Jump to content
Dogomania

ZA TM ['];( Owczarek Niemiecki-Duży I Piękny,Epilepsja, HEKTOR MA DOM-w Warszawie

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widziałam widziałam:)
ja myślę, ze jak ktoś będzie już zdecydowany na psa to wtedy mu info podamy, bo jest napisane, ze jest chory, a jesli ktoś już będzie o nim powaznie myślał, to sam z siebie się zapyta-tak mi się wydaje, że to by było wykazanie sie odpowiedzialnością ze strony chcącego adoptować, wtedy widać że przemyślał sprawę

Posted

[quote name='magda z.']widziałam widziałam:)
ja myślę, ze jak ktoś będzie już zdecydowany na psa to wtedy mu info podamy, bo jest napisane, ze jest chory, a jesli ktoś już będzie o nim powaznie myślał, to sam z siebie się zapyta-tak mi się wydaje, że to by było wykazanie sie odpowiedzialnością ze strony chcącego adoptować, wtedy widać że przemyślał sprawę[/quote]

A ja jestem zdania, ze o czestotliwosci atakow warto napisac.
Ta informacja, ze psiak jest chory na padaczke naprawde moze przerazic.... i mozna sobie wyobrazac ataki co kilka dni.
A one sa naprawde rzadkie i to moze tylko dlatego sa co trzy miesiace, ze pies jest w nie do konca wlasciwych dla siebie ( chodzi mi tu oczywiscie o chorobe ) warunkach.
Jesli bedzie mial ustabilizowana juz sytuacje , to byc moze ze ataki ustapia na dlugi czas.....

• 2 weeks later...
Posted

Dobrze, że niuniek sobie poradził psychicznie, już nie moge sie doczekac mojego wyjazdu do Krakowa, ostatnio jakas niepoukładana byłam i trafiłam dodatkowo na zmasowane opady deszczu-a jak ja przystało na prawdziwą wakacyjną gwiazdę wybrałam się tylko z jedną parą japonek;)
Hektor ma jakiś ulubiony przysmak? Bo tak bez prezentu nie wypada;)

Posted

hmm...

wszelkiego rodzaju psie ciasteczka (ale takie co coś pachną ;) ), gotowane przysmaczki np żołądki, serca kurze ( feee) , suszona wątroba , kości wędzone , noo różności po prostu ;)

Posted

łakomstwo Hektora się powieksza :p ... to cvo wczoraj wyprawial zeby sie do smakołyka dostac, ... nie przystoi psu ..oj nie ... komenda , siad ...siedzi daj łape ... obie jego łapy na mnie i próba wydobycia samemu smakołyka z ręki :roll: , nawet mnie przyszczypal łobuz w tym łakomstwie :mad: ... :diabloti:

ale za to pięknie wygląda .. nie lnieje prawie nic ...
Odi i Kora to wygladaja masakrycznie, sierśc z nich garściami leci ...a u Hektora prawie nic, nawet przy czesaniu

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/270/4bfd72821bc8378f.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/271/d3c3c8eb16da3836.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/270/ef2402fa05b03029.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[B][COLOR=#ff0000]PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE!!! W HOTELU MAMY KILKA ONKÓW WYMAGAJĄCYCH LECZENIA I UTRZYMANIA! [/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#009933]KOSZTY MIESIĘCZNE ZA SAM HOTEL TO OK 500zł ZA JEDNEGO PSA + KOSZTY LECZENIA!!![/COLOR][/SIZE][/B]

[CENTER][SIZE=4][COLOR=darkred][B]Wpłaty prosimy kierować na konto:[/B][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=red][B]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR" [/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]Oddział, ul. Słoneczna 4, [/B]
[B]96-321 Żabia Wola[/B][/COLOR]

[B][COLOR=red]Numer konta bankowego:[/COLOR] [/B]
[COLOR=#000000][B]59 1050 1924 1000 0090 6204 7718[/B] [/COLOR]

[COLOR=red][B]Przelewy zagraniczne:[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][B]ING Bank Śląski S.A. [/B]
[B]Kod SWIFT ING Banku: NGBPLPW[/B]
[B]IBAN: PL 88 1050 1924 1000 0022 6878 6065[/B][/COLOR]

[B][COLOR=#ff0000]Tytuł wpłaty:[/COLOR]
[COLOR=#000000]Owczarek w Potrzebie [/COLOR][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='agamika']ehhh ... ostatnio nawet głupich zapytań o Niego nie miałam :-(, a taki fajne psiko :shake:[/quote]

Nie moge wyjsc z "podziwu !", jak mozna bylo takiego cudnego psiaka sie pozbyc :shake: ........
Ze to paskudne chorobsko sie go przyczepilo :angryy: !
Zeby nie to, to o Hektora by sie bili chetni.
On jest przecudny !

Posted

[quote name='GoskaGoska']dziewczyny zrobicie mu moze ogloszenie do Krakowskiej wyborczej oraz do metra[/quote]

do gazet trzeba mieć dojścia, których ja nie posiadam :shake:... i nie bardzo wiem kogo pytac ...
wysłałam ostatnio prośbę do jednej gazety o wstawienie Hektora do kolejki do kącika adopcyjnego, ale niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi jak na razie :-(

[quote] Zeby nie to, to o Hektora by sie bili chetni.[/quote]tez tak myślę :placz:

boje sie zimy ... chyba tylko o Kore tak bardzo sie nie boje , bo ona schroniskowa ..już wie co to zima :-(, ale Odi ...same kości , Hektor pies domowy , staruszek Bendzi, starszy Judo ... ehh...jest kilka psiaków hotelowych do adopcji na cito, a tu ciiiisza :placz:

madga z. nie zapomnij dac znac kiedy ;>