Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To maleństwo było bezdomne.Tułało się i płakało. Jest w tej chwili w KSM w Jaworznie ale ma trafić do MYSŁOWIC, czyli na pewną śmierć:placz:DT potrzebny na gwałt:placz::placz:

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pomożemy w szukaniu domu dla maluszka, co napewno szybko się uda!!! mamy sporo chętnych na maluszki, ale trzeba je błyskawicznie zabrać ze straży aby nie pojechało do schronu gdzie umrze :placz:

straż dlatego nie wysyła do schronu szczeniaczków od razu, bo im żal - wiedzą, co się tam dzieje :-(:-(:-(

Posted

Ulaa napisał(a):
ale na gwałt czy na maluszka??

bo w tej drugiej sprawie to jutro z rana dzwonię na SM i zamawiam maluszka, żeby go nie odwozili!!

a o tą pierwszą wstydzę się pytać :oops:;)

kochana Halbina!!!!!!!!

Dzwoń z rana, zeby zdążyć Maluszka ocalić
Halbina jesteś wielka:loveu::loveu::loveu::loveu:
Jak Maluszek będzie bezpieczny,ruszamy zogłoszeniami!

Posted

halbina napisał(a):
jak na gwałt... to ja się piszę... :evil_lol:

bo w tej drugiej sprawie to jutro z rana dzwonię na SM i zamawiam maluszka, żeby go nie odwozili!!

kochana Halbina!!!!!!!!

Posted

problem w tym, że dostarczenie malucha musi nastąpić po godzinie 21.00... od jutra zaczynamy sprawdzać matury, weekend spędzam w szkole, do domu wpadam na krótki spacer, nawet nie mogę przewidzieć, o której dokładnie... dopiero po 21.00 pewne jest, że będę...

Posted

Ulaa napisał(a):

kochana Halbina!!!!!!!!

w pierwszym poście była informacja, że to transakcja wiązana... :mad: :evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
w pierwszym poście była informacja, że to transakcja wiązana... :mad: :evil_lol:

hehe jak panowie ze straży się dowiedzą, to na rękach przyniosą :diabloti:

Posted

Ulaa napisał(a):
kurcze!
kto pomoże???

Cioteczki z okolic potrzebne! Szkoda że jestem tak daleko:(

lunarmermaid Jest z Jaworzna, może pomoże?

Posted

Ulaa napisał(a):

kochana Halbina!!!!!!!!

o tą pierwszą też dzwoń do SM :evil_lol::evil_lol:

w razie draki ja jutro zagadam z TZtem... jak na parę dni to może wezmę malucha jak Halbinka ma pełne ręce roboty, ale nic nie obiecuję :oops:

Posted

Ulaa napisał(a):

szkoda, że nie założono wątku tej suni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110356 (z 4 maja)

ani 2 puchatym ślicznym kluseczkom znalezionym w chrzanowie na torach... miały może z 4 tygodnie i pojechały do olkusza :placz:
nie zdążyliśmy.

nigdy sobie tego nie wybaczę :placz:

ku... można je było od razu uśpić by do obozu zagłady trafiły-zarąbane lub zjedzone przez szczury

optymistyczne jest, że Halbina uratuje tego przed śmiercią! to mnie podnosi na duchu:placz: