blue.berry Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 no to ja umawiam pannice na wizytę. zgodnie z nasza rozmowa albo na piatek albo na wtorek. Quote
gamoń Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aga jest dzisiaj do 20.00 w aptece ,więc nie mogła pojechac na wizytę do Wawra na 18.00.Sama zadzwoni na Książęcą ,gdzie przyjmuje Janicki na wyjęcie gwoździa.Luskę trzeba bedzie uspic aby pozbyc sie tego metalu.Więc w przyszlym tygodniu zaciskajcie pazurki.Luska to straszny tchórz a histeryk jeszcze większy.Ostatnie niusy to takie ,ze jak dotąd Lusia nie wchodziła na łóżko ale teraz rozwala sie po całości ,więc trzeba bedzie zejśc do parteru (na podłoge) .Oczywiście kto ma zejść no bo chyba nie Luśka:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Moze ktoś ma nowe fotki sunieczki? Quote
Saphira Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Lucy Kochanie Nasze :calus:Wstajemy :multi:, myjemy ząbki :turn-l: , idziemy na spacerek :painting: . Wracamy i pijemy coś na rozgrzewkę :drinking:, no i jemy :sabber:śniadanko. Quote
gamoń Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 W środę Luśka ma mieć zabieg -wyjecie gwoździa.Będzie biedna ,bo zabieg o 18.30 i nie może nic jesć cały dzionek. Mam nadzieję ,że będzie duża poprawa w usunięciu tego cholerstwa. Trzymajcie kciuki za Lusię. Quote
blue.berry Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 mocno trzymamy kciuki za Lusie. gamon - mam dla suni przeznaczona jakas kwote - moge ja wplacic na konto ale pomyslalam sobie ze moze prosciej byloby dac ją wam do reki (nie lubie jak pieniadz bez sensu krazy po bankach) - moze mama gamoniowa mogłaby podejsc jakos do mnie, ale bysmy sie gdzies w pol drogi spotkaly? Quote
gamoń Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Odpowiada mama gamoń.Jestem w pracy do 15,40.Mogę w kazdy dzień podjechac np.jedną stację lub mogę się spotkac w tym samym miejscu co wtedy przy kolporterze ,wiec czekam na kontakt. Quote
Aga_Mazury Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Gamonie a ja Was błagam o jakiekolwiek faktury... :modla: Niedługo dzieciom nie będę miała co dać jeść... tyle Lucy ze mnie ciągnie :cool3: Quote
gamoń Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Aga faktura jest do odebrania na Kosiarzy za konsultacje u Bisenica .Aga nie ma kiedy po nią pojechać (czasu jej brakuje-stoi 8 godzin w aptece a potem rozkręca apteke internetową) a to od nas kawał drogi).W tym tygodniu będzie sie starała ,w srodę z Ksiązecej poprosimy zeby wypisali. Quote
Saphira Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wieczorny spacerek :painting:, no i kolacyjka :sabber:, oczywiście przy świecach:candle: i doborowym towarzystwie :drink1:. Prosimy nie palić.....:smokin: Quote
gamoń Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Luśka jedzie na operację.Proszę o kciuki. Dziękujemy cioci Inie za pomoc finansową dla Lusi.Otrzymała od cioteczki 300 zł .Jeszcze raz całusy ciociu. Beata Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Zapewniam Cię Gamoniu, że bardzo mocno trzymamy kciuki i czekamy na wieści. Quote
Saphira Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Czekamy .:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gamoń Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Aga --w poniedziałek Aga wyślę Ci FV na 150 zł i 230 zł. O Luśce napisze Aga ,bo ja jej od środy nie widziałam. Quote
gamoń Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Luska zabieg zniosła swietnie. Za 2 tygodnie zdjecie szwów. Ciężko na razie mówić o poprawie bo widać, że noga trochę ją boli, ale za kilka dni powinniśmy zobaczyć różnice Dla ciekawskich zagadka... Czego jest najwięcej na trawniku w okolicach mieszkania gamoni? :angryy::angryy::angryy: odp. Kawałków kołderki wyrywanych przez Lusię. Naliczyłam już 11 :crazyeye: Quote
kasia_r Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='gamoń'] Dla ciekawskich zagadka... Czego jest najwięcej na trawniku w okolicach mieszkania gamoni? :angryy::angryy::angryy: odp. Kawałków kołderki wyrywanych przez Lusię. Naliczyłam już 11 :crazyeye:[/quote] Kachane Gamonie, a czego miało by być więcej? no chyba nie kup :roll: :evil_lol: Pozdrawiamy bardzo bardzo mocno Quote
ediiiii Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ucichło coś w temacie:cool1: a ludki śledzą... Quote
Recommended Posts