Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiosna']jest u mnie wolne miejsce w płatnym DT, link jest w podpisie.[/quote]

Wiosna ale ja nie wiem czy damy radę utrzymać mamusię piesków. Poczekaj do jutr niech więcej osób się wypowie. GrubbaRybba zmieni tytuł wątku i zobaczymy czy ktoś nam pomoże w kosztach.

Posted

[quote name='wandul 66']a czekoladka jeszcze nie poszła? a domki juz sie szykowały?[/quote]
Miała iść na DT do karliki, ale Marta w sobotę pracowała i nie mogła ją na 12 przywieźć. Domek nadal zainteresowany. Na razie mała jest na podwórku nie są to luksusy, ale nie grozi jej niebezpieczeństwo wielkie. Gorzej z mamą szczeniaków, bo ona ciągle pod płotem

Posted

rozumiem, doskonale wiem, jak to wygląda..

Ja niestety mam teraz u siebie 7 psów, 8 'zamówiony' na tymczas, więc finansowo nie wyrobię, aby wziąść psa bezpłatnie.
Zdaje się jednak, że troszkę łatwiej jest uzbierać pieniądze, niż znależć u kogoś jeszcze wolne miejsce - dlatego właśnie się odezwałam, bo miejsce jest.
Nie chcę się w żaden sposób wciskać tutaj, zobaczyłam po prostu temat, że DT potrzebny pilnie, więc napisałam..

Posted

Wiosna dla mnie to jest super propozycja, ale sama psiaka mimo chęci nie utrzymam. Trzymaj miejsce kilka dni choć, może ktoś jeszcze pomoc zdeklaruje;)

Posted

Wiosna, z nieba mi spadasz- ja zawsze szukam DT platnego! juz bukuje pierwsze miejsce, poproszé. chétnié odstápié tu suni jesli uzbierajá isé fundusze- jesli nie, mam kolejne psiaki chétne.

Co do mamusi- dam 50zl za m-c na sunké. ona malutka chyba to 200zl z tego co widze, chyba ze sié rábnélam z tym.

Posted

[quote name='wandul 66']moja malizna nazywa sie teraz Zuzia - domek zachwycony , obiecał sie zalogowac i fotki wstawiać!!![/quote]

Cudowne wiadomości :multi::multi::multi:
A jednak Zuzia to szczęśliwe imię. Już kolejna Zuzia z Tomaszowa i kolejna ekspresowa adopcja. :razz:

Posted

Wracam do Czekoladki i domku dla niej.

Mam osobę, która sprawdzi domek, ale dopiero po długim weekendzie.
Wczoraj jednak rozmawiałam z domkiem i wydaje się OK. Osoba odpowiedzialna, wrażliwa na krzywdę zwierząt. No i sama nie wiem. Bez sensu jest bowiem trzymać małą na podwórku, gdy chętny domek czeka.
Co myślicie?

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Wracam do Czekoladki i domku dla niej.

Mam osobę, która sprawdzi domek, ale dopiero po długim weekendzie.
Wczoraj jednak rozmawiałam z domkiem i wydaje się OK. Osoba odpowiedzialna, wrażliwa na krzywdę zwierząt. No i sama nie wiem. Bez sensu jest bowiem trzymać małą na podwórku, gdy chętny domek czeka.
Co myślicie?[/quote]

Najlepiej jakby ktoś w najbliszych dniach sprawdził domek i jakby wszystko było OK to mała do domku by poszła...

Tylko...:roll:

Kto spradzi domek ?

Kto czekoladkę zawiózł do Pabianic ?

Posted

Ustaliłyśmy z Ocelot, że ona zadzwoni do zainteresowanej dziewczyny i umówi się z nią w Tomaszowie, dzoewczyna bowiem jest gotowa przyjechać. Tam Ocelot ją przepyta i opowie o psie. Jak wszystko będzie OK, pojadą do Teofilowa i dziewczyna zabierze sunię.

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Halbina jest tak...

...ze szczeniakami sparawa opanowana.

Tylko jeszcze mamuśka pilnie potrzebuje DT lub DS. :([/quote]
wiem, ale ja nie mogę pomóc przy dorosłych... :roll:

Posted

[quote name='mtf zalesie']dla dt mamuski 50 zl miesiecznie deklaruje[/quote]

Bardzo dziekujemy.

czyli mamy deklarację na 130 zl. miesięcznie, brak nam tylko 70 zł.

Sunia nie może być wysterylizowana, bo nie ma jej gdzie przechować. Mama Mart nie zgadza się, aby Sunia była u nich na podwórku:shake:

Posted

[quote name='halbina']rozmawiałyście z Murką może?[/quote]

Nie. Ale problemem są w takiej sytuacji finanse. Na razie mamy 130 zł. deklaracji. Same suni nie utrzymamy niestety.

Posted

A ja sie nieśmiało przypomnę o pieniądze za transport.
Poza 30zł od Tuski nie dostałam nic więcej oprócz deklaracji. A teraz cisza w tej sprawie...
Blokowane są tym samym moje następne transporty, bo ja nie mam tyle pieniędzy, żeby za wszystkie wykładac a potem w nieskończonośc czekac na zwrot.
Brakuje jeszcze 80zł.