Moniek193 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Pewnie ze boxer i to jaki:loveu:Ta pani chyba zartowala albo sie poprostu nie zna a Unka musi rosnąć bo sie prawidlowo rozwija:multi: Quote
kwiatek82 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Heh fotek na razie brak - na spacery ostatnio chodze sama a Unka, spacerek + aparat to juz za duzo na 1 osobę :) a co do Unki - rzeczywiscie kogo spotkamy to jest zdziwienie ze Unka ma 4,5 miesiaca bo jest jak na swoj wiek duza :) wazy pewnie ok 18 kg (jak nie wiecej) Wetka na ostatnim szczepieniu (Unka miala wtedy 15 tyg i wage prawie 14 kg myslala ze Unka jest o miesiac - 1,5 starsza) więc do malizn nie nalezy ;] ps jesli mozna mierzyc wysokosc w kłębie jak obiekt badany śpi to Unka ma ok 52 cm !! Quote
kwiatek82 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='psiara1996']o wow , to duze psisko ci wyrosniie[/quote] no mowie ze dog - :cool3: ratunku ktos mi podmienil psiaka !!!:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 heh , wlasnie fajnie , boxer olbrzymi... Quote
Moniek193 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Nie prawda:loveu:to jest bardzo duza boksia poprostu:multi:No duzutka rosnij jeszce nie sluchaj panci:evil_lol: Quote
kwiatek82 Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Moniek193']Nie prawda:loveu:to jest bardzo duza boksia poprostu:multi:No duzutka rosnij jeszce nie sluchaj panci:evil_lol:[/quote] a tam niech tak mocno nie rosnie bo nie bedzie zgodna ze wzorcem rasy i wyleci z wystaw :cool3: Quote
Moniek193 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Rosnij mala rosnij co ta pancia tu wogole mowi wazniejsze zdrowie niz wystawy :evil_lol:Ale chyba az tak nie urosnie ;)chyba Quote
Moniek193 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Chyba to sie łódka na wodzie:evil_lol:heh Quote
BeaC Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [B][COLOR=DarkRed]hejka prawie z ranka czytałam że Unka dzielna dziewczynka sama zostaje:multi::multi::multi: [/COLOR][/B] Quote
kwiatek82 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]hejka prawie z ranka czytałam że Unka dzielna dziewczynka sama zostaje:multi::multi::multi: [/COLOR][/B][/quote] Tak :cool3: zaliczylismy dzis juz 2 spacerki :loveu: mam 2 tyg urlopu - nareszcie !!! :evil_lol: aktualnie sprzatam chate - doprowadzam ją do stanu używalności i piore pranie - bylismy na weekend na działce w Hutkach Kankach (niedaleko Ogrodzienca) - Mała wyszalała się a teraz śpi :diabloti: Quote
kwiatek82 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Zdjęcia dosłownie jeszcze gorące - robione 5 min temu Nasza śpiąca królewna :loveu: oo taka jestem już duża - jak się wyciągnę to łóżko moje :evil_lol: hmm szerokość łóżka to chyba 1,5 m :) dobrze ze w nocy śpi u siebie bo nie byloby dla nas miejsca :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/263/a29e389166a91339.jpg[/IMG][/URL] aa tutaj udaję że śpię :lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images34.fotosik.pl/341/b0a5960df724f03d.jpg[/IMG][/URL] a uszka mi same chcą stać !!:diabloti: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images23.fotosik.pl/262/5e1c2d9065ec4b42.jpg[/IMG][/URL] zauwazylismy ze czesto uszka mimo ze sa ciezkie i nie obciete chcą stać (czy to mozliwe ze przez lata cięcia uszków one same chcą wstawać??) czesto musimy jej poprawiac lub podklejac zeby ladnie lezaly przy pyszczku Quote
Moniek193 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Boksia nasza co tam u Ciebie?? Co wykombinowałas dzisiaj:evil_lol:?? Moze zdjecia albo cuś?? Quote
kwiatek82 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Zdj z dzisiaj sa na poprzedniej stronie :) Mały śpioch ! Quote
Habibi Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 MAŁY śpioch, chyba żartujesz to wielka koza już :eviltong: Quote
