Jump to content
Dogomania

Dwie amerykanki Gabcia i Inarcia + moja wesoła twórczość przyrodnicza :))

Recommended Posts

Posted

Ano, wiosna przyszła i zaczęły się roboty "ziemne", tylko że pogoda nie dopisuje. No i tak poza tym nic się nie dzieje, to sobie tylko czytam tu i tam.
Dogo nam się znowu zmieniło, powróciły łapki / ogniki i wogóle z godziny na godzinę inaczej wygląda. Czekam jak to finalnie będzie wyglądać i czy będzie działać (nareszcie).
Pzdr

Posted

Dostałam info od Administracji, że trwaja prace, aby nam było lepiej. Wierzę, że jeszcze Dogo naprawdę będzie działała jak burza, bez przestojów, awarii i zawieszeń:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dostałam info od Administracji, że trwaja prace, aby nam było lepiej. Wierzę, że jeszcze Dogo naprawdę będzie działała jak burza, bez przestojów, awarii i zawieszeń:)

Pzdr.[/QUOTE]Na co oni Ci te info przesłali? Ja nic nie dostałąm

Posted

[quote name='Korenia']Na maila przysyłają :)[/QUOTE]

ciekawe rzeczy piszecie ;)

ciekawe jakiego ja maila podala 7 lat temu jak sie rejestrowałam ;p bo na pewno nie tego, którego używam :roll: bo nic nie dostaje

Posted

[quote name='Agappe']ciekawe rzeczy piszecie ;)

ciekawe jakiego ja maila podala 7 lat temu jak sie rejestrowałam ;p bo na pewno nie tego, którego używam :roll: bo nic nie dostaje[/QUOTE]

na tego co się rejestrowałaś

Posted

[quote name='Agappe']no właśnie, tyle że to było 7 lat temu.. a moja pamięc tak daleko nie sięga[/QUOTE]

No nie no skleroza w tym wieku?!?!?!?!?!??!? Hi hi hi.

Pzdr

Posted

[quote name='bety']No nie no skleroza w tym wieku?!?!?!?!?!??!? Hi hi hi.

Pzdr[/QUOTE]

jakoś tak jak przekroczyłam granice 18 lat już sie pojawiła :roll:

Posted

[quote name='Agappe']jakoś tak jak przekroczyłam granice 18 lat już sie pojawiła :roll:[/QUOTE]

Ooo rany - to zacznij wzmacniać swój mózg jakimiś specyfikami na pamięć bo za parę lat zapomnisz, że "urzędujesz" na dogo.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzisiaj ciężko pracowałam na działce i nie mam siły :shake:. Jutro poodwiedzam Wasze galerie i wstawię kilka fotek, w tym zagadkę ornitologiczną - tak więc przygotujcie się, postudiujcie atlasy ornitologiczne ze szczególnym uwzględnieniem działu "ptaki drapieżne".
:cool3:
Pzdr

Posted

[quote name='Agappe']no właśnie, tyle że to było 7 lat temu.. a moja pamięc tak daleko nie sięga[/QUOTE]

to może po prostu zmienić w profilu maila

[quote name='bety']Ooo rany - to zacznij wzmacniać swój mózg jakimiś specyfikami na pamięć bo za parę lat zapomnisz, że "urzędujesz" na dogo.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dzisiaj ciężko pracowałam na działce i nie mam siły :shake:. Jutro poodwiedzam Wasze galerie i wstawię kilka fotek, w tym zagadkę ornitologiczną - tak więc przygotujcie się, postudiujcie atlasy ornitologiczne ze szczególnym uwzględnieniem działu "ptaki drapieżne".
Pzdr[/QUOTE]

atlas w ręku i czekam :)

Posted

[quote name='bety']
Pzdr[/QUOTE]

a wikipedia nie wystarczy? ;)

<to zapraszam do siebie jutro.. skończyłam wstawiać Berlin.. w końcu..>

Posted

[quote name='gosiaja']

atlas w ręku i czekam :)[/QUOTE]

:happy1:

[quote name='jamnicze']"ptaki drapieżne", to chyba nie moja działka, ale z chęcią pooglądam i poczytam jak się inni męczą :)[/QUOTE]

Oooooo cffffffffffaniara :p

[quote name='Agappe']a wikipedia nie wystarczy? ;)

<to zapraszam do siebie jutro.. skończyłam wstawiać Berlin.. w końcu..>[/QUOTE]

Powiem szczerze z Wikipedią będzie ciężko zgadnąć - sprawdziłam. :roll:

Chętnie dokończę berlińską wycieczkę.:lol:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']
Pzdr[/QUOTE]
Ja z ptakami drapieznymi nie mam nic wspólnego. Nie mam nawet atlasu... Tak więc pójdę śladami jamnicze i sobie popatrzę, jak się inni męczą:)

Pzdr.