agamika Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ups , za długo posta powyżej pisałam ... w sumie możesz napisać , choć nie musisz, sama nie wiem jak lepiej :shake::oops: Quote
magda z. Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 widziałam widziałam:) ja myślę, ze jak ktoś będzie już zdecydowany na psa to wtedy mu info podamy, bo jest napisane, ze jest chory, a jesli ktoś już będzie o nim powaznie myślał, to sam z siebie się zapyta-tak mi się wydaje, że to by było wykazanie sie odpowiedzialnością ze strony chcącego adoptować, wtedy widać że przemyślał sprawę Quote
zuziaM Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='magda z.']widziałam widziałam:) ja myślę, ze jak ktoś będzie już zdecydowany na psa to wtedy mu info podamy, bo jest napisane, ze jest chory, a jesli ktoś już będzie o nim powaznie myślał, to sam z siebie się zapyta-tak mi się wydaje, że to by było wykazanie sie odpowiedzialnością ze strony chcącego adoptować, wtedy widać że przemyślał sprawę[/quote] A ja jestem zdania, ze o czestotliwosci atakow warto napisac. Ta informacja, ze psiak jest chory na padaczke naprawde moze przerazic.... i mozna sobie wyobrazac ataki co kilka dni. A one sa naprawde rzadkie i to moze tylko dlatego sa co trzy miesiace, ze pies jest w nie do konca wlasciwych dla siebie ( chodzi mi tu oczywiscie o chorobe ) warunkach. Jesli bedzie mial ustabilizowana juz sytuacje , to byc moze ze ataki ustapia na dlugi czas..... Quote
magda z. Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 to ja tez trochę przekonstruuję 1 post:) i w allegro dopiszę:) nie ma to jak praca w grupie:) Quote
Peter Beny Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Z tego co wiem trochę lepiej :razz::razz::razz: Tylko domku dalej brak :-(:-(:-( Quote
agamika Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Hektor powrócił już do rytmu hotelowego , na spacerach jest wesoły, lubi za patykiem pobiegać ...aaaa i ma straszny apetyt ..do boksu biegnie na michę Quote
magda z. Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dobrze, że niuniek sobie poradził psychicznie, już nie moge sie doczekac mojego wyjazdu do Krakowa, ostatnio jakas niepoukładana byłam i trafiłam dodatkowo na zmasowane opady deszczu-a jak ja przystało na prawdziwą wakacyjną gwiazdę wybrałam się tylko z jedną parą japonek;) Hektor ma jakiś ulubiony przysmak? Bo tak bez prezentu nie wypada;) Quote
agamika Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Hektor lubi wszystko :diabloti::evil_lol: Quote
magda z. Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='agamika']Hektor lubi wszystko :diabloti::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mi pomogłaś;) Cos wymyślę:p:cool1: Quote
agamika Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hmm... wszelkiego rodzaju psie ciasteczka (ale takie co coś pachną ;) ), gotowane przysmaczki np żołądki, serca kurze ( feee) , suszona wątroba , kości wędzone , noo różności po prostu ;) Quote
magda z. Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 gotować pewnie nie będę miała gdzie;) ale ciacha mu przytargam, wezmę te co lubi mój Bismarck:diabloti: Quote
agamika Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 łakomstwo Hektora się powieksza :p ... to cvo wczoraj wyprawial zeby sie do smakołyka dostac, ... nie przystoi psu ..oj nie ... komenda , siad ...siedzi daj łape ... obie jego łapy na mnie i próba wydobycia samemu smakołyka z ręki :roll: , nawet mnie przyszczypal łobuz w tym łakomstwie :mad: ... :diabloti: ale za to pięknie wygląda .. nie lnieje prawie nic ... Odi i Kora to wygladaja masakrycznie, sierśc z nich garściami leci ...a u Hektora prawie nic, nawet przy czesaniu Quote
karusiap Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/270/4bfd72821bc8378f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/271/d3c3c8eb16da3836.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/270/ef2402fa05b03029.jpg[/IMG][/URL] Quote
