oktawia6 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ulaa napisał(a): masz racje oktawia, ale byliśmy przekonani, że mamy chociaż dobę na znalezienie DT, tymczasem one pojechały do schronu już po kilku godzinach i nie poinformowano nas o tym :placz::angryy: ale świnie! mogli postawić ultimatum-ale rzucić słowo! widzisz jakie larwy z tych ludzi:angryy: Quote
Ulaa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 masz racje oktawia, ale byliśmy przekonani, że mamy chociaż dobę na znalezienie DT, tymczasem one pojechały do schronu już po kilku godzinach i nie poinformowano nas o tym :placz::angryy: Quote
Weronikaa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Maluszku kochany piekny !!! Musi się udać ! dziewczyny, to co z nim będzie? Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Najgorsze to ze one mialy zagwarantowany DT i wieczorkiem pani miala przyjsc po nie do lecznicy a w miedzy czasie zadzwonili z UM do schronu a ci przyjechali blyskawicznie. :mad::angryy: Quote
Weronikaa Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ada-jeje napisał(a):Najgorsze to ze one mialy zagwarantowany DT i wieczorkiem pani miala przyjsc po nie do lecznicy a w miedzy czasie zadzwonili z UM do schronu a ci przyjechali blyskawicznie. :mad::angryy: :placz: ale chyba ktoś go weźmie na DT..? :-( Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Maluszek z Myslowic ma zagwarantowany DT w Zabrzu tylko pytanie czy zdarzymy powiadomic SM i czy uda nam sie dograc sprawe dowozu szczeniaczka do Zabrza na 21.00. Quote
clockwork Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 pogadałam z TZtem.... i niestety halbinka musi jednak go wziąć.... za tydzień spoko, ale nie teraz... likwidujemy sklep i więcej nas nie ma w domu niż jesteśmy :shake: a słuchajcie- jakby go dowieźć do Katowic a ja drynknę do amikat i poproszę żeby go tam przejęła i koło 21szej dowiozła Halbiniastej :roll: czy jest tam ktoś wogóle zmotoryzowany w tamtych okolicach??? EDIT: apple z Jaworzna deklaruje zawieźć psiaka do Katowic,gdzie pracuje ale ma maleńkie dziecko i nie da rady wyrwać sie z domu wcześniej do straży miejskiej. Jeżeli ktoś podrzuci jej psiaka do domciu to ja już dzwonię do amikat z prośbą o przejęcie go w Katowicach ....... czy ktoś da radę o 13:00 dowieźć bąbla do apple???? Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 czy jest możliwość aby patrol dowiózł malca do Moniki pod dom ?? osoby które mają z nimi kontakt .....plisssss , Monika mówi że oni tam wiecznie przejeżdżają obok niej Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Słuchajcie , ja mogę zabrać malucha i zawieźć go do Halbinki, najwyżej przetrzymam go kilka godzin u siebie w domu Quote
madziorna Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 maggie1971 napisał(a):Słuchajcie , ja mogę zabrać malucha i zawieźć go do Halbinki, najwyżej przetrzymam go kilka godzin u siebie w domu Super... :multi: Dziękujemy... :calus: Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dajcie na PW namiary na apple to przedzwonie do SM ale musze miec juz jej adres albo lepiej nr. tel. Quote
clockwork Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 halo... załatwione-..... dowieźcie psiaka do apple a mąż amikat przejmie go w Katowicach i koło 21szej zawiezie do halbiny czy ktoś ma adres halbinki?? bo jej chyba nie ma na kompku a mam im podać ... Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No to już jak chcecie, kto ma go zabrać maluszka, licytacją?:eviltong: A tak an poważnie zaraz jadę do Katowic i mogłabym go odebrać również z Jaworzna. Quote
clockwork Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 maggie1971 napisał(a):Słuchajcie , ja mogę zabrać malucha i zawieźć go do Halbinki, najwyżej przetrzymam go kilka godzin u siebie w domu ale zabrałabyś go z Jaworzna czy z Katowic??? bo z Katosów może i mąż amikat :evil_lol: Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No i znowu posty skaczą, moja odpowiedź jest przed pytaniem :evil_lol: Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tylko czy to maleństwo tam dalej jest , trzeba by się dowiedzieć, no i dokładny adres by się przydał Quote
clockwork Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 maggie1971 napisał(a):No to już jak chcecie, kto ma go zabrać maluszka, licytacją?:eviltong: A tak an poważnie zaraz jadę do Katowic i mogłabym go odebrać również z Jaworzna. to jedź !!! odbierz go ty w takim razie i potwierdź :evil_lol: bo jak nikt nie podrzuci go japkowej (apple) to doopa zbita- ona nie da rady podjechać bo babcia do małej przychodzi na styk przed jej wyjazdem do pracy Quote
maggie1971 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jak mnie wkurzają te skaczące posty:mad::angryy: Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dawajcie namiar na aplle zeby zadzwonic do SM do Jaworzna i spytac czy maluch jeszcze tam jest i czy mogli by go podrzucic do apple ale potrzebny choc nr. tel do niej. Quote
clockwork Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ada masz PW Madziu- także odwołuję akcje apple-amikat skoro deklarujesz podjechać do Jaworzna :loveu::loveu: a co do schronu w Mysłowicach- cholewcia- czy nic z tą umieralnią nie można zrobić?? zobaczcie- tyle akcji przeciwko różnym umieralniom..... przyznaje nie jestem w temacie czy coś było robione, ale wiem co się tam dzieje... przecież bandyci nie mogą pozostać bezkarni do jasnej anielki :placz: Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Apple co prawda nie odbiera telefonu ale do 15.00 czekamy na odpowiedz z SM bo mniej wiecej o tej godzinie ma sie zglosic po malucha nowa wlascielka. :loveu: Quote
Alicja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wróciłam z psacerka ......czyli jak .....mały zostaje narazie w KSM i czeka o 15 na nowego właściciela ?? Czyli akcja odwołana ?? Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Niestety jak w wiekszosci schronow jestesmy bezsilni i tak tez wyglada sprawa w Myslowickim schronie. W schronach gdzie lapy trzyma TOZ z malymi wyjatkami nie ma poprawy. Mialam mozliwosc poznania dwoch przedstawicieli TOZ ktorzy dzialaja na terenie Jaworzna, o zgrozo nic dziwnego ze warunki w schronach sie nie poprawiaja. Ale najbardziej cieszy mnie fakt ze sa osoby z Jaworzna na dogo,jezeli te osoby chcialyby podjac z nami wspolprace bylo by super, bo my juz nie jestesmy w stanie obslugiwac jeszcze Jaworzna ale chetnie bedziemy pomagac i wspolpracowac tym byrdziej ze SM w Jaworznie rowniez jest tym tematem zainteresowana a wladze miasta dosc przychylne. Warto by wykorzystac ta szanse. Quote
Recommended Posts