Jagienka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Wspaniale!! Łóżka... sielanka wśród stada, pieszczoty :loveu: Quote
magda z. Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 zdjęcia są swietne:loveu::loveu:oba psiaki wyglądają cudownie, od razu widać, że im u Was jest bosko:multi::multi::multi: Quote
Anetka83 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 co tam słychać u przystojniaka ? :loveu: Quote
agusiakp Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [B]Dzisiaj koło północy zasnął na zawsze nasz wierny przyjaciel Hektor [*][/B] :placz: Wierny cudowny psiak. Pokochał swojego pana tak, że nie odstępował go na krok, a pan kochał go jak własne dziecko. Uwielbiali razem jeździć samochodem i pilnować wykańczania nowego domu w lesie. Wraz z Gabi od kilku miesięcy właściwie już tam mieszkali. Raz na jakiś czas Hektuś miał krótkie i raczej pojedyncze ataki epilepsji. Wczoraj trząsł się prawie nie przerwanie od około 15 do 19, pan podawał doraźne leki, głaskał, uspokajał, pilnował by się nie poobijał i by wiedział, że ktoś cały czas przy nim jest. Po 19, jak to bywało po atakach Hektorek poszedł spać, tylko przebudzał się co jakiś czas, rozglądał i dalej spać. Koło północy pan się obudził i poszedł do niego sprawdzić jak się czuje. Hektor zasnął wtedy już na zawsze :-( Był z nami trochę ponad rok, stał się członkiem rodziny i wiernym przyjacielem. Mamy nadzieję, że był to dla niego cudowny i szczęśliwy czas w kochającej rodzinie. [*]Hektor [*] Quote
Jagienka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 O nie!!! :placz: To nie sprawiedliwe... tak długo czekał a tak krótko mógł się cieszyć rodziną :-( Biegaj kochanie po niebieskich łąkach, wolny od chorób... ['] Bardzo dziekujemy, że daliście mu poczuć co to ciepło serca i poczucie bezpieczeństwa... trzymajcie się ciepło! Quote
AMIGA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Hektorku [*] [*] [*] Najważniejsze, że odszedł wśród kochających ludzi, że dostał od Was wspaniały czas, miłość i bezpieczeństwo. Dzięki Wam za to :loveu: Quote
bla Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 tyle czasu nie było wieści a jak są to takie smutne :( Quote
agamika Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jak mi AMiga przez tel powiedziała co sie stało to uwierzyć nie mogłam :-( ... Hektorku [*] :placz: [SIZE=1]ja ciągle liczyłam ze w końcu uda nam sie do Warszawy wyrwać i zobaczyć na żywo szczęśliwego Hektora [/SIZE] Bardzo Wam dziękuje za[B] Dom[/B] dla Niego, nigdzie indziej nie byłoby mu lepiej .. rok czasu ... czemu tak mało mu dano się tym nacieszyć :-( Quote
karusiap Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Hektorku.....kochany,dostojny psiaku....takim cudownym bede Cie pamietac [*] Quote
magda z. Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Hektorku:placz:['] Bardzo mi przykro i smutno. Hektora pamiętam z Dłużyny, pojechałam tam wówczas pierwszy raz, dumny, mądry i spokojny. Nawet w sobotę opowiadałam P. Kazikowi o Hektorze, jak super trafił. A P. Kazik wyprowadzał go na spacery codziennie. Cieszę się, że Hektor miał taki wspaniały dom przez ostatni rok, jestem Wam za to bardzo wdzięczna. Śpij spokojnie piesku['][']['] Quote
Anashar Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jak Agamika mi o tym powiedziała, nie mogłem w to uwierzyć :-( Tak się cieszyliśmy jak Hektorek znalazł dom. Jak widzieliśmy Waszą miłość do niego. I jak odjeżdzał szczęśliwy ze wspaniałymi ludźmi, którzy dali mu tyle miłości i ciepła jak nikt inny. I z psią przyjaciółką. On nie mógł lepiej trafić. Odszedł szczęśliwy i kochany. I za to Wam dziękujemy z całego serca. A Ty Hektorku, biegaj już szczęśliwie za TM (*) :placz: Quote
Recommended Posts