magda z. Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 cwaniaczek z niego:evil_lol:a moja mama własnie przywiozła od koleżanki ciuchy z przeznaczeniem na "psi portal":p wieczorem wystawię bazarek dla Hektorka:) Quote
agamika Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ehhh ... ostatnio nawet głupich zapytań o Niego nie miałam :-(, a taki fajne psiko :shake: Quote
magda z. Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 bazarek dla chłopaka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10814035#post10814035[/URL] Quote
GoskaGoska Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 dziewczyny zrobicie mu moze ogloszenie do Krakowskiej wyborczej oraz do metra Quote
Anashar Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [B][COLOR=#ff0000]PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE!!! W HOTELU MAMY KILKA ONKÓW WYMAGAJĄCYCH LECZENIA I UTRZYMANIA! [/COLOR][/B] [B][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#009933]KOSZTY MIESIĘCZNE ZA SAM HOTEL TO OK 500zł ZA JEDNEGO PSA + KOSZTY LECZENIA!!![/COLOR][/SIZE][/B] [CENTER][SIZE=4][COLOR=darkred][B]Wpłaty prosimy kierować na konto:[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][B]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR" [/B][/COLOR] [COLOR=#000000][B]Oddział, ul. Słoneczna 4, [/B] [B]96-321 Żabia Wola[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Numer konta bankowego:[/COLOR] [/B] [COLOR=#000000][B]59 1050 1924 1000 0090 6204 7718[/B] [/COLOR] [COLOR=red][B]Przelewy zagraniczne:[/B][/COLOR] [COLOR=#000000][B]ING Bank Śląski S.A. [/B] [B]Kod SWIFT ING Banku: NGBPLPW[/B] [B]IBAN: PL 88 1050 1924 1000 0022 6878 6065[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]Tytuł wpłaty:[/COLOR] [COLOR=#000000]Owczarek w Potrzebie [/COLOR][/B][/CENTER] Quote
magda z. Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 te dane cały czas są w 1 poście:lol: może z bazarków cosik więcej spłynie:roll: Quote
zuziaM Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='agamika']ehhh ... ostatnio nawet głupich zapytań o Niego nie miałam :-(, a taki fajne psiko :shake:[/quote] Nie moge wyjsc z "podziwu !", jak mozna bylo takiego cudnego psiaka sie pozbyc :shake: ........ Ze to paskudne chorobsko sie go przyczepilo :angryy: ! Zeby nie to, to o Hektora by sie bili chetni. On jest przecudny ! Quote
magda z. Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 a ja go we wrześniu odwiedzę:multi:już się cieszę:) musze jeszcze terminy ustalić;) Quote
agamika Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='GoskaGoska']dziewczyny zrobicie mu moze ogloszenie do Krakowskiej wyborczej oraz do metra[/quote] do gazet trzeba mieć dojścia, których ja nie posiadam :shake:... i nie bardzo wiem kogo pytac ... wysłałam ostatnio prośbę do jednej gazety o wstawienie Hektora do kolejki do kącika adopcyjnego, ale niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi jak na razie :-( [quote] Zeby nie to, to o Hektora by sie bili chetni.[/quote]tez tak myślę :placz: boje sie zimy ... chyba tylko o Kore tak bardzo sie nie boje , bo ona schroniskowa ..już wie co to zima :-(, ale Odi ...same kości , Hektor pies domowy , staruszek Bendzi, starszy Judo ... ehh...jest kilka psiaków hotelowych do adopcji na cito, a tu ciiiisza :placz: madga z. nie zapomnij dac znac kiedy ;> Quote
magda z. Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 naprawdopodobniej od 15 do końca tygodnia, w poniedziałek dzwonię na uczelnię, żeby mi delegacje wystawili i co z moim wynagrodzeniem:mad: Quote
GoskaGoska Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 dziewczyny napiszcie prosbe do [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=3206"]Camara[/URL] o ogloszenie w GW Krakowskiej, moze nie domowi, a z gazet zawsze wieksze zainteresowanie Quote
Recommended Posts