Reno2001 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Świetna zabawka :lol:. Jakie mało wymagające zwierzątko-wystarczy szczotka klozetowa i pełnia szczęścia murowana :cool3:. Quote
oktawia6 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Bunia-dawaj namiary na tych ludzi chętnych bo nie mam do tej pory a ta szczotka klozetowa była jakby to powiedziec:evil_lol:......nowa czy używana?:nerwy: Quote
bunia Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 oktawia6 napisał(a):Bunia-dawaj namiary na tych ludzi chętnych bo nie mam do tej pory a ta szczotka klozetowa była jakby to powiedziec:evil_lol:......nowa czy używana?:nerwy: Oktawio6 kontrolę zadeklarowała wcześniej isadora7 :lol: Pisałam już o tym pod Twoim wcześniejszym postem dziękując przy tym za chęć pomocy :loveu: Przynajmniej człowiek wie,że może na kogoś liczyć:lol: Cio do tej szczotki.... Powiedzmy nowa,mało używana ;) Wczoraj lalunia bawiła się w doktora. Raz w dentystę ,raz w laryngologa... Obiektem zabaw była Hipcia niemalże 60 kg rottweilerka,która z anielską cierpliwością znosiła lizanie ucha ,pyska czy wkładanie ciekawskiej mordki wprost w swoja paszczę :evil_lol: Niestety mam tylko jedno nieostre zdjęcie:oops: Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jestem umówiona na wizytę w niedzielę na godziną 15. Przepraszam ale mam projekty makiety do gazety i kociokwik i sajgon. Na wizytę idę ze bodyquardem Rambo potężnym nieco ponad 4kg jamnisiem długowłosym. To jeden z punktów programu sprawdzającego:evil_lol::evil_lol:. Jamol wie co ma robić. Bunia jeszcze się z tobą zdzwonię przed aby powtórzyć lekcję Quote
bunia Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Dziękuję za wieści. Ja już prawie paznokcie zaczęłam obgryzać z powodu braku wieści ;) Quote
oktawia6 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 bunia napisał(a): Oktawio6 kontrolę zadeklarowała wcześniej isadora7 :lol: Pisałam już o tym pod Twoim wcześniejszym postem dziękując przy tym za chęć pomocy :loveu: Przynajmniej człowiek wie,że może na kogoś liczyć:lol: aaa:oops:o.k. dobrze Bunia-:lol: czyli szczotka "dyskretnie użyta":cool1::diabloti: Quote
bunia Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Szczotka pod klucz trafiła :evil_lol: Za to maleńka ma teraz inną zabawę. Włazi do brodzika i tapla się w resztkach wody po kąpieli :angryy: Potem roznosi po całym mieszkaniu :evil_lol: Zaczęłam więc wycierać brodzik do sucha nie mniej jednak wydrapywanie dziurki odpływowej to naprawdę fajowa zabawa :diabloti: Quote
Isadora7 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jestem po wizycie. Wrażenia? Zdecydowanie pozytywne. Rambo wpadł i jak na jamnika przystało zrobił wizytacje wszystkich łóżek następnie rozdał trochę całusków. I reakcje na to absolutnie the best, bez cienia fałszu. Bardzo fajnie reaguje na psiaki roczne maleństwo. A tu jestem bardzo przeczulona. W domu na stałe babcia - kobitka w kwiecie wieku myślę ze góra 55. Dom bardzo przejęty oczekiwaniem na nowego domownika. O swoim poprzednim mówią że "umarł" - dla mnie to na plus. Mój Edunio tez umarł, a nie zdechł. Chłopak (w tym roku rocznica komunii) spisuje co pieskowi będzie potrzebne zęby nie zapomnieć. Bardzo chcieliby już na długi weekend. Zdecydowanie widać że czekają i nie jest to kapry. Ustawieni na typowego kundelka i żaden inny. Delikatni podpuszczałam na rasowce. Sterylkę traktują jako rzecz absolutnie normalną. Jak dla mnie to dobry domek. Aha blisko Pola Mokotowskie (spacery) i jeden z lepszych wetków. Quote
bunia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Isadora7 ,to naprawdę wspaniałe wieści :multi::multi::multi: Czyli malutka mogę już pakować? Mam nadzieję,ze ludzie wytrzymają jej dzikie harce i swawole :roll: Ja po wspólnie spędzonej niedzieli jestem wykończona . Albo mała ma ADHD albo ja się od szczeniąt odzwyczaiłam :oops: Zmieniam zatem tytuł i po 9 dzwonię do tej Pani. SZUKAMY TRANSPORTU DO WARSZAWY :multi::multi::multi: Isadora7 bardzo dziękuję za pomoc. Quote
chacko Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi:super!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
bunia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Mały ,słodki łobuz Mała wyjeżdża w środę do nowego domku ;) Quote
bunia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Mała ma specjalny,super szybki transport. A kiedy się wybieracie? Może wyjdzie taniej :roll: Quote
Reno2001 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 A mała ma okazyjny transport czy spaecjalny dla niej? My mamy do zawiezienia do Wawy Kacpra na badania do dr Garncarza i moze by to dało radę połączyc? Quote
Niewiasta_21 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ewcia Lady Grey trzeba zawieść a nie Kacperka :-) Quote
Reno2001 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Ewcia Lady Grey trzeba zawieść a nie Kacperka :-) Cholera, pomyliło mi się...:razz: Quote
Recommended Posts