Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oktawia6 napisał(a):
Bunia-dawaj namiary na tych ludzi chętnych bo nie mam do tej pory
a ta szczotka klozetowa była jakby to powiedziec:evil_lol:......nowa czy używana?:nerwy:

Oktawio6 kontrolę zadeklarowała wcześniej isadora7 :lol:
Pisałam już o tym pod Twoim wcześniejszym postem dziękując przy tym za chęć pomocy :loveu:
Przynajmniej człowiek wie,że może na kogoś liczyć:lol:

Cio do tej szczotki....
Powiedzmy nowa,mało używana ;)

Wczoraj lalunia bawiła się w doktora.
Raz w dentystę ,raz w laryngologa...
Obiektem zabaw była Hipcia niemalże 60 kg rottweilerka,która z anielską cierpliwością znosiła lizanie ucha ,pyska czy wkładanie ciekawskiej mordki wprost w swoja paszczę :evil_lol:

Niestety mam tylko jedno nieostre zdjęcie:oops:

Posted

Jestem umówiona na wizytę w niedzielę na godziną 15. Przepraszam ale mam projekty makiety do gazety i kociokwik i sajgon. Na wizytę idę ze bodyquardem Rambo potężnym nieco ponad 4kg jamnisiem długowłosym. To jeden z punktów programu sprawdzającego:evil_lol::evil_lol:. Jamol wie co ma robić.

Bunia jeszcze się z tobą zdzwonię przed aby powtórzyć lekcję

Posted

bunia napisał(a):

Oktawio6 kontrolę zadeklarowała wcześniej isadora7 :lol:
Pisałam już o tym pod Twoim wcześniejszym postem dziękując przy tym za chęć pomocy :loveu:
Przynajmniej człowiek wie,że może na kogoś liczyć:lol:

aaa:oops:o.k. dobrze Bunia-:lol:

czyli szczotka "dyskretnie użyta":cool1::diabloti:

Posted

Szczotka pod klucz trafiła :evil_lol:
Za to maleńka ma teraz inną zabawę.
Włazi do brodzika i tapla się w resztkach wody po kąpieli :angryy:
Potem roznosi po całym mieszkaniu :evil_lol:
Zaczęłam więc wycierać brodzik do sucha nie mniej jednak wydrapywanie dziurki odpływowej to naprawdę fajowa zabawa :diabloti:

Posted

Jestem po wizycie. Wrażenia? Zdecydowanie pozytywne. Rambo wpadł i jak na jamnika przystało zrobił wizytacje wszystkich łóżek następnie rozdał trochę całusków. I reakcje na to absolutnie the best, bez cienia fałszu. Bardzo fajnie reaguje na psiaki roczne maleństwo. A tu jestem bardzo przeczulona. W domu na stałe babcia - kobitka w kwiecie wieku myślę ze góra 55. Dom bardzo przejęty oczekiwaniem na nowego domownika. O swoim poprzednim mówią że "umarł" - dla mnie to na plus. Mój Edunio tez umarł, a nie zdechł. Chłopak (w tym roku rocznica komunii) spisuje co pieskowi będzie potrzebne zęby nie zapomnieć. Bardzo chcieliby już na długi weekend. Zdecydowanie widać że czekają i nie jest to kapry. Ustawieni na typowego kundelka i żaden inny. Delikatni podpuszczałam na rasowce. Sterylkę traktują jako rzecz absolutnie normalną. Jak dla mnie to dobry domek. Aha blisko Pola Mokotowskie (spacery) i jeden z lepszych wetków.

Posted

Isadora7 ,to naprawdę wspaniałe wieści :multi::multi::multi:
Czyli malutka mogę już pakować?
Mam nadzieję,ze ludzie wytrzymają jej dzikie harce i swawole :roll:
Ja po wspólnie spędzonej niedzieli jestem wykończona .
Albo mała ma ADHD albo ja się od szczeniąt odzwyczaiłam :oops:
Zmieniam zatem tytuł i po 9 dzwonię do tej Pani.

SZUKAMY TRANSPORTU DO WARSZAWY :multi::multi::multi:

Isadora7 bardzo dziękuję za pomoc.