Iwa-R Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A my takie podobne, truskawkowe ciacho miałyśmy w pracy. Było pyszne i zniknęło tak szybko jak szybko zostało przyniesione :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Iwa-R']A my takie podobne, truskawkowe ciacho miałyśmy w pracy. Było pyszne i zniknęło tak szybko jak szybko zostało przyniesione :evil_lol: Pozdrawiam Iwa[/quote] A kto robił? Ty? Bo to na fotce, to najprawdopodobniej [B]bety[/B]... Pzdr. Quote
bety Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Cieszkam się, że ciasto "smakowało" ;) choć cybernetycznie ale zawsze to coś. W realu też już znikło, bo mamy w domu strasznego amatora na tenże sernik i ciężko jest zawsze aby na dłużej starczyło niż dwa dni. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Asiaczek']Bo to na fotce, to najprawdopodobniej [B]bety[/B]...[/quote] No nie, masz jakieś wątpliwości - takie "dzieło sztuki" :diabloti:;):evil_lol: to może być tylko moja robota. :cool3: Pzdr Quote
Iwa-R Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Nasze firmowe, imieninowe ciacho, wyglądało tak :cool3: [URL="http://img268.imageshack.us/my.php?image=df4cde1dcb.jpg"][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/1356/df4cde1dcb.jpg[/IMG][/URL] A robiła je koleżanka, która z nami pracuje :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Franka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A ja czekam na takie truskawkowe ciacho na najblizszej wystawie:evil_lol: a nie na fotce:lol:Pzdr. Quote
bety Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Franka']A ja czekam na takie truskawkowe ciacho na najblizszej wystawie:evil_lol: a nie na fotce:lol:Pzdr.[/quote] Ha, ha, ha - przy okazji najbliższej naszej wspólnej wystawy to truskawków już nie będzie :eviltong: (to raz), no i przy upale to by te ciasto popłynęło zanim by dojechało na wystawę (to dwa). :shake: A kiedy to ja się doczekam ciasta na wystawie w wykonaniu Franki :eviltong:? I to we własnoręcznym wykonaniu a nie "podróby" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Franka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='bety']Ha, ha, ha - przy okazji najbliższej naszej wspólnej wystawy to truskawków już nie będzie :eviltong: (to raz), no i przy upale to by te ciasto popłynęło zanim by dojechało na wystawę (to dwa). :shake: A kiedy to ja się doczekam ciasta na wystawie w wykonaniu Franki :eviltong:? I to we własnoręcznym wykonaniu a nie "podróby" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr[/quote] No nie:mad: ciasta sie doczekasz a czy to wazne w czyim wykonaniu byle bylo smaczne:evil_lol: tak,tak i nie ma tu nic do smiechu.Zapraszamy na najblizsza sobote bedzie pyyyyyyycha ciasto:loveu:Pzdr. Quote
bety Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Franka']No nie:mad: ciasta sie doczekasz a czy to wazne w czyim wykonaniu byle bylo smaczne:evil_lol: tak,tak i nie ma tu nic do smiechu.Zapraszamy na najblizsza sobote bedzie pyyyyyyycha ciasto:loveu:Pzdr.[/quote] Jak po mnie przyjedziesz to się zjawię na wystawie w najbliższą sobotę. :cool3::cool3: I zakosztuję tego pysznego ciasta. Ha, ha, ha. ;);) Pzdr Quote
bety Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Dzisiejszy, świeżutki Księżyc [CENTER][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/87/ksiezycj.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=blue]DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM[/COLOR][/B][/CENTER] Pzdr :lol: Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [B]Iwa[/B]... i mówisz, że truskawkowe było...?:cool3: [url]http://img268.imageshack.us/img268/1356/df4cde1dcb.jpg[/url] Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [B]bety [/B]- będziesz w Góraszce? Jeśli tak, licze na fotki... Pzr. Quote
bety Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Asiaczek'][B]bety [/B]- będziesz w Góraszce? Jeśli tak, licze na fotki... Pzr.[/quote] Pewnie, że będę.:p Właśnie się wybieram. :cool3: Fotki oczywiście będą. Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No to powodzenia w fotografowaniu! Wiem, że ciekawych obiektów nie zabraknie. Ja tak przymierzałam się do pojechania tam, ale mam troche zaległości w domu. Może w przyszłym roku sie razem wybierzemy? pzdr. Quote
bety Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Asiaczek']No to powodzenia w fotografowaniu! Wiem, że ciekawych obiektów nie zabraknie. Ja tak przymierzałam się do pojechania tam, ale mam troche zaległości w domu. Może w przyszłym roku sie razem wybierzemy? pzdr.[/quote] Się właśnie nawróciłam z piknika :evil_lol:. Dzioba se spaliłam na buraczka :evil_lol: (skutki gapienia się w niebo), leciuchno przygłuchłam ;) od silników MIG-a. Op... ten tego ochroniarza, bo mimo przepustki nie chciał mnie wpuścić pod hangar - debil jakiś. Ale nic ja tam zaradna jestem, do głąba ostro zagadałam i musiał mi bramę na oścież otworzyć. :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol: A co, takiemu "weteranowi góraszkowemu" to nie będzie jakiś chłystek podskakiwał. :eviltong::eviltong::eviltong: Bo to moi drodzy była moja 13 Góraszka z 14 jakie się odbyły. :crazyeye::lol: No a tak wogóle to było dosyć fajnie, mimo że wcześniejszy program zapowiadał się ubogo. Zdjęciów mam całą kooooooooopę różnych różniastych od samolotów, spadochroniarzy, przez samochody, wesołe miasteczko, indian a nawet kilka psiaków itd. itp. Pytanie jest tylko takie ile wytrzymacie w oglądaniu, tzn. jaką ilość fotek mam wstawić: 5, 10, 15, a może 100, 200, 300 i więcej??? :p Decyzja należy do Was, czekam na propozycje liczbowe. :cool3::cool3::cool3: Asiu nie ma sprawy jak tylko w przyszłym roku Góraszka się odbędzie (bo to różnie może być) to zabieram Cię ze sobą. :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Korenia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Szanowna Bety :eviltong: Zwracamy się z prośbą o wstawienie dużej ilości zdjęć (od 300 wzwyż :evil_lol:) do galerii Inarci i Gabiśki. Swoją prośbę motwujemy dużym zainteresowaniem z naszej strony Twoją twórczością, a także nudą panującą za oknem (ciagłe deszcze). Mamy nadzieję, że nasza prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie oraz szybko. Z poważaniem Korenia i inni użytkownicy portalu Dogoamnia.pl, dalej zwani dogomaniakami :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Korenia']Szanowna Bety :eviltong: Zwracamy się z prośbą o wstawienie dużej ilości zdjęć (od 300 wzwyż :evil_lol:) do galerii Inarci i Gabiśki. Swoją prośbę motwujemy dużym zainteresowaniem z naszej strony Twoją twórczością, a także nudą panującą za oknem (ciagłe deszcze). Mamy nadzieję, że nasza prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie oraz szybko. Z poważaniem Korenia i inni użytkownicy portalu Dogoamnia.pl, dalej zwani dogomaniakami :evil_lol:[/quote] Tak, tak, popieram! Fotki z takich wypraw zawsze ogląda się z przyjemnościa, a jeszcze jak do tego ida komentarze, to... sama wiesz. Miód na serce i małmazja w oczach.:lol: Czy jutro tez się wybierasz? To znaczy - dzisiaj... Pytam nie bez kozery, bo rano idę zagłosować, potem skok na cmentarz i w drodze powrotnej - Leclerc. Ale to trzecie - to jeszcze nic pewnego... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Patrząc na to, co się za oknem dzieje, ciekawa jestem, czy [B]bety[/B] zaryzykuje podróż do Góraszki... Pzdr. Quote
bety Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Patrząc na to, co się za oknem dzieje, ciekawa jestem, czy [B]bety[/B] zaryzykuje podróż do Góraszki... Pzdr.[/quote] Oooooooo nie w taką pogodę nie ma mowy. Zresztą moim zwyczajem jest jazda w sobotę bo: - zawsze mniej jest ludzi - pogoda zawsze jest ładniejsza niż w niedzielę - jest więcej atrakcji (w niedzielę to albo połowa samolotów już wraca na macierzyste lotniska, albo jakiś pilot przeholuje i pokazy przerywają, albo samoloty ulegają awarii i nici z latania itd. itp.) Także ja dzisiaj biorę się za przeglądanie i obrabianie 1710 zdjęć :evil_lol::crazyeye: które wczoraj nacykałam i je tu wszystkie wstawię :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Co Wy na to? ;):cool3: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Co do soboty - jasna sprawa. Dobrze wiedzieć.:lol: A co do ilości fotek, to... hm... pewnie kilka (!) odrzucisz, cooooo....? Pzdr.:cool3: Quote
bety Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Co do soboty - jasna sprawa. Dobrze wiedzieć.:lol: A co do ilości fotek, to... hm... pewnie kilka (!) odrzucisz, cooooo....? Pzdr.:cool3:[/quote] Jak się tyle razy było i zna się szczegóły "od kuchni" ;) to się wie takie rzeczy - kiedy najlepiej pojechać. :lol: No coś Ty - wszystkie wstawiam - jak leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co sobie i Wam będę żałować - hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi :diabloti: A tak poważnie - to sama się przeraziłam :eek2: tą ilością. No to miałam chwilkę przerwy - lecę dalej się obrabiać. ;) Pzdr Quote
bety Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Asiaczek']A dasz dzisiaj choć troszkę fotek? pzr.[/quote] [quote name='Izabela124.']Czekam na sporą porcyjkę zdjęć:razz:[/quote] Oczywiście, że dam. :cool3: Trochę cierpliwości, przebrnęłam przez połowę i zrobiłam sobie przerwę na mały oddech. :p Pzdr Quote
Recommended Posts