Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na tym drugim wątku juz napisałam , jeżeli z tych maja przyjechac do mnie tylko 2 , 2 moge zabrac z tej wsi - na wątku było pare chętnych tymczasów - jutro cały dzien jestem w pracy - kontakt tylko tel

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, to jak z transportem?
wandul 66 może zabrać 4 szczeniaki łącznie.

2 zostały z tego wątku i na mojej wiosce jest 5:shake:

Gdybym ewentualnie wzięła do siebie jednego malucha z tego watku to jeden pojechałby do wandul 66 i 3 z mojej wsi.

To teraz jak z transportem 4 szczeniaków do wandul 66?
Są jakieś pomysły?
Ktoś może jedzie w tym kierunku?

Posted

Reno2001 zaoferowała transport do wandul 66 w sobote za zwrotem kosztów...
Trzeba jakąś zbiórkę zorganizować.
Bazarki postaram sie jutro wystawić jakieś.
[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Red][B]KASA PILNIE POTRZEBNA NA WYRWANIE DZIECI Z KOSZMARU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

Posted

2 podobno znalazły domki (do potwierdzenia dziś), 2 zostały i wandul 66 zaoferowała DT:loveu:. Mama bidna potrzebuje sterylizacji i szukamy powoli DT..
Ale wiadomo jak jest z dorosłym psem - ciężka sprawa:shake:...

Są też inne, potrzebujące pomocy szczeniaki, jakieś 40km od tych:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10142373#post10142373[/url]

wandul 66 może wziąć czwórkę dzieciaków do siebie i potrzebujemy dla nich transportu do Bytomia.
Wykombinowałam, żeby pojechał jeden z tego wątku do mnie, jeden do wandul 66, wraz z 3 tych drugich.
Tak kombinuję, ponieważ nie mogę wziąć do siebie niestety starszego szczeniaka... Te z drugiego wątku maja ok. 4 miesiące.:shake:

Posted

Karilka - jeśli wandul nie ma nic przeciwko daj do niej 4 tych starszych.
Z młodszych: dwa mają dom, jeden do Ciebie, jeden do mnie. Starszego nie wezmę, bo mam już swoje dorosłe psy plus 7-miesięcznego tymczasa. Malucha upchnę.

Posted

Czyli co robimy z transportem?

Jeden do Karliki w sobotę, do Tomaszowa, czy bezpośrednio do Ciebie Karlika? I na którą, muszę wiedzieć, będę myśleć.

bazyliah drugi Do Warszawy? Tu może być problem.

Posted

ocelot jadę z ruda76 do schroniska na ta 11 ale tylko na "chwilę", nie wiem ile ta "chwila" ma trwać:roll:.
Ruda76 zgodziła się malucha wziąć w drodze powrotnej;), więc transport do Tomaszowa by sie przydał. Dokładniej nie wiem na którą ale szacuję, że ok. 12 - 13 (tu musi wypowiedzieć się ruda76)

Posted

[quote name='emilia2280']Sluzé kasá. Zmykam na dzis ale jutro poczytam wátek. Czy wszystkie maluchy majá DT u Wandul66? I co z mamusiá? Zaplacé za jej sterylké.[/quote]

Dziękujemy

Posted

[quote name='ocelot']Czyli co robimy z transportem?

Jeden do Karliki w sobotę, do Tomaszowa, czy bezpośrednio do Ciebie Karlika? I na którą, muszę wiedzieć, będę myśleć.

bazyliah drugi Do Warszawy? Tu może być problem.[/quote]

Drugi do Warszawy. Z tym, że TŻ w ten weekend jest uziemiony z dalszymi wyjazdami a ja nie mam prawa jazdy :roll:

Także szukamy transportu do wandul i do mnie.

Posted

Przejrzałam właśnie wątek. Ile się tu wydarzyło od wczoraj. :-o

Karilka i Bazyliah, dziękuję za DT dla maluchów.
Emilia, dziękuję za deklarację pieniędzy na sterylkę suni.
Rozumiem, że sunia zostaje na DT w Teofilowie.

Jeśli chodzi o szybką kasę, ja mam 149 zł z bazarku na tomaszowski schron. Jeśli wszyscy się zgodzą, mogę część przeznaczyć na te psiaki.

No i zostaje transport do Warszawy. :splat:Szkoda, że nie ma mnie w ten weekend. Jadę na mazury - rodzinna uroczystość. Inaczej pojechałabym po psiaka. Czy ktoś już prosił na transportowym o przewiezienie psiaka?

Posted

tylko ja nie jade do centrum a w okolice lotniska:roll:jesli ktos bedzie mogł go podjechac rano i odebrac to go podwiozę ale jesli nie to bedzie problem bo jadę busem z towarem i nie bedę mogła nigdzie go podwieźc:roll:

Posted

[quote name='ruda76']tylko ja nie jade do centrum a w okolice lotniska:roll:jesli ktos bedzie mogł go podjechac rano i odebrac to go podwiozę ale jesli nie to bedzie problem bo jadę busem z towarem i nie bedę mogła nigdzie go podwieźc:roll:[/quote]

W jakich godzinach będziesz na lotnisku?

Posted

Ocelot, to wiesz już, które psiaki znalazły dom?
Czekoladka znalazła?

Przydałby mi sie kolor psiaka taki, zeby nie wtapiał mi sie w wykładzine bo takiego to zadeptać łatwo jak sie położy.
Czekoladka lub ten jasny byliby najlepszymi kandydatami.
Ale jak znalazły domki to czarnuszek również mile widziany;).

Posted

[quote name='Karilka']Ocelot, to wiesz już, które psiaki znalazły dom?
Czekoladka znalazła?

Przydałby mi sie kolor psiaka taki, zeby nie wtapiał mi sie w wykładzine bo takiego to zadeptać łatwo jak sie położy.
Czekoladka lub ten jasny byliby najlepszymi kandydatami.
Ale jak znalazły domki to czarnuszek również mile widziany;).[/quote]

Suczki zostały