ocelot Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 I tak maila dostałam, ale nie wiem jak mam na niego odpisać:oops: Banerków robić też nie potrafię:oops: I najważniejsza informacja - Emir nadal w schronisku:-( Quote
rita60 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='ocelot']I tak maila dostałam, ale nie wiem jak mam na niego odpisać:oops: Banerków robić też nie potrafię:oops: I najważniejsza informacja - Emir nadal w schronisku:-([/quote] ocelot to z kim rozmawiac w sprawie Emirka:roll:ludzie sa nim zainteresowani,moze to szansa dla niego,wymysl cos:cool3: Quote
rita60 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='ocelot']Z kierownikiem jedynie. Ale on nie przekaże informacji dalej.[/quote] To nonsens,nie ma tam ani jednego wolontariusza ? Quote
ocelot Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Z kierownikiem jedynie. Ale on nie przekaże informacji dalej. Quote
Wola Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 hej Ciotki, z banerkiem nie pomogę ale możecie napisać tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f38/robie-bannerki-na-fotobloga-zapraszam-124215/[/url] Dziewczyna ma dryg ;) Quote
rita60 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Wola']hej Ciotki, z banerkiem nie pomogę ale możecie napisać tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f38/robie-bannerki-na-fotobloga-zapraszam-124215/[/URL] Dziewczyna ma dryg ;)[/quote] Dziekujemy cioteczko Wola:lol: Quote
ocelot Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='rita60'][B]ocelot[/B] i jak tam finał sprawy :roll:[/quote] Czekam na odpowiedź. Quote
rita60 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='ocelot']Czekam na odpowiedź.[/quote] Ok,to czekamy:cool1: Quote
ocelot Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Po Emirka ma ktoś z Warszawy przyjechać w niedzielę, oby;) I mam prośbę czy możemy zostawić ogłoszenie Emira, ponoć w tej chwili w schronisku jest psiak bardzo do niego podobny, przylepa i tchórz, może jemu też by się udało? Psiak trafił do schroniska, bo jego właścicielka zmarła. Quote
rita60 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='ocelot']Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Po Emirka ma ktoś z Warszawy przyjechać w niedzielę, oby;) I mam prośbę czy możemy zostawić ogłoszenie Emira, ponoć w tej chwili w schronisku jest psiak bardzo do niego podobny, przylepa i tchórz, może jemu też by się udało? Psiak trafił do schroniska, bo jego właścicielka zmarła.[/quote] Ło matko,malenki sciskam mocno kciuki:thumbs: ocelot nie pamietam,kto robił ogłoszenia,a konkretnie o ktore chodzi ? Quote
ocelot Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Właściwie to chodziłoby o allegro, można by tekst podmienić chyba? Zresztą poczekamy aż Emirek pojedzie. Na zdjęcie tego nowego psiaka nie ma szans, ale podobno tchórz, boi się wszystkiego nie dziwne w sumie, ale jak już się do kogoś przekona, to przylepa okrutna. Quote
rita60 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='ocelot']Właściwie to chodziłoby o allegro, można by tekst podmienić chyba? Zresztą poczekamy aż Emirek pojedzie. Na zdjęcie tego nowego psiaka nie ma szans, ale podobno tchórz, boi się wszystkiego nie dziwne w sumie, ale jak już się do kogoś przekona, to przylepa okrutna.[/quote] Allegro robiła Jagodka,mysle,ze sie zgodzi:razz:ale najpierw poczekajmy do momentu,kiedy Emir juz wyjdzie ze schronu:roll:/czy mozesz podpytac,co to za ludzie:oops:/. Quote
Jagoda1 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Moge zostawić (czego się dla psiaków nie robi:razz:), ale ludzie pytają o konkretnego, chcą zdjęcia. Quote
rita60 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='ocelot']Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Po Emirka ma ktoś z Warszawy przyjechać w niedzielę, oby;) I mam prośbę czy możemy zostawić ogłoszenie Emira, ponoć w tej chwili w schronisku jest psiak bardzo do niego podobny, przylepa i tchórz, może jemu też by się udało? Psiak trafił do schroniska, bo jego właścicielka zmarła.[/quote] To juz jutro:thumbs: Quote
ocelot Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='rita60'][B]ocelot [/B]czy juz cos wiadomo ?[/quote] Nie wiem nic jeszcze. Quote
rita60 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='ocelot']Nie wiem nic jeszcze.[/quote] Z pewna niesmiałoscia:oops:czekam... Quote
ocelot Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='rita60']Z pewna niesmiałoscia:oops:czekam...[/quote] Ja też czekam... Jak coś będę wiedzieć od razu dam znać. Quote
rita60 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='ocelot']Ja też. Miejmy nadzieję, że już niedługo.[/quote] Pamietam,czekam..........:roll: Quote
Recommended Posts