Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ZUZANNA11 napisał(a):
Boshe...nie zawróci !

To jedyna szansa dla tej suni !

Zuza to nie takie proste, jak by było proste to maluch byłby kilka godz. u Bazyliah. Są terminy, godziny spotkań z ludźmi, niestety są rzeczy których nie da się przeskoczyć.

Posted

Ciotki, dziś jak już miałam wyjeżdżać z Łodzi, dowiedziałam się, że szczeniora trzeba zabrać. Przeniosłam jedno spotkanie - gdzie osoby specjalnie dla mnie zmieniały swoje plany, żebym tylko mogła dojechać.
W Łodzi spędziłam na czekaniu ok. godziny.
Nie dam rady dziś już zmieniać kierunku trasy - mam kolejne sprawy do załatwienia w W-wie (też zwierzęce), na jutro nie przeniosę, bo jutro też dzień wypełniony.
Pomijając już, że wieczorem w żadem sposób nie dam rady zawieźć szczeniorka do DT.

Bardzo mi przykro, że tak wyszło, ale niestety nie dam rady jednocześnie pomóc wszystkim potrzebującym.

Moja propozycja jest, aby znaleźć kogoś, kto zgodzi się po kosztach pojechać.

Posted

Selket jeździ za pokryciem kosztów. Pisała, że po ostatniej trasie chce odpocząć, ale może w tej sytuacji się zgodzi? Warto napisać pw.
Ja jestem w drodze - zasięg netu raz jest, raz nie ma :(

Właśnie nie ma - mam nadzieję, że post dotrze wcześniej lub później...

Posted

ocelot napisał(a):
Szkoda, w razie czego możemy liczyć na DT drugiego malca?

Tak,tylko z tych mniejszych piesiów.Jastrzębie to blokowisko,mało domków jednorodzinnych,ludzie szukają tu zazwyczaj piesków do mieszkań,które nie będą duże w przyszłości.

Posted

Cytuje Selket...

"Widziałam wątek, myślałam o tym. Ale ja do Tomaszawa mam 160 km od siebie, plus dojazd do Wawy i powrót, a autko na wodę nie jeździ, więc wyjdą z tego duże koszty. To chyba nie ma sensu. Tzn, ja mogę jechać w zasadzie od razu, ale może trafi się Wam ktoś bliżej? :kciuki:"

To chyba nieaktualne, jeśli Bayzliach jedzie.

Posted

Kochani bazyliah dzwoniła do schronu, dziewczynka przed godziną poszła do domu, została adoptowana. Cuda się zdarzają nawet w Tomaszowie;-)