uncanny Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Czy ktoś z Was/ Waszych znajomych kupił tam może pieska? Słyszeliście jakieś opinie ? Quote
REDA&MELA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='uncanny']Czy ktoś z Was/ Waszych znajomych kupił tam może pieska? Słyszeliście jakieś opinie ?[/quote] Powiedz chociaż jakie rasy hodują, albo najlepiej to przydomek:razz:. Quote
uncanny Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Mają różne pieski (m.in. beagle, labki, rodezjany). Psy nie mają rodowodów - dlatego napisałam "hodowla". Quote
REDA&MELA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='uncanny']Mają różne pieski (m.in. beagle, labki, rodezjany). Psy nie mają rodowodów - dlatego napisałam "hodowla".[/quote] Aha faktycznie, sorry niezauwazyłam;). Chyba nikt niebędzie wiedział:razz:. A można wiedzieć dloaczego się pytasz?? Quote
uncanny Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Może jednak ktoś będzie wiedział - w końcu nie wszyscy użytkownicy dogomanii mają rasowe psiaki po superchampionach ;) Pytam, bo kupiłam tam moja sunię i chciałabym dowiedzieć się jak się mają inne pieski, które przyszły na świat w tym miejscu. Quote
REDA&MELA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ale ja nie sugeruje że wszyscy maja rasowe psy po superchampionach;). Pytać zawsze można:p. Quote
Recommended Posts