensu, czujesz tak wielką pustkę w środku jakby Ci ktoś skręcał serce, ból tak ogromny że ciężko jest oddychać... współczuję Ci bardzo ... 16 lat piekny wiek, pamiętaj że nasi przyjaciele pozostają nadal z nami, nie widać ich, nie mozna się przytulić ale są!!! Są głęboko w naszych sercach, w milionach wspomnień... trzymaj się i pamiętaj, że na dogomaniaków zawze można liczyć Quote
kasienka__26 Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Wiem ,że musze być dzielna mam jeszcze jednego psiaka ale on nie jest taki przytulaśny jak Negra strasznie mi jej brakuje żałuję tylko tego ,że tak mało się z nią bawiłam głaskałam przytulałam.Wiem też ,że na dogomaniaków mogę liczyć. wiem również ,że nie cierpiała odeszła wśród rodziców mnie teraz nawet mój drugi psiak jest smutny kiedyś wychodził na dwór teraz leży w domu i czeka Quote
Recommended Posts