Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli w ciagu 15 min. nie znajdzie się nikt kto przetrzyma malca w Warszawie do 20.00 niestety maluch straci szansę na wyjście ze schronu dzisiaj.
Bazyliah dzisiaj odbiera budy, malcem zająć się nie może, a kilkanaście godz. w aucie to dla malca nie miejsce. Zreszta auto będzie budami załadowane.

Posted

Zuzanna - nie wiem, kto gdzie jedzie. Ja jestem właśnie w Łodzi. Po szczeniaka mogę jechać, ale muszę mieć pewność, że zaraz po przyjeździe do W-wy ktoś go ode mnie odbierze. Niestety cały dzień dziś jestem w drodze, a od ok. 19 muszę być w domu z dzieckiem, więc jeżdżenie z psiakiem i odwiezienie go późnym wieczorem absolutnie nie wchodzi w grę.

Help! Muszę wiedzieć, w którą stronę jechać - niestety mój samochód na wodę nie chce jeździć - bezczelny.

Posted

Argat napisał(a):
Z tego co wiem są tam podane nr. telefonów.
Warto spróbować!

Argat ja jestem w pracy i tak cały czas wiszę na tel., ale w każdej chwili mogą mi przeszkodzić w rozmowie.

Posted

Bodziulka 509-424-106
Fona 502-155-207
GreenEvil
501-293-791
joaaa
607-329-932
Kostek
504-226-339
Lulka
503-143-355
paros
602-472-844

Wyślij po prostu SMSa do wszystkich Ktoś odpowie

Posted

Będziemy szukać najwyżej transportu na jutro, albo na poniedziałek, to była okazja, najwyżej poszukamy płatnego jeśli nie damy rady znaleźć innego.

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Więc tak:
Bazyliach jedzie po sunię do schronu, jedzie do DIF i ją tam zostawia na parę godzin, a potem...[tutaj już DIF i Gameboy muszą się umówić].

Bazyliah w tej chwili jedzie nie do Tomaszowa, tylko do Warszawy, nie mogła dłużej czekać jest poumawiana z Ludźmi i tak ma spore opóźnienie.