luka1 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 jedzą, piją lulki palą - tańce, hulanka swawole - a psina siedzi na betonie zagryza sucha karmą i zastanawia sie za co go tu zamknęli I GDZIE TE CIOTKI?????? Quote
luka1 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 no to Sprajt zostałam tylko ja na placu boju Quote
Ziutka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 luka1 napisał(a):widziałam to wczoraj A coś widziała :hmmmm: Quote
luka1 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 jest jakby mniejszy iwygląda jakby był zaniedbany Quote
Ziutka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Za siedmioma górami... Za siedmioma lasami... Za siedmioma morzami... A dalej to już nie wiem...:mdleje: Quote
luka1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wczoraj jadąc na działkę, na srodku ruchliwej ulicy, zobaczyła maleńkiego kotusia. Koteczek cudem unikał rozjechaniu - kierowcy ani mysleli zwolnić. Popędziłam prosto pod koła jakiegoś auta - ja duża to mnie nie odważyli sie rozjechać. Złapałam kotusia, a stojaca na poboczu i przygladająca się baba paluchem pokazuje drugiego. Złapałam drugiego kota i pytam czy jest ich wiecej - były tylko dwa. Póżniej zobaczyłam trzeciego - ten widocznie nie biegał tak szybko -zostały przednie łapinki i główka :-(. No i mam dwa kotusie, maleńkie jak guziczki, chudziutkie jak patyczki i strasznie kochane. Syn zamknął je na noc w piwnicy, dał im jeść na tacce styropianowej a one zjadły wszystko - i tacke też. Niestety nie mogę ich zostawić u siebie, moje 3 i 1/2 kota nie przyjmą malców do stada. SZUKAMY domu dla maluchów, dajcie znać jeśli ktoś wie co zrobić. Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Ziutka napisał(a):Za siedmioma górami... Za siedmioma lasami... Za siedmioma morzami... A dalej to już nie wiem...:mdleje: Był sobie domek, który bardzo chciał Sprayta i zadzwonili i wreszcie żyli długo i szczęśliwie Może tak być? Quote
Ziutka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 luka1 napisał(a):Był sobie domek, który bardzo chciał Sprayta i zadzwonili i wreszcie żyli długo i szczęśliwie Może tak być? Może po jutrzejszej wyborczej tak będzie :cool1: Quote
luka1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 niestety nikt nie pyta o Sprajta - taki miły psiak:shake: Quote
luka1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 jak bedę w schronisku to go" przez przypadek" wypuszczę nie sobie pogania :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 luka1 napisał(a):jak bedę w schronisku to go" przez przypadek" wypuszczę nie sobie pogania :evil_lol: Najlepsze są właśnie takie "przez przypadek" :evil_lol: Quote
luka1 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 lubię tego psiaka - wesoły mimo warunków w jakich żyje Quote
luka1 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 pewnie przydałby sie długi bieg po zdrowie Quote
luka1 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Sprajt kocha ludzi i ciagle wygląda ich przybycia Quote
luka1 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 wciąż wypatruje ludzi wchodzących do schroniska - niestety wakacje:-( Quote
Recommended Posts