Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

demi napisał(a):
kochanie, a może warto sprawdzic tatuaż? bo moze ktos za nią płacze...:roll:

Nikt za nią nie płacze. Wieśniak wziął ją ze schroniska w Świnoujściu.
Ale prawdę mówiąc nie wiem kiedy.

Właściwie czemu nie, można sprawdzić. Trzymam za sunię kciuki.

Posted

no to jak ją wziął ze schronu, to może się zgubiła i tam trafiła, ja myślę, że dowiedzieć sie zawsze można. w razie "W" od hodowcy można sie dowiedzieć adres (jeśli takowy bedzie posiadał) właściciela i obczaić co to za ludziska...:roll:

Posted

Dzisiaj wieczorem zabieramy ja do siebie jesli zgodi sie z psem Tzta zostaje u niego, jesli niestety nie bedziemy zmuszeni ja oddac, takze dzisiaj wieczorem przyjezdza na probe, sadze ze nie ebdzie problemu bo w stosunku do inncyh psow jest podobno lagodna

Posted

Prawdopodobnie wszystko sie udało :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Mala jest cudowna, tylko strasznie wystraszona, rodzice Tzta juz ja zaakceptowali, wiecej napisze jutro bo dzisiaj juz padam:shake:

Posted

Agata bardzo dziekujemy za pomoc,ale naprwde wczesniej jak po koniec maja/ poczatek czerwca nie uda nam sie tego zrobic, z racji takiej ze za bardzo nie mamy kasy :shake:
Moznaby pomyslec o jakims bazarku na dogo, ale nie wiem czy teraz bedzie to zgodne z regulaminem???

Posted

A dalczego nie:

Niniejsze podforum służy do zakładania i prowadzenia prywatnych wątków aukcyjnych w celu uzyskania środków na pomoc dla psów bezdomnych , schroniskowych, azylowych, fundacyjnych i innych, które nie są albo nie mogą być otoczone właściwą troską przez ich własnych opiekunów. Inne aukcje albo propozycje kupna/sprzedaży oraz wątki naruszające ogólny regulamin będą usuwane.

Ja nie wiedzę tutaj niezgodności. Wkońcu nie zbieracie na wczasy z psem, ale na zabieg.

Posted

acha, czyli zbierzemy rzeczy na bazarek i wystawiamy, ja dla swojego psa raczej bede miala pieniadze na kastracje, rodzice obiecali dolozyc, ale wlasnie chodzi tu o Maje zeby chociaz troche zebrac pieniedzy;)

dla odmiany zdjecia z wczorajszego spaceru:

• 3 months later...