Akadna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [COLOR=royalblue][I]No to super! :)[/I][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a[COLOR=DarkRed][B] co będzie jak pierwszą kupę na dworze złapiesz??? chyba morze wódki wypijesz:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz: Quote
kwiatek82 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='BeaC']a[COLOR=DarkRed][B] co będzie jak pierwszą kupę na dworze złapiesz??? chyba morze wódki wypijesz:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz:[/quote] moge wypic, tylko ktos bedzie mnie musial z ziemi zbierac :cool3: :diabloti: Quote
kwiatek82 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Po powrocie z pracy Kuba wziął Unkę na spacerek. Poszlismy na łąki oddalone od osiedla, w ciszy i spokoju Unka poweszyla zrobila siku. Kuba (ku mojemu przerazeniu) odpial jej smycz - myslalam ze mala od razu gdzies pobiegnie, ale łądnie sie nas trzymala :) pokrecila sie troszke i .... zrobila KUUPEEE !!! :D od razu podsoczyla i poprosila o ciasteczko :D Moja mała mądrala ! Quote
taxelina Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Takie szczeniaki to sie zawsze blisko trzymaja, wiec swietny moment na uczenia podstaw przychodzenia jak sie wola i od razu ciasteczko :D Quote
jamnicze Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='kwiatek82']Nie mamy zdj ze spacerkoiw bo chodzimy na razie we dwie. Mąż ma nocki wiec w dzien jest raczej bezużyteczny :) nastawilam sobie juz budzik na 5:20 !! musze wstac szybko ubrac sie i wybiec z domu :) najgorszy jest bieg z ciezarkiem 11 kg na rekach z 2 pietra :) ale bede miec kondycje :D[/quote] skąd ja to znam? :evil_lol: Ja budziłam męża on łaps za psa, a ja za ciuchy - a potem z 4 pietra (no ale moja kruszynka miała 4kg ;) ) Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [COLOR=royalblue][I]Możesz uczyć przywołania zabawą :) np. Unka węszy, węszy ty się gdzieś w krzaczkach chowasz i wołasz "Unka, do mnie!" później jak cię znajdzie smakołyk i zabawa :D[/I][/COLOR] Quote
kwiatek82 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Wbrew moim obawom na spacerku z Rybka i Kora (dziekujemy raz jeszcze) Unka bardzo sie sluchala, przybiegala na zawołanie, obserwowala i pilnowala czy jestesmy :) Raz tylko pobiegla za panem na rowerze - ale to bylo widac silniejsze od niej :D oczywiscie byla tak zaaferowana kolezanka ze przez ponad godzinny spacerek siku nie zrobila, zrobila za to od razu jak podjechalismy pod blok i wyszlam na "nasza" łączkę :) Quote
Akadna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [COLOR=royalblue][I]a masz jakies fotki ze spacerku?;][/I][/COLOR] [COLOR=royalblue][I]Korucha super jest, no nie? :mdrmed:[/I][/COLOR] Quote
kwiatek82 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Niestety nie pomyslelismy o aparacie ;( takie trąby z nas no Kora super - mala nie odstepowala jej na krok :D Quote
BeaC Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='kwiatek82']Po powrocie z pracy Kuba wziął Unkę na spacerek. Poszlismy na łąki oddalone od osiedla, w ciszy i spokoju Unka poweszyla zrobila siku. Kuba (ku mojemu przerazeniu) odpial jej smycz - myslalam ze mala od razu gdzies pobiegnie, ale łądnie sie nas trzymala :) pokrecila sie troszke i .... zrobila KUUPEEE !!! :D od razu podsoczyla i poprosila o ciasteczko :D Moja mała mądrala ![/quote] [COLOR=DarkRed][B]stawiasz!!!![/B][/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kwiatek82 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Hehe to przyjedz do nas :d mamy jeszcze wódkę weselną :) - chyba przez rok nie wyparowaly % :P dzis rano tez bylo siku i kupka na trawke hehe a po skonczonej toalecie Unka weszly trawke , usiadla na srodku popatrzyla na mnie tymi swoimi ślepolkami i skoczyla po ciacho - mala cfaniara pomyslala ze nie zauwaze ze nie sikala :) Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Slodka ona musi byc ;) pomyslec ze Sherry dwa dni temu rok skonczyla.. :D Quote
Akadna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [COLOR=royalblue][I]Cwaniura mała :) ile ona ma już ma w kłębie? ;)[/I][/COLOR] Quote
kwiatek82 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Cwaniura mała :) ile ona ma już ma w kłębie? ;)[/I][/COLOR][/quote] nie wiem :) po powrocie do domu jak sie uda to zmierze :diabloti: a w kłębie to tam gdzie ma łopadki ?? Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 "[B]Wysokość w kłębie[/B] - pionowy rozmiar [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Zwierz%C4%99ta"]zwierzęcia[/URL] czworonożnego liczony od poziomu ziemi do [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82%C4%85b_%28anatomia%29"]kłębu[/URL], czyli najwyższego punktu tułowia, położonego na szczycie łopatek." Quote
Akadna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [COLOR=royalblue][I]Deer już wyjaśniła :)[/I][/COLOR] [I][/I] [I][COLOR=#4169e1]Unka to twój pierwszy piesek?[/COLOR][/I] Quote
kwiatek82 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Tak, mój pierwszy. Mąż miał kiedys czarnego jamnika. Ja odkad pamietam marzyłam o żółtej bokserce z czarną kufa i mała ilością białego :D Jak widac marzenia sie spelniają :) Quote
taxelina Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Marzenia sie spelniaja :D czasami trzeba poczekac dluzej ale sie w koncu spelnia :D Ja zmienie tylko obiektyw i uciekam na zdjecia z Sherry na lince i Niunia bez smyczy :D Quote
infers Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A mnie ciekawi ile ona waży?;):cool3::cool3: Zapraszam do swojej galerii! Quote
taxelina Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='kwiatek82'] najgorszy jest bieg z ciezarkiem 11 kg na rekach z 2 pietra :) ale bede miec kondycje :D[/quote] tutaj byla waga podana Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dobry wieczor :), a czemu nie ma nowych zdjec tej slodkosci :placz: ... Quote
kwiatek82 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 W weekend bedziemy dużo spacerować (mamy tez oboje urlopki:D) to zapewniam że nowe zdjątka beda :loveu: Moja słodziaczka robi za kazdym razem jak wyjdziemy siku / koopke na dworku :loveu: co oczywiscie nie znaczy ze w miedzyczasie nie siknie po tajniacku w domu :diabloti: nie ma co, madra bestyjka z niej :evil_lol: (nie ma to jak chwalic wlasnego psa hehe) Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 I bardzo dobrze! trzeba chwalic swojego ukochanego maluszka :loveu: - w takim razie trzymam za slowo i czeeeeeekam na nowe fotki :multi:! Quote
Recommended Posts