Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a[COLOR=DarkRed][B] co będzie jak pierwszą kupę na dworze złapiesz???
chyba morze wódki wypijesz:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz:

Posted

[quote name='BeaC']a[COLOR=DarkRed][B] co będzie jak pierwszą kupę na dworze złapiesz???
chyba morze wódki wypijesz:razz::razz:[/B][/COLOR]:razz:[/quote]

moge wypic, tylko ktos bedzie mnie musial z ziemi zbierac :cool3: :diabloti:

Posted

Po powrocie z pracy Kuba wziął Unkę na spacerek. Poszlismy na łąki oddalone od osiedla, w ciszy i spokoju Unka poweszyla zrobila siku. Kuba (ku mojemu przerazeniu) odpial jej smycz - myslalam ze mala od razu gdzies pobiegnie, ale łądnie sie nas trzymala :) pokrecila sie troszke i .... zrobila KUUPEEE !!! :D
od razu podsoczyla i poprosila o ciasteczko :D Moja mała mądrala !

Posted

[quote name='kwiatek82']Nie mamy zdj ze spacerkoiw bo chodzimy na razie we dwie. Mąż ma nocki wiec w dzien jest raczej bezużyteczny :)
nastawilam sobie juz budzik na 5:20 !! musze wstac szybko ubrac sie i wybiec z domu :)
najgorszy jest bieg z ciezarkiem 11 kg na rekach z 2 pietra :) ale bede miec kondycje :D[/quote]
skąd ja to znam? :evil_lol: Ja budziłam męża on łaps za psa, a ja za ciuchy - a potem z 4 pietra (no ale moja kruszynka miała 4kg ;) )

Posted

[COLOR=royalblue][I]Możesz uczyć przywołania zabawą :) np. Unka węszy, węszy ty się gdzieś w krzaczkach chowasz i wołasz "Unka, do mnie!" później jak cię znajdzie smakołyk i zabawa :D[/I][/COLOR]

Posted

Wbrew moim obawom na spacerku z Rybka i Kora (dziekujemy raz jeszcze) Unka bardzo sie sluchala, przybiegala na zawołanie, obserwowala i pilnowala czy jestesmy :) Raz tylko pobiegla za panem na rowerze - ale to bylo widac silniejsze od niej :D
oczywiscie byla tak zaaferowana kolezanka ze przez ponad godzinny spacerek siku nie zrobila, zrobila za to od razu jak podjechalismy pod blok i wyszlam na "nasza" łączkę :)

Posted

[quote name='kwiatek82']Po powrocie z pracy Kuba wziął Unkę na spacerek. Poszlismy na łąki oddalone od osiedla, w ciszy i spokoju Unka poweszyla zrobila siku. Kuba (ku mojemu przerazeniu) odpial jej smycz - myslalam ze mala od razu gdzies pobiegnie, ale łądnie sie nas trzymala :) pokrecila sie troszke i .... zrobila KUUPEEE !!! :D
od razu podsoczyla i poprosila o ciasteczko :D Moja mała mądrala ![/quote]

[COLOR=DarkRed][B]stawiasz!!!![/B][/COLOR]

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Hehe to przyjedz do nas :d mamy jeszcze wódkę weselną :) - chyba przez rok nie wyparowaly % :P
dzis rano tez bylo siku i kupka na trawke hehe
a po skonczonej toalecie Unka weszly trawke , usiadla na srodku popatrzyla na mnie tymi swoimi ślepolkami i skoczyla po ciacho - mala cfaniara pomyslala ze nie zauwaze ze nie sikala :)

Posted

[quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Cwaniura mała :) ile ona ma już ma w kłębie? ;)[/I][/COLOR][/quote]
nie wiem :) po powrocie do domu jak sie uda to zmierze :diabloti:
a w kłębie to tam gdzie ma łopadki ??

Posted

"[B]Wysokość w kłębie[/B] - pionowy rozmiar [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Zwierz%C4%99ta"]zwierzęcia[/URL] czworonożnego liczony od poziomu ziemi do [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82%C4%85b_%28anatomia%29"]kłębu[/URL], czyli najwyższego punktu tułowia, położonego na szczycie łopatek."

Posted

Tak, mój pierwszy. Mąż miał kiedys czarnego jamnika. Ja odkad pamietam marzyłam o żółtej bokserce z czarną kufa i mała ilością białego :D Jak widac marzenia sie spelniają :)

Posted

W weekend bedziemy dużo spacerować (mamy tez oboje urlopki:D) to zapewniam że nowe zdjątka beda :loveu:
Moja słodziaczka robi za kazdym razem jak wyjdziemy siku / koopke na dworku :loveu: co oczywiscie nie znaczy ze w miedzyczasie nie siknie po tajniacku w domu :diabloti: nie ma co, madra bestyjka z niej :evil_lol: (nie ma to jak chwalic wlasnego psa hehe)