Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Nawet nie wiem co się w schronisku dzieje, nie byłam miesiąc. I wychodzi na to, że więcej nie będę.
Emirku nawet nie wiem, jak się dowiedzieć co u Ciebie słychać.

Posted

[quote name='ocelot']Nawet nie wiem co się w schronisku dzieje, nie byłam miesiąc. I wychodzi na to, że więcej nie będę.
Emirku nawet nie wiem, jak się dowiedzieć co u Ciebie słychać.[/quote]
ocelot dlaczego:crazyeye:tak mi ten piesek jakos zapadł w serce:roll:

Posted

[quote name='ocelot']Nie wiesz? Nasz kierownik nie życzy sobie współpracy z nami.
jesteśmy wszystkiemu winne, a nie raczył zauważyć pomocy jaką miał.:shake:

Mi też zapadł.[/quote]
Bosze jacy ludzie sa beznadziejni,to rece opadaja:mad:chyba nigdy tego nie zrozumiem:shake:bezinteresowna pomoc i jeszcze niedobrze:roll:

Posted

[quote name='rita60']Bosze jacy ludzie sa beznadziejni,to rece opadaja:mad:chyba nigdy tego nie zrozumiem:shake:bezinteresowna pomoc i jeszcze niedobrze:roll:[/quote]
Bo to kawał drania po prostu.
Choć wszystkim teraz tłumaczy z ręką na sercu podobno przed loklna prasą, że nie wie dlaczego to my się obraziłyśmy i że naszą pomoc doceniał.
Ale telefonu wykonać nie potrafi.

Posted

Tak sie zastanawiam dlaczego tacy ludzie pracuja w schroniskach:roll:jakby doceniał wasza prace,to by nie pozwolił wam odejsc:shake:przykre to wszystko,a najgorsze,jest to,ze ucierpia bogu ducha winne zwierzaczki:-(

Posted

[quote name='rita60']Tak sie zastanawiam dlaczego tacy ludzie pracuja w schroniskach:roll:jakby doceniał wasza prace,to by nie pozwolił wam odejsc:shake:przykre to wszystko,a najgorsze,jest to,ze ucierpia bogu ducha winne zwierzaczki:-([/quote]
Pracuje, bo przedstawia atrakcyjną ofert cenową na przetargach. Ot co. pieniądze decydują niestety.

Posted

[quote name='ocelot']Pracuje, bo przedstawia atrakcyjną ofert cenową na przetargach. Ot co. pieniądze decydują niestety.[/quote]
Tak myslałam:angryy:nie podejrzewałam,ze chodzi o miłosc do zwierzat,bo nie wierze w cuda:shake: