Asiaczek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jaki Zielony Pan przytulony do kfffatka:) [url]http://img706.imageshack.us/img706/4756/v16t.jpg[/url] pzdr. Quote
jamnicze Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 wygląda zupełnie jak listek [url]http://img710.imageshack.us/img710/7514/v10nv.jpg[/url] Quote
Asiaczek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [B]bety[/B] - czy Ty masz jakieś fotki z Klubowej? Konkretnie chodzi mi nie tyle z ringu, ale z finałów...? Pzdr. Quote
bety Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Asiaczek'][B]bety[/B] - czy Ty masz jakieś fotki z Klubowej? Konkretnie chodzi mi nie tyle z ringu, ale z finałów...? Pzdr.[/QUOTE] Cosik mam z finałów, ale ja mam teraz cały dom na głowie, więc nawet jeszcze nic nie przerabiałam. Pzdr Quote
Matagi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Aaaaaa...to rozumiem,że reszta domu złapała kosze i wybyła w moje strony;) A Ty ostałas sie na posterunku:lol: Quote
bety Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Matagi']Aaaaaa...to rozumiem,że reszta domu złapała kosze i wybyła w moje strony;) A Ty ostałas sie na posterunku:lol:[/QUOTE] Dobrze rozumiesz, ja się samiusieńka ostałam na włościach (no nie licząc psów). A Beata z ojcem we wtorek przytargali 4 kosze (takie duże wiejskie) grzybów, cały wieczór je oprawiali. Tylko mówią, że moich ulubionych kurek malutko już teraz jest. A Gabiśka z tych nerwów, że 90% domowników nie ma dostała rozwolnienia i całą dzisiejszą noc spędziłam z nią na dworzu - także pół dnia byłam nieprzytomna. :shake: Pzdr Quote
Matagi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='bety']Dobrze rozumiesz, ja się samiusieńka ostałam na włościach (no nie licząc psów). A Beata z ojcem we wtorek przytargali 4 kosze (takie duże wiejskie) grzybów, cały wieczór je oprawiali. Tylko mówią, że moich ulubionych kurek malutko już teraz jest. A Gabiśka z tych nerwów, że 90% domowników nie ma dostała rozwolnienia i całą dzisiejszą noc spędziłam z nią na dworzu - także pół dnia byłam nieprzytomna. :shake: Pzdr[/QUOTE] Kurek o tej porze roku juz mało-wydrapali wcześniej:p 4 kosze....to ja im nie zazdraszczam tej poźniejszej obróbki:evil_lol::shake: Ja to zbierac mogę i mogę,ale czyścić :shake: Moje grzybstwo juz zamrożone ,dzis pozostałe poszły do woreczka /ususzone/,więc chyba trzeba ruszac do lasu....:roll::lol: Oj ta Gabiska wrażliwiec i uczuciowiec,trzeba było jej dać Reasec,przeszłoby po godzinie na amen,nie latałybyście.A Inari co na to wasze bieganie?też chciała wychodzić razem? Quote
bety Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Matagi']Kurek o tej porze roku juz mało-wydrapali wcześniej:p 4 kosze....to ja im nie zazdraszczam tej poźniejszej obróbki:evil_lol::shake: Ja to zbierac mogę i mogę,ale czyścić :shake: Moje grzybstwo juz zamrożone ,dzis pozostałe poszły do woreczka /ususzone/,więc chyba trzeba ruszac do lasu....:roll::lol: Oj ta Gabiska wrażliwiec i uczuciowiec,trzeba było jej dać Reasec,przeszłoby po godzinie na amen,nie latałybyście.A Inari co na to wasze bieganie?też chciała wychodzić razem?[/QUOTE] A ja tam nawet lubię i potem obierać grzyby, nie tylko zbierać - tylko ciężko czasem łapki domyć np: po maślakach. :p Dawałam jej węgiel, bo nic innego w domu nie mam - a zaczęła w nocy, więc nawet nie miałam gdzie kupić co innego. Tylko, że na nią ten węgiel nie działa. :shake: Inari to tylko na nas patrzyła z wyrzutem, że jej spać nie dajemy, tylko latamy w te i nazad. :evil_lol: Dzisiaj zrobiłam im głodówkę tzn. nie dostały śniadania. I poskutkowało, na kolację Gabiśka dostała trochę kleiku ryżowego z dodatkiem mięska - no i zobaczymy co będzie tej nocy.:roll: Pzdr Quote
Matagi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ja żadnych obierac nie CIERPIĘ!!!:diabloti: a maślakow nie zbieram właśnie dlatego:p A w razie czego to masz juz jakis klajster z apteki? Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='bety']Cosik mam z finałów, ale ja mam teraz cały dom na głowie, więc nawet jeszcze nic nie przerabiałam. Pzdr[/QUOTE] OK, poczekam. Następnym razem, jak stado wyjedzie, to od razu przygotuj wiaderko kleiku ryzowego... hahaha. Jak tam dzisiaj - noc przespana...? Pzdr. Quote
bety Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Matagi']Ja żadnych obierac nie CIERPIĘ!!!:diabloti: a maślakow nie zbieram właśnie dlatego:p A w razie czego to masz juz jakis klajster z apteki?[/QUOTE] Ale maślaki-ślimaki są takie pyszne. Nie mam klajstra - jakoś czysta chemia dla mojej starowinki mnie odstrasza. Lekka głodówka + kleik zawsze skutkuje. Zresztą nie było tak źle - gdyby ją czyściło dłużej niż noc to bym poszła do weta. [quote name='Asiaczek']OK, poczekam. Następnym razem, jak stado wyjedzie, to od razu przygotuj wiaderko kleiku ryzowego... hahaha. Jak tam dzisiaj - noc przespana...? Pzdr.[/QUOTE] Noc przespana przez całą naszą trójce. :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Super, to i humor od razu lepszy, prawda? pzdr. Quote
M&S Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cześć!!!! Super foty, tylko trochę mało:roll: Głaski dla futer i masuj brzuszek panience!!!! Quote
NATKA Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 To Ci Gabcia zafundowała nocną rozrywkę, szaleje kobieta oj szaleje, a tak poważnie to niech sunieczka zdrowieje jak najszybciej Te kwiatuszki mnie zauroczyły :loveu: [URL]http://img13.imageshack.us/img13/5817/v03ef.jpg[/URL] I gratki dla Inarci szampionatki :multi::multi::multi: [URL]http://a.imageshack.us/img90/5595/inari.jpg[/URL] Quote
Izabela124. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Witaj :) Co tu taka cisza nastała? Quote
jamnicze Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 może nowe grzybki obierają? Ja też mogę obierać tylko nikt mi ich nie chce przynieść ;) My niezmotoryzowani, a PKS nie chce mi się nigdzie wybierać. A wszędzie się słyszy, że grzyby w tym roku obrodziły. Mniam, zjadłabym sobie pierogów z grzybami :) Quote
bety Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='Asiaczek']Super, to i humor od razu lepszy, prawda? pzdr.[/QUOTE] Dużo lepszy :) [quote name='M&S']Cześć!!!! Super foty, tylko trochę mało:roll: Głaski dla futer i masuj brzuszek panience!!!![/QUOTE] Nie no - u mnie fotek kwiatków i robaków to jest, tylko nie chciało mi się tego przerabiać. Wygłaskane i wymasowane. :) [quote name='Izabela124.']Witaj :) Co tu taka cisza nastała?[/QUOTE] Bo ja zajęta ostatnio jestem. [quote name='jamnicze']może nowe grzybki obierają? Ja też mogę obierać tylko nikt mi ich nie chce przynieść ;) My niezmotoryzowani, a PKS nie chce mi się nigdzie wybierać. A wszędzie się słyszy, że grzyby w tym roku obrodziły. Mniam, zjadłabym sobie pierogów z grzybami :)[/QUOTE] Na grzyby to moja ferajna jutro idzie. Grzybów jest baaaaaardzo dużo - wystarczy spojrzeć nawet na osiedlowe trawniki - różne takie "psie grzybki" rosną. Ja siedzę w domu, z nimi nie pojechałam - no i wszystko na mojej jednej głowie jest i stąd brak czasu na dogo. Pzdr Quote
Angelika_Roser Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Uwielbiam róże... szczególnie takie mało rozwinięte :loveu: [/FONT][/B][URL]http://img831.imageshack.us/img831/3861/v02y.jpg[/URL] [B][FONT=Comic Sans MS]Lubię tu zaglądać, bo tu tak kolorowo-naturowo :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 I jak tam wyprawa na grzyby? Pewnie znowu masz co robić... Pzdr. Quote
bety Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 [quote name='NATKA']To Ci Gabcia zafundowała nocną rozrywkę, szaleje kobieta oj szaleje, a tak poważnie to niech sunieczka zdrowieje jak najszybciej Te kwiatuszki mnie zauroczyły :loveu: [URL]http://img13.imageshack.us/img13/5817/v03ef.jpg[/URL] I gratki dla Inarci szampionatki :multi::multi::multi: [URL]http://a.imageshack.us/img90/5595/inari.jpg[/URL][/QUOTE] Dopiero teraz zauważyłam, że dogo mi Cię wcześniej nie zacytowało. Dzięki za gratki w imieniu Inarci. :) [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Uwielbiam róże... szczególnie takie mało rozwinięte :loveu:[/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][URL]http://img831.imageshack.us/img831/3861/v02y.jpg[/URL] [B][FONT=Comic Sans MS]Lubię tu zaglądać, bo tu tak kolorowo-naturowo :loveu:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] Ja też lubię róże, ta akurat to najstarsza róża na działce ma ok 20 lat - to jakaś stara odmiana co roku zimą mi marźnie, ale odbija na wiosnę. Najatrakcyjniejsza jest w pączku, bo potem jakoś dziwnie się rozwija, ale za to cudnie pachnie. Jak nam miło, że lubisz tu wpadać. :):oops: [quote name='Asiaczek']I jak tam wyprawa na grzyby? Pewnie znowu masz co robić... Pzdr.[/QUOTE] Przytargali do domu w sumie 5 koszy i jeszcze więcej by uzbierali ale nogi ich już zabolały. :) Dzisiaj Beata wróciła z wiochy i przywiozła 4-ro litrowe wiaderko grzybków już wstępnie obrobionych tzn. ugotowanych. Część zamrozimy, część zjemy a reszta pójdzie do słoiczków (jak coś zostanie - ha ha ha). Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Hohoho, ale grzybiarze z Was:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 A tu cały czas mnie drażnią grzybkami. Quote
Angelika_Roser Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Ja fanką grzybów wielką nie jestem, pieczareczki lubię... no i jakieś siakieś co mama wrzuca do bigosiku na święta... mniam mniam !! aż bym zjadła :evil_lol::loveu:[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
Korenia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Ja fanką grzybów wielką nie jestem, pieczareczki lubię... no i jakieś siakieś co mama wrzuca do bigosiku na święta... mniam mniam !! aż bym zjadła :evil_lol::loveu:[/B][/FONT] [/CENTER][/QUOTE] Ja za grzybami nie przepadam w ogóle, ale uwielbiam zbierać :loveu: Quote
Recommended Posts