Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulaa napisał(a):

masz racje oktawia, ale byliśmy przekonani, że mamy chociaż dobę na znalezienie DT, tymczasem one pojechały do schronu już po kilku godzinach i nie poinformowano nas o tym :placz::angryy:

ale świnie! mogli postawić ultimatum-ale rzucić słowo! widzisz jakie larwy z tych ludzi:angryy:

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masz racje oktawia, ale byliśmy przekonani, że mamy chociaż dobę na znalezienie DT, tymczasem one pojechały do schronu już po kilku godzinach i nie poinformowano nas o tym :placz::angryy:

Posted

Najgorsze to ze one mialy zagwarantowany DT i wieczorkiem pani miala przyjsc po nie do lecznicy a w miedzy czasie zadzwonili z UM do schronu a ci przyjechali blyskawicznie. :mad::angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Najgorsze to ze one mialy zagwarantowany DT i wieczorkiem pani miala przyjsc po nie do lecznicy a w miedzy czasie zadzwonili z UM do schronu a ci przyjechali blyskawicznie. :mad::angryy:

:placz: ale chyba ktoś go weźmie na DT..? :-(

Posted

Maluszek z Myslowic ma zagwarantowany DT w Zabrzu tylko pytanie czy zdarzymy powiadomic SM i czy uda nam sie dograc sprawe dowozu szczeniaczka do Zabrza na 21.00.

Posted

pogadałam z TZtem.... i niestety halbinka musi jednak go wziąć.... za tydzień spoko, ale nie teraz... likwidujemy sklep i więcej nas nie ma w domu niż jesteśmy :shake:

a słuchajcie- jakby go dowieźć do Katowic a ja drynknę do amikat i poproszę żeby go tam przejęła i koło 21szej dowiozła Halbiniastej :roll: czy jest tam ktoś wogóle zmotoryzowany w tamtych okolicach???

EDIT:
apple z Jaworzna deklaruje zawieźć psiaka do Katowic,gdzie pracuje ale ma maleńkie dziecko i nie da rady wyrwać sie z domu wcześniej do straży miejskiej. Jeżeli ktoś podrzuci jej psiaka do domciu to ja już dzwonię do amikat z prośbą o przejęcie go w Katowicach .......

czy ktoś da radę o 13:00 dowieźć bąbla do apple????

Posted

czy jest możliwość aby patrol dowiózł malca do Moniki pod dom ?? osoby które mają z nimi kontakt .....plisssss , Monika mówi że oni tam wiecznie przejeżdżają obok niej

Posted

maggie1971 napisał(a):
Słuchajcie , ja mogę zabrać malucha i zawieźć go do Halbinki, najwyżej przetrzymam go kilka godzin u siebie w domu

Super... :multi: Dziękujemy... :calus:

Posted

halo...

załatwione-..... dowieźcie psiaka do apple a mąż amikat przejmie go w Katowicach i koło 21szej zawiezie do halbiny

czy ktoś ma adres halbinki?? bo jej chyba nie ma na kompku a mam im podać ...

Posted

maggie1971 napisał(a):
Słuchajcie , ja mogę zabrać malucha i zawieźć go do Halbinki, najwyżej przetrzymam go kilka godzin u siebie w domu

ale zabrałabyś go z Jaworzna czy z Katowic??? bo z Katosów może i mąż amikat :evil_lol:

Posted

maggie1971 napisał(a):
No to już jak chcecie, kto ma go zabrać maluszka, licytacją?:eviltong:
A tak an poważnie zaraz jadę do Katowic i mogłabym go odebrać również z Jaworzna.

to jedź !!! odbierz go ty w takim razie i potwierdź :evil_lol:

bo jak nikt nie podrzuci go japkowej (apple) to doopa zbita- ona nie da rady podjechać bo babcia do małej przychodzi na styk przed jej wyjazdem do pracy

Posted

Dawajcie namiar na aplle zeby zadzwonic do SM do Jaworzna i spytac czy maluch jeszcze tam jest i czy mogli by go podrzucic do apple ale potrzebny choc nr. tel do niej.

Posted

Ada masz PW

Madziu- także odwołuję akcje apple-amikat skoro deklarujesz podjechać do Jaworzna :loveu::loveu:

a co do schronu w Mysłowicach- cholewcia- czy nic z tą umieralnią nie można zrobić?? zobaczcie- tyle akcji przeciwko różnym umieralniom..... przyznaje nie jestem w temacie czy coś było robione, ale wiem co się tam dzieje... przecież bandyci nie mogą pozostać bezkarni do jasnej anielki :placz:

Posted

Niestety jak w wiekszosci schronow jestesmy bezsilni i tak tez wyglada sprawa w Myslowickim schronie. W schronach gdzie lapy trzyma TOZ z malymi wyjatkami nie ma poprawy. Mialam mozliwosc poznania dwoch przedstawicieli TOZ ktorzy dzialaja na terenie Jaworzna, o zgrozo nic dziwnego ze warunki w schronach sie nie poprawiaja. Ale najbardziej cieszy mnie fakt ze sa osoby z Jaworzna na dogo,jezeli te osoby chcialyby podjac z nami wspolprace bylo by super, bo my juz nie jestesmy w stanie obslugiwac jeszcze Jaworzna ale chetnie bedziemy pomagac i wspolpracowac tym byrdziej ze SM w Jaworznie rowniez jest tym tematem zainteresowana a wladze miasta dosc przychylne. Warto by wykorzystac ta szanse.