Jump to content
Dogomania

ZA TM ['];( Owczarek Niemiecki-Duży I Piękny,Epilepsja, HEKTOR MA DOM-w Warszawie

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 10 months later...
Posted

[B]Dzisiaj koło północy zasnął na zawsze nasz wierny przyjaciel Hektor [*][/B] :placz:

Wierny cudowny psiak. Pokochał swojego pana tak, że nie odstępował go na krok, a pan kochał go jak własne dziecko. Uwielbiali razem jeździć samochodem i pilnować wykańczania nowego domu w lesie. Wraz z Gabi od kilku miesięcy właściwie już tam mieszkali.
Raz na jakiś czas Hektuś miał krótkie i raczej pojedyncze ataki epilepsji. Wczoraj trząsł się prawie nie przerwanie od około 15 do 19, pan podawał doraźne leki, głaskał, uspokajał, pilnował by się nie poobijał i by wiedział, że ktoś cały czas przy nim jest. Po 19, jak to bywało po atakach Hektorek poszedł spać, tylko przebudzał się co jakiś czas, rozglądał i dalej spać. Koło północy pan się obudził i poszedł do niego sprawdzić jak się czuje. Hektor zasnął wtedy już na zawsze :-(

Był z nami trochę ponad rok, stał się członkiem rodziny i wiernym przyjacielem. Mamy nadzieję, że był to dla niego cudowny i szczęśliwy czas w kochającej rodzinie.

[*]Hektor [*]

Posted

O nie!!! :placz:
To nie sprawiedliwe... tak długo czekał a tak krótko mógł się cieszyć rodziną :-(
Biegaj kochanie po niebieskich łąkach, wolny od chorób... [']
Bardzo dziekujemy, że daliście mu poczuć co to ciepło serca i poczucie bezpieczeństwa... trzymajcie się ciepło!

Posted

Hektorku
[*]
[*]
[*]
Najważniejsze, że odszedł wśród kochających ludzi, że dostał od Was wspaniały czas, miłość i bezpieczeństwo. Dzięki Wam za to :loveu:

Posted

Jak mi AMiga przez tel powiedziała co sie stało to uwierzyć nie mogłam :-( ...

Hektorku
[*] :placz:

[SIZE=1]ja ciągle liczyłam ze w końcu uda nam sie do Warszawy wyrwać i zobaczyć na żywo szczęśliwego Hektora [/SIZE]

Bardzo Wam dziękuje za[B] Dom[/B] dla Niego, nigdzie indziej nie byłoby mu lepiej ..

rok czasu ... czemu tak mało mu dano się tym nacieszyć :-(

Posted

Hektorku:placz:[']
Bardzo mi przykro i smutno.
Hektora pamiętam z Dłużyny, pojechałam tam wówczas pierwszy raz, dumny, mądry i spokojny. Nawet w sobotę opowiadałam P. Kazikowi o Hektorze, jak super trafił. A P. Kazik wyprowadzał go na spacery codziennie.
Cieszę się, że Hektor miał taki wspaniały dom przez ostatni rok, jestem Wam za to bardzo wdzięczna.
Śpij spokojnie piesku[']['][']

Posted

Jak Agamika mi o tym powiedziała, nie mogłem w to uwierzyć :-( Tak się cieszyliśmy jak Hektorek znalazł dom. Jak widzieliśmy Waszą miłość do niego. I jak odjeżdzał szczęśliwy ze wspaniałymi ludźmi, którzy dali mu tyle miłości i ciepła jak nikt inny. I z psią przyjaciółką. On nie mógł lepiej trafić. Odszedł szczęśliwy i kochany. I za to Wam dziękujemy z całego serca.

A Ty Hektorku, biegaj już szczęśliwie za TM (*) :placz: