Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I tak maila dostałam, ale nie wiem jak mam na niego odpisać:oops:
Banerków robić też nie potrafię:oops:

I najważniejsza informacja - Emir nadal w schronisku:-(

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']I tak maila dostałam, ale nie wiem jak mam na niego odpisać:oops:
Banerków robić też nie potrafię:oops:

I najważniejsza informacja - Emir nadal w schronisku:-([/quote]
ocelot to z kim rozmawiac w sprawie Emirka:roll:ludzie sa nim zainteresowani,moze to szansa dla niego,wymysl cos:cool3:

Posted

hej Ciotki, z banerkiem nie pomogę ale możecie napisać tutaj:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f38/robie-bannerki-na-fotobloga-zapraszam-124215/[/url]
Dziewczyna ma dryg ;)

Posted

[quote name='Wola']hej Ciotki, z banerkiem nie pomogę ale możecie napisać tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f38/robie-bannerki-na-fotobloga-zapraszam-124215/[/URL]
Dziewczyna ma dryg ;)[/quote]
Dziekujemy cioteczko Wola:lol:

Posted

Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Po Emirka ma ktoś z Warszawy przyjechać w niedzielę, oby;)

I mam prośbę czy możemy zostawić ogłoszenie Emira, ponoć w tej chwili w schronisku jest psiak bardzo do niego podobny, przylepa i tchórz, może jemu też by się udało? Psiak trafił do schroniska, bo jego właścicielka zmarła.

Posted

[quote name='ocelot']Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

I mam prośbę czy możemy zostawić ogłoszenie Emira, ponoć w tej chwili w schronisku jest psiak bardzo do niego podobny, przylepa i tchórz, może jemu też by się udało? Psiak trafił do schroniska, bo jego właścicielka zmarła.[/quote]
Ło matko,malenki sciskam mocno kciuki:thumbs:
ocelot nie pamietam,kto robił ogłoszenia,a konkretnie o ktore chodzi ?

Posted

Właściwie to chodziłoby o allegro, można by tekst podmienić chyba?
Zresztą poczekamy aż Emirek pojedzie.
Na zdjęcie tego nowego psiaka nie ma szans, ale podobno tchórz, boi się wszystkiego nie dziwne w sumie, ale jak już się do kogoś przekona, to przylepa okrutna.

Posted

[quote name='ocelot']Właściwie to chodziłoby o allegro, można by tekst podmienić chyba?
Zresztą poczekamy aż Emirek pojedzie.
Na zdjęcie tego nowego psiaka nie ma szans, ale podobno tchórz, boi się wszystkiego nie dziwne w sumie, ale jak już się do kogoś przekona, to przylepa okrutna.[/quote]
Allegro robiła Jagodka,mysle,ze sie zgodzi:razz:ale najpierw poczekajmy do momentu,kiedy Emir juz wyjdzie ze schronu:roll:/czy mozesz podpytac,co to za ludzie:oops:/.

Posted

[quote name='ocelot']Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

I mam prośbę czy możemy zostawić ogłoszenie Emira, ponoć w tej chwili w schronisku jest psiak bardzo do niego podobny, przylepa i tchórz, może jemu też by się udało? Psiak trafił do schroniska, bo jego właścicielka zmarła.[/quote]
To juz jutro:thumbs: