malicja Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 o kurcze, naprawde :crazyeye: byloby wspaniale! :multi: Quote
lidka_park Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 majuska napisał(a):Ojej , co za wiadomość!!!!:multi: Wreszcie Lipi!!! ( czemu aż za miesiąc? ;):mad: ) Nie wiem dokładnie czemu, w każdym bądź razie pani mówi że dopiero po wakacjach. Narazie czekamy na wizytę przedadpcyjną. Oby było wszystko dobrze. Quote
zuzlikowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 lidka_park napisał(a):Nie wiem dokładnie czemu, w każdym bądź razie pani mówi że dopiero po wakacjach. Narazie czekamy na wizytę przedadpcyjną. Oby było wszystko dobrze. Lidko...i jak z wizytą przedadopcyjną? ...Pani bardzo na Lipunię napalona...pisała do mnie kilkakrotnie...niech okaże się,ze to jest jej domek...tak na to maleństwo zasłużyło.:oops: Quote
majuska Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Trzymamy, trzymamy cały czas za Czupurka kochanego!!!!:thumbs: Quote
majuska Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No jak tam Czupur?? Mam nadzieję, że wreszcie sie uda... Quote
lidka_park Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='zuzlikowa']Lidko...i jak z wizytą przedadopcyjną? ...Pani bardzo na Lipunię napalona...pisała do mnie kilkakrotnie...niech okaże się,ze to jest jej domek...tak na to maleństwo zasłużyło.:oops: Z tego co wiem to wizyty jeszcze nie było, bo pani gdzieś wyjechała. Tez mam wielka nadzieję, że bedzie dobrze. Lipi w tygodniu została wystarylizowana. Quote
malicja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 wiadomo co z domkiem dla Lipi? to moja 2 ulubienica z Dogo, pierwsza-Janeczka-juz jest w nowym domku. Mam nadzieje, ze Lipi tez sie poszczesci.. Quote
majuska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Wszyscy tu czekamy na wieści.......:roll: Quote
lidka_park Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Cioteczki, w piatek była wizyta przedadopcyjna... Nasz czupurek niebawem będzie miał nowy domek :multi: Quote
majuska Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Strasznie się cieszę, ale skakać pod niebo to będe dopiero jak niunia już będzie się na swojej kanapce wylegiwać:lol: Quote
zuzlikowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 lidka_park napisał(a):Cioteczki, w piatek była wizyta przedadopcyjna... Nasz czupurek niebawem będzie miał nowy domek :multi: Bardzo się cieszę! Niech Czupurek kochany we własnych pieleszach i z własnymi ludźmi do kochania i miziania wyląduje! Mocno trzymam kciuki!:loveu::loveu::loveu::loveu: ...Lidka,a napisz coś o domku...ciekawość zjada,gdzie to nasze dziewczę będzie szczęścia zażywało!:roll: Quote
malicja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zglosilam sie do mnie osoba, ktora wykupila na adopcje.org opce "wykop" dla Lipii. Przyszedl jej kod aktywujacy, wiecie moze gdzie go wpisac??? Quote
lidka_park Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 zuzlikowa napisał(a):Bardzo się cieszę! Niech Czupurek kochany we własnych pieleszach i z własnymi ludźmi do kochania i miziania wyląduje! Mocno trzymam kciuki!:loveu::loveu::loveu::loveu: ...Lidka,a napisz coś o domku...ciekawość zjada,gdzie to nasze dziewczę będzie szczęścia zażywało!:roll: cioteczko, ja niestety nic nie wiem na wizycie osobiście była Aga-Mazury, więc musze się podpytać ;) Quote
lidka_park Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 malicja napisał(a):zglosilam sie do mnie osoba, ktora wykupila na adopcje.org opce "wykop" dla Lipii. Przyszedl jej kod aktywujacy, wiecie moze gdzie go wpisac??? nie mam pojęcia o co wogóle chodzi z tym "wykopem" :crazyeye: Quote
malicja Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 lidka_park napisał(a):nie mam pojęcia o co wogóle chodzi z tym "wykopem" :crazyeye: wykupujac ta opcje ogloszenie danego psa wisi tak dlugo na 1 miejscu swojego wojewodztwa dopoki nie zostanie "wykopane" przez inne ogloszenie :p nie mam pojecia jak uaktywnic ta opcje :cool1: Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 lidka_park napisał(a):cioteczko, ja niestety nic nie wiem na wizycie osobiście była Aga-Mazury, więc musze się podpytać ;) Pytaj kochana,pytaj...już najwyższy czas na baaaardzo dobry domek dla Cupurka malastego!...niecierpliwie czekam na wieści! Quote
zuzlikowa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 majuska napisał(a):I ja, i ja, wrzesień tuż, tuż.... Ja też chciałabym wiedzieć...co z domkiem dla Lipuni? Quote
Recommended Posts