weszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Strzyżenie się przyda ale dom najbardziej! Czy Alex ma jakieś ogłoszenia? Quote
Marta697 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Z tego co wiem Alex jest tylko na alegratce, jak ktos chętny robić ogłoszenia to tu kontakt: tel.609134625 e-mail [email protected] co do terminu to najlepiej sobota godz. 12.00, pasuje?:cool3::cool3: Bo wcześniej to nie, bo intensywnie sprzątamy ;D Quote
weszka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 kamilka91 napisał(a):i allegro ma przecież ;) Ma bo sama mu je zrobiłam ;) Pytając miałam na myśli czy jakieś poza allegro. Quote
Marta697 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Kamila, ja wiedziałam doskonale że ma allegro, tylko jeżeli Weszka zadawała pyt. to napewno chodziło jej o pozostałe, gdyż tak jak wcześniej napisała to ona robiła ogłoszenie allegro:eviltong::eviltong: Quote
Marta697 Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 I jak pasuje ten termin, który podałam na poprzedniej stronce? Quote
puzzle Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dzisiaj wrocilam z Krakowa, przepraszam za brak odpowiedzi, w sobote o 12 jestem przy bramie schroniska;) Quote
Marta697 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Świetnie:cool3: Jak będziesz pod bramą to puść mi sygnał 609134625. Bo my normalnie nie otwieramy przed 13 ;p Quote
weszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 To nam wypięknieje kawaler jak się ciotki za niego wezmą :) Quote
kamilka91 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Już nie mogę się doczekać aż zobaczę takiego wypięknionego Alexika :loveu: ja niestety nie mogłam dziś jechać do schroniska, bo się rozchorowałam :roll: Quote
puzzle Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Alex wyglada gorzej niz jak go zastalam:eviltong:. Niestety schronowa maszynka siadla przy jego pieknych grubych wlosach i Alex ma teraz wytrymowane boki, a grzbiet troche ostrzyzony, przy czym lwia grzywe:lol:. Musze sie z Marta umowic na jakis nasteny dzien i zabarac swoje oprzyzadowanie. Jedyne z czego jestem zadowolona to to, ze psiak jest juz wstepnie wykapany. Troche o Alexie: Jest wspanialym, pogodnym, bardzo lagodnym sznupkiem. Jak kazdy starawy sznaucer zachwouje sie jak roczniak, nie przejawia zadnych agresywnych zachowan, jezeli czuje sie zle, albo cos mu sie niepodoba piszczy, przy rozczesywaniu skoltunionej brody tylko troszeczke popiskiwal, gdzie moje domowe juz by mi dawno palce poobgryzaly. Alex jest bardzo zapuszczony, taki chodzacy mop, ale jest bardzo ladnie zbudowany, ma piekny wlos, az szkoda, ze nie trymowany, a strzyzony. Przy kolejnym spotkaniu postaram sie rozczesac calkowicie brode i dokonczyc strzyzenie. Zadbany wyglad mu sie przyda, taki zarosniety nie pokazuje zadnych swoich wdziekow, a ma duzo do pokazania. Quote
malawaszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Mam nadzieję, że jak już Niedźwiadek skończy to o Alexa będą się ustawiać kolejki :loveu: Quote
weszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 I ja też mam taką nadzieję... podobnie jak na fotki ;) Quote
kamilka91 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Też czekam na fotki, ale jak skończycie ;) Alex to naprawdę wspaniały psiak, uwielbiam go (nawet pomimo tego, że średnio przepadam za sznupkami, bo kojarzą mi się z nieposłusznymi, zadziornymi, rozpieszczonymi maluchami :roll: ale znam tylko 4 sznaucery min., więc może to tylko one takie są... ;)). Wesoły, bawi się jak dzieciak, pomimo swojego wieku... ;) Po prostu cudny :loveu::loveu: Quote
Marta697 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Weszka mam jednego chętnego faceta na młodego sznaucera, średniak lub najlepiej olbrzym. Jak coś tam będziecie miały to napiszcie mi na priv lub na gg. Podobał mu się Alex, bo facet był w schronie, ale nie dawno mu pies umarł i nie chciałby tego ponownie doświadczyć w tak szybkim czasie. A co do Alexa to następna wizyta Ali i piesek bedzie wyglądał cudnie. Dobrze wiedzieć że dziewczyna ma takie zdolności.... chyba zaczniemy ją co raz częsciej wykorzystywać:eviltong::evil_lol::evil_lol: Ala najlepiej by było następna niedziela (22.o6) godz. 12.00 co Ty na to?? a co do kąpieli to nie ma co się tak cieszyć, bo trzeba będzie to powtórzyć... Chłopak teraz jest na wybiegu i strasznie tam z innymi psiakami szaleje więc brudasek będzie znowu:eviltong::eviltong::mad::mad: Quote
puzzle Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 niedziela, 12 jestem w schronie:razz:, biedny Alex teraz straszy lysymi plecami:eviltong:, ale przyjade w niedziele i sie zrobi z niego pieknosc wybiegu;). Maszynka naoliwiona, naostrzna i nozyczki tez mam:evil_lol:, powinno byc ok:cool3:. Co do kompania to powtorzyc bedzie trzeba napewno, ale i tak dobrze, ze ten pierwszy brod zmyty, teraz bedzie brudny jak kazdy pies (podejrzewam, ze moje sa bardziej brudne). W niedziele postaram sie niezapomniec aparatu to wrzuce fotki. Quote
Marta697 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ej Ala, w schronie pomyślą że ma chorobę skóry i go uśpią:evil_lol::evil_lol: Nie no żartuję, nie jest z nim tak źle. W niedziele czekam:cool3: Quote
puzzle Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 po przeczytaniu pierwszego zdania prawie dostalam zawalu, wez mnie nie strasz, ostatnio mam opozniony zaplon:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Marta a w porządku ten facet? Musi być samiec? Może suczka wysterylizowana? Carmen :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74583&page=7 Quote
Marta697 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Facet bardzo bardzo w porządku, naprawdę zainteresował go los Alexa tylko jak wcześniej pisałam niedawno dopiero pogodził się ze stratą ukochanego psiaka. Wieczorem do niego zadzwonię, spytam się. Jutro na dogo dam znać:cool3: Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Tylko Carmenka do domu bez psów i kotów - bo zazdrośnica z niej tak kocha ;) Quote
Marta697 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Facet nie odbiera, spróbuję jeszcze dziś wieczorem. Ala, mam dla Ciebie następnego kandydata jeśli byłabyś kiedyś chętna. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107322 Quote
kamilka91 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Martuś, zamęczysz ją :mad: i kto nam będzie pieski strzygł? :evil_lol: Quote
Marta697 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='kamilka91']Martuś, zamęczysz ją :mad: i kto nam będzie pieski strzygł? :evil_lol: Przecież napisałam że jak kiedyś będzie to jak będzie chciała to ostrzyże go... Quote
kamilka91 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Martuś, przecież ja tak tylko dowcipkuję :eviltong: Quote
Recommended Posts