Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Ojej , co za wiadomość!!!!:multi:
Wreszcie Lipi!!! ( czemu aż za miesiąc? ;):mad: )

Nie wiem dokładnie czemu, w każdym bądź razie pani mówi że dopiero po wakacjach. Narazie czekamy na wizytę przedadpcyjną. Oby było wszystko dobrze.

Posted

lidka_park napisał(a):
Nie wiem dokładnie czemu, w każdym bądź razie pani mówi że dopiero po wakacjach. Narazie czekamy na wizytę przedadpcyjną. Oby było wszystko dobrze.

Lidko...i jak z wizytą przedadopcyjną?
...Pani bardzo na Lipunię napalona...pisała do mnie kilkakrotnie...niech okaże się,ze to jest jej domek...tak na to maleństwo zasłużyło.:oops:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Lidko...i jak z wizytą przedadopcyjną?
...Pani bardzo na Lipunię napalona...pisała do mnie kilkakrotnie...niech okaże się,ze to jest jej domek...tak na to maleństwo zasłużyło.:oops:

Z tego co wiem to wizyty jeszcze nie było, bo pani gdzieś wyjechała.
Tez mam wielka nadzieję, że bedzie dobrze.

Lipi w tygodniu została wystarylizowana.

• 2 weeks later...
Posted

lidka_park napisał(a):
Cioteczki, w piatek była wizyta przedadopcyjna...
Nasz czupurek niebawem będzie miał nowy domek :multi:

Bardzo się cieszę! Niech Czupurek kochany we własnych pieleszach i z własnymi ludźmi do kochania i miziania wyląduje! Mocno trzymam kciuki!:loveu::loveu::loveu::loveu:

...Lidka,a napisz coś o domku...ciekawość zjada,gdzie to nasze dziewczę będzie szczęścia zażywało!:roll:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Bardzo się cieszę! Niech Czupurek kochany we własnych pieleszach i z własnymi ludźmi do kochania i miziania wyląduje! Mocno trzymam kciuki!:loveu::loveu::loveu::loveu:

...Lidka,a napisz coś o domku...ciekawość zjada,gdzie to nasze dziewczę będzie szczęścia zażywało!:roll:

cioteczko, ja niestety nic nie wiem
na wizycie osobiście była Aga-Mazury, więc musze się podpytać ;)

Posted

malicja napisał(a):
zglosilam sie do mnie osoba, ktora wykupila na adopcje.org opce "wykop" dla Lipii. Przyszedl jej kod aktywujacy, wiecie moze gdzie go wpisac???

nie mam pojęcia o co wogóle chodzi z tym "wykopem" :crazyeye:

Posted

lidka_park napisał(a):
nie mam pojęcia o co wogóle chodzi z tym "wykopem" :crazyeye:

wykupujac ta opcje ogloszenie danego psa wisi tak dlugo na 1 miejscu swojego wojewodztwa dopoki nie zostanie "wykopane" przez inne ogloszenie :p nie mam pojecia jak uaktywnic ta opcje :cool1:

Posted

lidka_park napisał(a):
cioteczko, ja niestety nic nie wiem
na wizycie osobiście była Aga-Mazury, więc musze się podpytać ;)

Pytaj kochana,pytaj...już najwyższy czas na baaaardzo dobry domek dla Cupurka malastego!...niecierpliwie czekam na wieści!