wandul 66 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 na tym drugim wątku juz napisałam , jeżeli z tych maja przyjechac do mnie tylko 2 , 2 moge zabrac z tej wsi - na wątku było pare chętnych tymczasów - jutro cały dzien jestem w pracy - kontakt tylko tel Quote
ZUZANNA11 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Tak, dokładnie. Tamte szczeniaki też bardzo potrzebują DT...:( Quote
Karilka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobra, to jak z transportem? wandul 66 może zabrać 4 szczeniaki łącznie. 2 zostały z tego wątku i na mojej wiosce jest 5:shake: Gdybym ewentualnie wzięła do siebie jednego malucha z tego watku to jeden pojechałby do wandul 66 i 3 z mojej wsi. To teraz jak z transportem 4 szczeniaków do wandul 66? Są jakieś pomysły? Ktoś może jedzie w tym kierunku? Quote
Karilka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Reno2001 zaoferowała transport do wandul 66 w sobote za zwrotem kosztów... Trzeba jakąś zbiórkę zorganizować. Bazarki postaram sie jutro wystawić jakieś. [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Red][B]KASA PILNIE POTRZEBNA NA WYRWANIE DZIECI Z KOSZMARU![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Karilka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 No to teraz skupmy się na transporcie do wandul 66 maluszka i liczmy na to, że moze jakims cudem uda sie znaleźć im domki do soboty.:shake: Quote
emilia2280 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Sluzé kasá. Zmykam na dzis ale jutro poczytam wátek. Czy wszystkie maluchy majá DT u Wandul66? I co z mamusiá? Zaplacé za jej sterylké. Quote
Karilka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 2 podobno znalazły domki (do potwierdzenia dziś), 2 zostały i wandul 66 zaoferowała DT:loveu:. Mama bidna potrzebuje sterylizacji i szukamy powoli DT.. Ale wiadomo jak jest z dorosłym psem - ciężka sprawa:shake:... Są też inne, potrzebujące pomocy szczeniaki, jakieś 40km od tych: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10142373#post10142373[/url] wandul 66 może wziąć czwórkę dzieciaków do siebie i potrzebujemy dla nich transportu do Bytomia. Wykombinowałam, żeby pojechał jeden z tego wątku do mnie, jeden do wandul 66, wraz z 3 tych drugich. Tak kombinuję, ponieważ nie mogę wziąć do siebie niestety starszego szczeniaka... Te z drugiego wątku maja ok. 4 miesiące.:shake: Quote
Bazyliah Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Karilka - jeśli wandul nie ma nic przeciwko daj do niej 4 tych starszych. Z młodszych: dwa mają dom, jeden do Ciebie, jeden do mnie. Starszego nie wezmę, bo mam już swoje dorosłe psy plus 7-miesięcznego tymczasa. Malucha upchnę. Quote
ocelot Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Czyli co robimy z transportem? Jeden do Karliki w sobotę, do Tomaszowa, czy bezpośrednio do Ciebie Karlika? I na którą, muszę wiedzieć, będę myśleć. bazyliah drugi Do Warszawy? Tu może być problem. Quote
Karilka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ocelot jadę z ruda76 do schroniska na ta 11 ale tylko na "chwilę", nie wiem ile ta "chwila" ma trwać:roll:. Ruda76 zgodziła się malucha wziąć w drodze powrotnej;), więc transport do Tomaszowa by sie przydał. Dokładniej nie wiem na którą ale szacuję, że ok. 12 - 13 (tu musi wypowiedzieć się ruda76) Quote
ocelot Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='emilia2280']Sluzé kasá. Zmykam na dzis ale jutro poczytam wátek. Czy wszystkie maluchy majá DT u Wandul66? I co z mamusiá? Zaplacé za jej sterylké.[/quote] Dziękujemy Quote
Bazyliah Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='ocelot']Czyli co robimy z transportem? Jeden do Karliki w sobotę, do Tomaszowa, czy bezpośrednio do Ciebie Karlika? I na którą, muszę wiedzieć, będę myśleć. bazyliah drugi Do Warszawy? Tu może być problem.[/quote] Drugi do Warszawy. Z tym, że TŻ w ten weekend jest uziemiony z dalszymi wyjazdami a ja nie mam prawa jazdy :roll: Także szukamy transportu do wandul i do mnie. Quote
GrubbaRybba Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Przejrzałam właśnie wątek. Ile się tu wydarzyło od wczoraj. :-o Karilka i Bazyliah, dziękuję za DT dla maluchów. Emilia, dziękuję za deklarację pieniędzy na sterylkę suni. Rozumiem, że sunia zostaje na DT w Teofilowie. Jeśli chodzi o szybką kasę, ja mam 149 zł z bazarku na tomaszowski schron. Jeśli wszyscy się zgodzą, mogę część przeznaczyć na te psiaki. No i zostaje transport do Warszawy. :splat:Szkoda, że nie ma mnie w ten weekend. Jadę na mazury - rodzinna uroczystość. Inaczej pojechałabym po psiaka. Czy ktoś już prosił na transportowym o przewiezienie psiaka? Quote
Karilka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Łódź - Wawa to czesta trasa. Powinien sie szybko taki transport znaleźć. Quote
Bazyliah Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 GrubbaRybba - zamieść w tytule wątku, że transport poszukiwany! Na transportowy mało ludzi wchodzi. Quote
ruda76 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Karilka']Łódź - Wawa to czesta trasa. Powinien sie szybko taki transport znaleźć.[/quote] jade do W-wy w poniedziałek Quote
GrubbaRybba Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Bazyliah']GrubbaRybba - zamieść w tytule wątku, że transport poszukiwany! Na transportowy mało ludzi wchodzi.[/quote] Zmieniłam. Oby pomogło. Quote
ocelot Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='ruda76']jade do W-wy w poniedziałek[/quote] A czy maluch od soboty mógłby do poniedziałku zostać u Ciebie? Domek znalazły dwa pieski Quote
ruda76 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 tylko ja nie jade do centrum a w okolice lotniska:roll:jesli ktos bedzie mogł go podjechac rano i odebrac to go podwiozę ale jesli nie to bedzie problem bo jadę busem z towarem i nie bedę mogła nigdzie go podwieźc:roll: Quote
Bazyliah Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='ruda76']tylko ja nie jade do centrum a w okolice lotniska:roll:jesli ktos bedzie mogł go podjechac rano i odebrac to go podwiozę ale jesli nie to bedzie problem bo jadę busem z towarem i nie bedę mogła nigdzie go podwieźc:roll:[/quote] W jakich godzinach będziesz na lotnisku? Quote
Karilka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ocelot, to wiesz już, które psiaki znalazły dom? Czekoladka znalazła? Przydałby mi sie kolor psiaka taki, zeby nie wtapiał mi sie w wykładzine bo takiego to zadeptać łatwo jak sie położy. Czekoladka lub ten jasny byliby najlepszymi kandydatami. Ale jak znalazły domki to czarnuszek również mile widziany;). Quote
ocelot Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Karilka']Ocelot, to wiesz już, które psiaki znalazły dom? Czekoladka znalazła? Przydałby mi sie kolor psiaka taki, zeby nie wtapiał mi sie w wykładzine bo takiego to zadeptać łatwo jak sie położy. Czekoladka lub ten jasny byliby najlepszymi kandydatami. Ale jak znalazły domki to czarnuszek również mile widziany;).[/quote] Suczki zostały Quote
Recommended Posts