Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[U][url]http://images34.fotosik.pl/277/092c0af1f55718d9.jpg[/url][/U]

[COLOR=DarkRed][B]kuci kuci:loveu::loveu::loveu:

a malusieńkie bokserki maja takie fajne zmarszczone czułka................
też mnie kiedyś zauroczyło takie jedno czułko:razz::razz:[/B][/COLOR]

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kwiatek82']a te żwacze to takie cos? [URL]http://www.maced.com.pl/index1.php?id=1&sw1=on&prod=1&poz=1&od=0[/URL]
[/quote]

Dokładnie.

UWAGA!!! Jeśli wpadnie Ci kiedyś do głowy kupić to swojej Małej, przygotuj się psychicznie na nieprawdopodobny smród (nie chodzi mi o intensywnosć - choć to też, a raczej "aromatyczność" tego smrodku) :evil_lol:

Ale to i zdrowe (na florę bakteyjną w przewodzie pokarmowym, tyle że nie wiem, od jakiego wieku) i zazwyczaj smakuje, że hej!

Posted

Łojoju jaka słodziutka:loveu::loveu:
Unka też ma taki suchutku nosio? Uma ma strasznie suchy, smaruje jej maścią witaminową, wogóle z Umą mamy rytuały: Myjemy koło oczek, noska i bródki, potem smarujemy, czyścimy uszka, zakrapiamy oczka itp itd:evil_lol:

Posted

Co do żwaczy innych śmierdzieli :evil_lol: Można je kupić też tutaj : gryzaki.pl :)

Żwacze nie śmierdzą tak bardzo, gorzej inne jak tchawica czy penis :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Co do żwaczy innych śmierdzieli :evil_lol: Można je kupić też tutaj : gryzaki.pl :)

Żwacze nie śmierdzą tak bardzo, gorzej inne jak tchawica czy penis :evil_lol:[/quote]
Agatko no wiesz...:roll: jak sie ktos myje to penis nie smierdzi

:grin:

siemanko dziewczynki:multi:

Posted

[url]http://images32.fotosik.pl/210/941cf46b2c530a2b.jpg[/url]

[COLOR=DarkGreen][B]Cud miód:loveu:

[/B][url]http://images27.fotosik.pl/224/4f58c0528850753f.jpg[/url][B]

Ahhhh kotki dwa.:diabloti: Rewelacja takiej to dobrze:evil_lol:

[/B][/COLOR]

Posted

A wszystko dobrze :razz:
Skoro jest weekend i Kuba wraca z pracy o 6:30 to czemu ja mam spac? Unka już dopilnowała cobym się z rana nie nudzila :cool3:
Jesteśmy już po śniadanko , a ja właśnie piję kawkę :evil_lol: - komu komu nalać ? :eviltong:
Najgorsze jest to że Unka włazi już sama na łóżko i budzi Kubę, który chciały się chwile przespac :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']haha tez lozkowy pies?[/quote]

Hmm róznie z tym bywa :)
W nocy śpi u siebie, w klatce na kocykach. Przesypia bez miałczenia calutką noc :cool3:
jedynak w ciągu dnia lubi się wgramolić na łóżko :diabloti:
W ciagu dnia gdy chce jej się spać to spi albo u siebie, albo na dywanikach (ktore sa rozlozone praktycznie w calym mieszkaniu zeby jej sie łapki nie rozjezdzaly) ale czasem w ciagu dnia wejdzie też na łóżko. Wiec na prawde roznie z tym bywa (choc z przewaga spi u siebie lub na ziemi)

Posted

[quote name='Cimi']Co do żwaczy innych śmierdzieli :evil_lol: Można je kupić też tutaj : gryzaki.pl :)

Żwacze nie śmierdzą tak bardzo, gorzej inne jak tchawica czy penis :evil_lol:[/quote]

o przepraszam, dobrze uwędzony penis nie śmierdzi wcale :)
Żwacze jeśli chodzi o smrodek wciaż na prowadzeniu :evil_lol:

Posted

[quote name='kwiatek82']Czy któraś reflektuje na sałatkę grecką :cool3:
Unka spi więc skorzystałam z okazji i zrobiłam :evil_lol: mniami ![/quote]

hahaha!!!
pamiętam te cudowne chwile spokoju, gdy Korek zasypiał... :)

Posted

[quote name='Sylvia_76']hahaha!!!
pamiętam te cudowne chwile spokoju, gdy Korek zasypiał... :)[/quote]

Teraz czekam aż Mała padnie bo chcę ugotować obiad ! :)
a jak Unka plącze mi się pod nogami, wspina mi sie na szafki i zdejmuje wszystko co jest w zasięgu jej mordki (teraz mam już odruch stawiania wszystkiego w dalszą część blatu kuchennego) Coś musimy jeść !

Posted

[quote name='Sylvia_76']o przepraszam, dobrze uwędzony penis nie śmierdzi wcale :)
Żwacze jeśli chodzi o smrodek wciaż na prowadzeniu :evil_lol:[/QUOTE]

Biorąc pod uwagę to, że zjedzenie żwacza zajmuje moim psom ociupinke czasu, a zjedzenie penisa czy nawet tej tchawicy, co tak niewinne wygląda tylko to już nie ociupinka czasu tylko troszkę dłużej :evil_lol:

Posted

[quote name='kwiatek82']Hmm róznie z tym bywa :)
W nocy śpi u siebie, w klatce na kocykach. Przesypia bez miałczenia calutką noc :cool3:
jedynak w ciągu dnia lubi się wgramolić na łóżko :diabloti:
W ciagu dnia gdy chce jej się spać to spi albo u siebie, albo na dywanikach (ktore sa rozlozone praktycznie w calym mieszkaniu zeby jej sie łapki nie rozjezdzaly) ale czasem w ciagu dnia wejdzie też na łóżko. Wiec na prawde roznie z tym bywa (choc z przewaga spi u siebie lub na ziemi)[/quote]

No to u nas Niunia jest taka ze spi na lozku i nagle idzie do siebie...

Posted

[quote name='kwiatek82']
Najgorsze jest to że Unka włazi już sama na łóżko i budzi Kubę, który chciały się chwile przespac :diabloti:[/quote]
No to czeka was próba sił :evil_lol:. Jak teraz jej ustąpicie, to tak zostanie przez najbliższe kilkanaście lat :eviltong: