Agappe Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 tak powróciłam do tych zimowych zdjęć.. i powiem szczerze, że już zatęskniłam za zimą.. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Śnieg, mrozik - tak. Ale nie te roztopy...br... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Hej, dziewczyny! Znowu Was trzeba wyciągać za uszy na DGM...? pzdr. Quote
bety Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ano, wiosna przyszła i zaczęły się roboty "ziemne", tylko że pogoda nie dopisuje. No i tak poza tym nic się nie dzieje, to sobie tylko czytam tu i tam. Dogo nam się znowu zmieniło, powróciły łapki / ogniki i wogóle z godziny na godzinę inaczej wygląda. Czekam jak to finalnie będzie wyglądać i czy będzie działać (nareszcie). Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dostałam info od Administracji, że trwaja prace, aby nam było lepiej. Wierzę, że jeszcze Dogo naprawdę będzie działała jak burza, bez przestojów, awarii i zawieszeń:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Asiaczek']Dostałam info od Administracji, że trwaja prace, aby nam było lepiej. Wierzę, że jeszcze Dogo naprawdę będzie działała jak burza, bez przestojów, awarii i zawieszeń:) Pzdr.[/QUOTE]Na co oni Ci te info przesłali? Ja nic nie dostałąm Quote
Zuza i Noddy Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Izabela124.']Na co oni Ci te info przesłali? Ja nic nie dostałąm[/QUOTE] Ja dostałam dzisiaj tej newsletter. Quote
Korenia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [quote name='Izabela124.']Na co oni Ci te info przesłali? Ja nic nie dostałąm[/QUOTE] Na maila przysyłają :) Quote
Agappe Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Korenia']Na maila przysyłają :)[/QUOTE] ciekawe rzeczy piszecie ;) ciekawe jakiego ja maila podala 7 lat temu jak sie rejestrowałam ;p bo na pewno nie tego, którego używam :roll: bo nic nie dostaje Quote
gosiaja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Agappe']ciekawe rzeczy piszecie ;) ciekawe jakiego ja maila podala 7 lat temu jak sie rejestrowałam ;p bo na pewno nie tego, którego używam :roll: bo nic nie dostaje[/QUOTE] na tego co się rejestrowałaś Quote
Agappe Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='gosiaja']na tego co się rejestrowałaś[/QUOTE] no właśnie, tyle że to było 7 lat temu.. a moja pamięc tak daleko nie sięga Quote
Korenia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Agappe']no właśnie, tyle że to było 7 lat temu.. a moja pamięc tak daleko nie sięga[/QUOTE] Maila trza miec ciągle teego samego :P Quote
bety Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='Agappe']no właśnie, tyle że to było 7 lat temu.. a moja pamięc tak daleko nie sięga[/QUOTE] No nie no skleroza w tym wieku?!?!?!?!?!??!? Hi hi hi. Pzdr Quote
Agappe Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='bety']No nie no skleroza w tym wieku?!?!?!?!?!??!? Hi hi hi. Pzdr[/QUOTE] jakoś tak jak przekroczyłam granice 18 lat już sie pojawiła :roll: Quote
bety Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='Agappe']jakoś tak jak przekroczyłam granice 18 lat już sie pojawiła :roll:[/QUOTE] Ooo rany - to zacznij wzmacniać swój mózg jakimiś specyfikami na pamięć bo za parę lat zapomnisz, że "urzędujesz" na dogo.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj ciężko pracowałam na działce i nie mam siły :shake:. Jutro poodwiedzam Wasze galerie i wstawię kilka fotek, w tym zagadkę ornitologiczną - tak więc przygotujcie się, postudiujcie atlasy ornitologiczne ze szczególnym uwzględnieniem działu "ptaki drapieżne". :cool3: Pzdr Quote
gosiaja Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='Agappe']no właśnie, tyle że to było 7 lat temu.. a moja pamięc tak daleko nie sięga[/QUOTE] to może po prostu zmienić w profilu maila [quote name='bety']Ooo rany - to zacznij wzmacniać swój mózg jakimiś specyfikami na pamięć bo za parę lat zapomnisz, że "urzędujesz" na dogo.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj ciężko pracowałam na działce i nie mam siły :shake:. Jutro poodwiedzam Wasze galerie i wstawię kilka fotek, w tym zagadkę ornitologiczną - tak więc przygotujcie się, postudiujcie atlasy ornitologiczne ze szczególnym uwzględnieniem działu "ptaki drapieżne". :cool3: Pzdr[/QUOTE] atlas w ręku i czekam :) Quote
jamnicze Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 "ptaki drapieżne", to chyba nie moja działka, ale z chęcią pooglądam i poczytam jak się inni męczą :) Quote
Agappe Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [quote name='bety'] Dzisiaj ciężko pracowałam na działce i nie mam siły :shake:. Jutro poodwiedzam Wasze galerie i wstawię kilka fotek, w tym zagadkę ornitologiczną - tak więc przygotujcie się, postudiujcie atlasy ornitologiczne ze szczególnym uwzględnieniem działu "ptaki drapieżne". :cool3: Pzdr[/QUOTE] a wikipedia nie wystarczy? ;) <to zapraszam do siebie jutro.. skończyłam wstawiać Berlin.. w końcu..> Quote
bety Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='gosiaja'] atlas w ręku i czekam :)[/QUOTE] :happy1: [quote name='jamnicze']"ptaki drapieżne", to chyba nie moja działka, ale z chęcią pooglądam i poczytam jak się inni męczą :)[/QUOTE] Oooooo cffffffffffaniara :p [quote name='Agappe']a wikipedia nie wystarczy? ;) <to zapraszam do siebie jutro.. skończyłam wstawiać Berlin.. w końcu..>[/QUOTE] Powiem szczerze z Wikipedią będzie ciężko zgadnąć - sprawdziłam. :roll: Chętnie dokończę berlińską wycieczkę.:lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='bety'] Dzisiaj ciężko pracowałam na działce i nie mam siły :shake:. Jutro poodwiedzam Wasze galerie i wstawię kilka fotek, w tym zagadkę ornitologiczną - tak więc przygotujcie się, postudiujcie atlasy ornitologiczne ze szczególnym uwzględnieniem działu "ptaki drapieżne". :cool3: Pzdr[/QUOTE] Ja z ptakami drapieznymi nie mam nic wspólnego. Nie mam nawet atlasu... Tak więc pójdę śladami jamnicze i sobie popatrzę, jak się inni męczą:) Pzdr. Quote
Recommended Posts