BeaC Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='kwiatek82'] dobrze ze w nocy śpi u siebie bo nie byloby dla nas miejsca :loveu: [/quote] [COLOR=DarkRed][B]a tam od razu my śpimy we czterech:diabloti::diabloti::diabloti: i się mieścimy a Luśka nie należy do mikrobów a dzisiaj w nocy Tz strzepnął niechcący Dyzia na podłogę:diabloti::razz::razz: [/B][/COLOR] Quote
kwiatek82 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] a dzisiaj w nocy Tz strzepnął niechcący Dyzia na podłogę:diabloti::razz::razz: [/B][/COLOR][/quote] Hehe biedak miał twarde lądowanie :cool3: My w 3 śpimy tylko na działce bo do przyczepy klatka Unki sie nie miesci - wtedy dziękuję Bogu ze w domu śpi u siebie :multi: Mała francowata Unka nie zaśnie póki nie wyciągnie maksymalnie kopyta i to między nami :evil_lol: Wtedy ja wgnieciona jestem w szafke, Kuba w okno a Dama śpi wyciągnięta, wygodnie między nami i jeszcze chrapie :crazyeye: Takie to nasze dziecko wygodne i niewychowane !! AA i główke musi mieć na poduszce :loveu: Ze też to nie jest jamnik ktory wygodnie śpi sobie w nóżkach :evil_lol: Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='kwiatek82']Hehe biedak miał twarde lądowanie :cool3: My w 3 śpimy tylko na działce bo do przyczepy klatka Unki sie nie miesci - wtedy dziękuję Bogu ze w domu śpi u siebie :multi: Mała francowata Unka nie zaśnie póki nie wyciągnie maksymalnie kopyta i to między nami :evil_lol: Wtedy ja wgnieciona jestem w szafke, Kuba w okno a Dama śpi wyciągnięta, wygodnie między nami i jeszcze chrapie :crazyeye: Takie to nasze dziecko wygodne i niewychowane !! AA i główke musi mieć na poduszce :loveu: Ze też to nie jest jamnik ktory wygodnie śpi sobie w nóżkach :evil_lol:[/quote] A kto powiedział, że jamniki śpią w nóżkach ? :diabloti: Pamiętam jak z Lamią pojechałam na obóz i zrobiłam jej posłanie koło siebie na sąsiedniej pryczy ale ta zołza nie chciała tam leżeć i wślizgiwała mi sie do śpiwora :evil_lol:. Noce miałam przechlapane, bo co rusz się budziłam i sprawdzałam czy się nie udusiła i jeszcze oddycha :angryy:. Z naszej dwójki, to ona zawsze była wyspana :eviltong: Quote
Moniek193 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='kwiatek82']Hehe biedak miał twarde lądowanie :cool3: My w 3 śpimy tylko na działce bo do przyczepy klatka Unki sie nie miesci - wtedy dziękuję Bogu ze w domu śpi u siebie :multi: Mała francowata Unka nie zaśnie póki nie wyciągnie maksymalnie kopyta i to między nami :evil_lol: Wtedy ja wgnieciona jestem w szafke, Kuba w okno a Dama śpi wyciągnięta, wygodnie między nami i jeszcze chrapie :crazyeye: Takie to nasze dziecko wygodne i niewychowane !! AA i główke musi mieć na poduszce :loveu: Ze też to nie jest jamnik ktory wygodnie śpi sobie w nóżkach :evil_lol:[/quote]Wyklepana Boksia:loveu: one tak zawsze śpia twarza w twarz przytulone jak najbardziej sie da:evil_lol:no i jeszce czasem chrapia:oops: Moja Sara nie zasnie jak sie nie w tuli do mojej mamy twarz w twarz nie wyciagnie sie do wygodnej pozycji na pol lozka no i grzecznie ,,mowi" dobranoc:roll: Tak poza tym mam tez jamnika i on faktycznie spi w nogach zawsze nawet jezeli na poczatku nie, to i tak potem w nocy przychodzi mi do nog i zasypia:loveu: Quote
*Samba* Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ale macie ślicznotkę:)ile teraz ma miechów?Grzeczna czy rozbrykana?My jesteśmy po pierwszej cieczce ale jak pstro w głowie było tak niestety jest:lol:Roczek miała 15 a zachowanie dzidzi nadal:p Zastanawiam się czy wszystkie boksery tak mają:hmmmm:Pozdrawiamy małe złotko! PS przeczytałam że chyba macie problem z uszkami jakiś?Jeśli tak mam świetną metodę i to nie "ruloniki":)my już ponad 2 miechy kleimy i jest bardzo duża poprawa Quote
Recommended Posts